ma.ci.ej 02.04.14, 14:22 Biuro, którego nie stać na reklamę, a reklamuje się na forum w sposób niezgodny z regulaminem, należy omijać szerokim łukiem - nie jest godne zaufania. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwo_nka Re: Biuro Millenium Travel - omijać szerokim łuki 02.04.14, 22:22 Nie jestem pracownikiem biura, jeżeli tak to ci przeszkadza to możesz dać wątek do skasowania. Ja tylko chce wyjechać na urlop do Albanii Mam nadzieje ze nie zawiodę sie i będzie fajnie, jadę w sierpniu po powrocie żądam relacje )) Odpowiedz Link
ma.ci.ej Re: Biuro Millenium Travel - omijać szerokim łuki 03.04.14, 00:14 Przepraszam, ale Ci nie wierzę. Potrafię wyczuć "marketing szeptał", bo tak to się chyba nazywa Odpowiedz Link
balkandriver Re: Biuro Millenium Travel - omijać szerokim łuki 03.04.14, 01:29 ma.ci.ej napisał(a): Potrafię wyczuć "marketing szeptał", bo tak to się chyba nazywa No, jednak nie do końca tak się to nazywa. Ogarnij się, bo widzę, że podróże i obecność tu niewiele cię nauczyły W lipcu zeszłego roku miałeś podobne, nieuzasadnione zarzuty wobec innej Koleżanki. Z jej propozycji spotkania "face to face" nie skorzystałeś, choć cię zapraszała, twoja sprawa. Ale nie zachowuj się, jak zakompleksiony berbeć - pisałem ci to już rok temu! Ferujesz wyroki, bez podania rzetelnych faktów. W tym kontekście stwierdzenie "Biuro Millenium Travel - omijać szerokim łukiem" jest bardzo naganne i owo biuro spokojnie może wytoczyć ci sprawę o pomówienie, naruszenie dobrego imienia etc. Dwa razy zastanów się, co piszesz. I nie jątrz na forum! BALKANDRIVER Odpowiedz Link
ma.ci.ej Re: Biuro Millenium Travel - omijać szerokim łuki 03.04.14, 09:23 > No, jednak nie do końca tak się to nazywa. Miało być szeptany, tylko słownik w komórce mi podmienił. Rzetelne fakty - proszę bardzo: elpatryko - 3 posty na forum wszystkie na temat biura MT - na forum Bułgaria jako niezalogowany, potem 2 na forum Albania Iwo_nkę przepraszam, nabrałem się na błąd wyszukiwarki: "iwo_nka" wpisane w użytkownik pokazuje najpierw posty użytkownika "iwo_nka", potem "iwo.nka". Niestety wśród tych "iwo.nka" był ukrytych kilka "iwo_nka", co mi zasugerowało, że też napisała tylko 3 posty. > I nie jątrz na forum! Walkę z łamaniem regulaminu i reklamowaniem biur nazywasz "jątrzeniem" ? Popatrz po innych forach ! Fora to najlepsza i najtańsza reklama dla biur podróży. Tak to się buduje - niby najpierw jakieś zapytanie, bez żadnych nachalnych zachwalań na początku, a ilość odwiedzin na stronie, a tym samym zainteresowanie ofertą, rośnie. Nie posunąłem się do tytułu wątku, tak jak użytkownik na forum Włochy: "Biuro podróży I..... to psia kupa" (chodziło o biuro sprzedające bilety promowe - wątku już nie ma, administrator do usunął) > W lipcu zeszłego roku miałeś podobne, nieuzasadnione zarzuty wobec innej Koleża > nki. Trochę inna sprawa. Koleżanka reklamowała swoje usługi turystyczne w Sarandzie (dowodem jest ten post): forum.gazeta.pl/forum/w,29338,144814299,144814299,MIMIRA_WAKACJE_W_ALBANII.html ale sporo do dyskusji na temat kraju wnosiła, stąd moje przeprosiny wobec niej. Llydia (bo o niej mówimy) przynamniej pisała wprost i kim jest i że zaprasza do swojego biura. Odpowiedz Link
iwo_nka Re: Biuro Millenium Travel - omijać szerokim łuki 03.04.14, 13:14 ma.ci.ej'u co do elpatryko to chyba masz racje, tez mnie zastanowiło że koleś sie zastanawia czy chce jechac mimo ze terminy mu sie koncza. Wypuscil mnie hehehehe. Ja juz w szeszlym roku pytalam o Albanie - jeden watek nawet fajnie sie rozwinol. Niestety opcja wyjazdu na kwatery nadal nie wchodzi w gre, stad pytanie o biuro, tym bardziej ze namowilam na wyjazd przyjaciolke. Mam nadzieje ze w przyszlym roku to juz nie bedzie plażing, drinking i leniwing ale solidne zwiedzanie samochodem! Oby tylko nie bylo za pozno bo widze ze w tym roku jest to kierunek bardzo popularny. pozdrawiam Odpowiedz Link
llydiaa-82 Re: Biuro Millenium Travel - omijać szerokim łuki 04.04.14, 21:24 Już dawno temu sobie powiedziałam i Panu również Panie ma.ci.ej że będę Pana ignorować tym bardziej po tym jak okazał się Pan tchórzem ze spotkaniem ze mną osobiście ale po komentarzu typu cytuje ; Co do ubezpiecznie i Pani, która tu ciąglę spamuje swoją porównywarką In....o, > to należy ją ignorować, po wstawia swoje niezgodne z regulaminem posty niemal p > od każdym nowym wątkiem; cięzko jest mi oprzec sie pokusie aby nie odpowiedzieć hmm te forum istniało i działało całkiem sprawnie kiedy my z administratorką wiele lat wczesniej interesowałysmy się Albanią bez kłótni i bezsensownych ataków na innych domyślam sie że wowczas jeszcze nie miałeś pojęcia gdzie na mapie znajduje się Albania to ,że lubisz uzywać google maps i zapisywać drogi kótymi jedziesz nie oznacza abyś oceniał ludzi z pasją którzy chociaży na tym próbują zachęcić do odwiedziń tego wspaniałego kraju a przy tym dzieląc sie wiedzą choć troszkę zarobić na życie po prostu ...Co Ci do tego ?????Nigdy ale to nigdy nie było tu sporów dopóki się nie pojawiłeś wiem że lubisz to robic również na innych forach ja tylko proszę wrzuć na luz życie jest na tyle cięzkie że nie ma co go sobie utrudniać na forach może lepiej się podzielmy wiedzą doświadzczeniem wrażeniami itp. aby było łatwiej i przyjemniej dla odwiedzających nieodkrytą Albanie przeciez o to chodzi aby się radzić wspierać a jak można komuś nocleg zaproponować czy wycieczkę za miła cenę to czemu nie ???po co na ulicy się błąkać i liczyć na cud?? Jeszcze raz zapraszam na kawę do Albanii i pogawędkę tak na miło Zawsze można się podzielić swoją wiedzą na temat kraju bez jadu .... Odpowiedz Link
kalinav Re: Biuro Millenium Travel - omijać szerokim łuki 08.04.14, 10:53 ma.ci.ej uważam, że masz w 100% rację, że to marketing szeptany!! Nie wiem jakie były Twoje wcześniejsze sytuacje, ale teraz od razu widać, że prawie wszyscy wypowiadający się w tym wątku chcą żeby wątek był wysoko i chwalą biuro. No i kilka wypowiedzi to chyba zdradza Odpowiedz Link
ma.ci.ej Re: Biuro Millenium Travel - omijać szerokim łuki 08.04.14, 11:00 Dzięki za wsparcie, bo jak do tej pory, to ja byłym "tym złym" Odpowiedz Link
iwo_nka Re: Biuro Millenium Travel - omijać szerokim łuki 09.04.14, 09:09 Miałam się nie odzywac bo jak udowodnic ze nie jest sie wielbladem ale pomyslalam ze ci co milcza nie maja racji. Rozumiem ze wszystkie osoby wypowiadajace sie na temat MT to pracownicy biura, poza oczywiscie toba kalinav oraz ma.ci.ej'em. Zaluje ze biuro nie ma mnie na liscie plac, ale moze wysle do nich ten watek i poprosze o znizke na wyjazd? A potem pieknie opisze to na forum ;-P Myslalam ze forum jest po to aby wymieniac sie informacjami, emocjami, wspomnieniami. Ale jak widac chodzi o to czyj watek jest wyzej, dluzej, z wieksza iloscia postow. Nie przyszlo mi to wczesniej do glowy, dziekuje kalinav za poszerzenie horyzontów. Kalinav czytaj ze zrozumieniem! Jedyna osoba ktora chwalila biuro byla aniapal82. Pewnie jestem naiwna ale wierze ze jej opinie sa obiektywne. Ja mialam watpliwosci. Poszukalam w necie opinii na temat biura i na ich podstawie wyrobilam sobie zdanie. Moze zadaj sobie tez troche trudu? A moze po prostu jestes z konkurencji? Wyslij mi w takim razie swoja oferte, jak bedzie dla mnie interesujaca chetnie wyjade z toba. I przepraszam za ponowne windowanie watku w gore ;-D Odpowiedz Link