Dodaj do ulubionych

noclegi Dharmia badz Ksamil

14.07.14, 20:07
Witam - bardzo prosze o polecenie jakiegos sensownego miejsca noclegowego w Dharmia badz Ksamil. Zastanawiamy sie z mezem nad wyjazdem we wrzesniu - wspaniale byloby miec dostep do aneksu kuchennego, preferujemy raczej kwatery prywatne. No i chyba najwazniejsze, mamy dosc ograniczony budzet smile Bede wdzieczna za wszelkie porady. Pozdrawiam i dziekuje
Obserwuj wątek
    • barbinos Re: noclegi Dharmia badz Ksamil 14.07.14, 21:55
      Ja polecam tą stronkę:
      noclegi-z-airbnb.blogspot.com
      Skorzystałam już kilka razy, zawsze wszystko było w jak najlepszym porządku.
    • papar_apa Re: noclegi Dharmia badz Ksamil 24.01.15, 12:37
      airbnb reklamowany przez barbinis w wielu miejscach na forum , to nic innego jak firma pośrednicząca w couchsurfingu. Ja wolę pewniejszy booking, w którym mogę wycofać się z rezerwacji nawet miesiąc przed przyjazdem, a dodatkowo nie muszę w wielu przypadkach wpłacać zaliczki.
      • miras59 Re: noclegi Dharmia badz Ksamil 02.02.15, 20:44
        polecam Booking
        • katja_24 Re: noclegi Dharmia badz Ksamil 02.03.15, 17:52
          A ja polecam jazdę w ciemno. We wrześniu można przebierać w kwaterach, w zeszłym roku płaciliśmy 15e za apartament dla 2 osób. I w Ksamilu i w Dhermi.
          • mac641 Re: noclegi Dharmia badz Ksamil 03.03.15, 09:37
            Jazda w ciemno, we wrześniu to dobre rozwiązanie. W lipcu z kwaterami nie było w Ksamil żadnych problemów, więc we wrześniu będzie można przebierać i targować się. Co do konkretnego miejsca noclegowego w Ksamil, to mogę polecić zielony budynek, chyba 4 piętrowy ,na przeciwko Hotelu Majestic. Wspaniałe widoki na wysepki. Cena za pokój 4 osobowy z wyposażonym aneksem kuchennym i z klimą w lipcu 2014 - 30e. Na parterze sklep ze wszystkim, prowadzony przez właściciela. Syn właścicieli biegle rozmawia po angielsku. Parking jest pod budynkiem, co ważne w centrum miasteczka. W pobliżu na rogu b. dobra pizzeria, gdzie podają także przepyszne owoce morza -polecam !!!. Jedyny minus to brak windy i konieczność wnoszenia waliz zewnętrznymi kręconymi schodami. Ale te widoki na morze z okien wyższych pięter rekompensują tą niedogodność. Jest jeszcze mały balkonik, co ucieszy lubiących oglądać zachody słońca.
            • arel89 Re: noclegi Dharmia badz Ksamil 10.03.15, 09:34
              -------------------------------English Version--------------------------------------

The apartments are located on the 8th floor (terrace) of the palace and have a larger surface veranda which provides a truly stunning view, you can enjoy the mountain scenery and coastal him simultaneously.

The apartments are newly furnished and ensure you stay more comfortable.
              Each apartment is equipped with TV, air conditioner, washing machine and everything you need and has a capacity of up to 4 people.
              Location in a well populated area offers you the opportunity to have very close all the services you need (supermarket, bar, post, Exchange, pharmacy, restaurants etc.)

The palace is equipped with an elevator available 24h .
              Energy supply and water are also 24hours.
              All these are offered close to the beautiful Rradhimes, and Orikumi Beaches.

Prices:
              15 euro/night in May,June and September
              25 euro/night for July and
              25 euro/night for August

For every question and further informations please contact us at :

Mobile : 00355682015454 ; 00355696670629
              Email : arto891@web.de

You are Welcome !

www.booking.com/hotel/al/orikum-veranda.de.html?sid=127577d41db0183ff074c531031c6beb;dcid=4;dist=0&type=total&
              • mbw-wa Re: noclegi Dharmia badz Ksamil 05.10.15, 13:54
                Dzień dobry,
                Nie mogę namierzyć nazwy czy jakiegoś kontaktu na opisywany hotel.
                Proszę o więcej informacji
                Z poważaniem MarekB
            • mbw-wa Re: noclegi Dharmia badz Ksamil 05.10.15, 13:55
              Dzień dobry,
              Z poważaniem MarekB
            • mbw-wa Re: noclegi Dharmia badz Ksamil 05.10.15, 13:58
              Dzień dobry,
              Z poważaniem MarekB

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka