zeg-ata 30.07.08, 13:29 Przejdzmy na lzejsze tematy Gdzie i czy wybieracie sie z waszymi polowkami na wakacje? Jakies miejsca szczegolnie godne polecenia?oprocz albanii oczywiscie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mado-2 Re: Wakacje 30.07.08, 14:37 ja wybieram się do Polski z moim ) a w Polsce pojedziemy w góry na parę dni bo morza to ja mam już dość Odpowiedz Link
ola195 Re: Wakacje 27.07.09, 23:44 Jak Wam mijają wakacje 2009? Słonecznie i ciepło? Tak jak to było zaplanowane? Czy jednak coś Wam psuje te plany? Odpowiedz Link
redona Re: Wakacje 28.07.09, 18:31 bym chciala hiszpanie, bylam rok temu i zakochalam sie w niej ale w tym roku chyba sobie darujemy. Odpowiedz Link
ola195 Re: Wakacje 28.07.09, 19:02 A ja, poza tym że chcę do Albanii, to jeszcze mi się Kornwalia marzy śliczne zdjęcia z okolic St Ives widziałam! Ale na razie z finansami kiepsko więc nie pozostaje nic innego jak poczekać z wyjazdami do września. Odpowiedz Link
zeg-ata Re: Wakacje 29.07.09, 13:14 My wlasnie bylismy w Kornwalii i Dorset,polecam na prawde slicznie,zwlaszcza okoliczne wioski...tylko,zeby ta pogoda jeszcze sie poprawila to by bylo superTeraz kilka dni w deszczowo- slonecznym Londynie a potem miesiac w Polsce.Dobrze miec dlugie wakacje Zycze milego odpoczynku! Odpowiedz Link