mconti 04.06.09, 13:48 witam, znacie moze jakies promocje lotow z Warszawy do Tirany na miesiac lipiec? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nertila Re: lipiec samolotem 04.06.09, 17:56 Z Warszawy nie ma nic bezpośredniego,lata Malev.Dzisiaj cena przykładowa lotu z Warszay do Tirany z przesiadką w Budapeszcie w terminie np. 5lipca wylot i 12 lipca powrót to 1177,5zł od 1osoby dorosłej(lot do Tirany jest wieczorem wylot ok 19" z Warszawy i przylot do Tirany po 24" i dlatego jest taniej. Sa też promocyjne loty do Podgoricy(ten sam termin lotu za cene 1487zł). proszę sprawdzać sobie tu,może będzie coś lepszego niebawem: www.malev.com/Home Odpowiedz Link
mconti Re: lipiec samolotem 07.06.09, 12:55 hej Nertila, dziekuje za odpowiedz wiem wiem ze zawsze jest przesiadka bo latalam wielokrotnie do Tirany chodzi mi tylko o to czy mozna jeszcze dostac jakies promocje na bilety bo z tego co wiem dla matki z dzieckiem bedzie to koszt okolo 2 tysiace Odpowiedz Link
bionda83 Re: lipiec samolotem 09.09.09, 02:08 Hmmm, nareszcie udało mi sie zakupic promocyjny malev na 15 pazdziernika 580 zl nizszych cen na Albanie jeszcze nie widizalam jest tez austrian za 680 i lufthansa 656zl, ehh zeby jescze z Gdanska takie promocje mieli .... propozycje te mam ze stronki fru.pl. Odpowiedz Link
redona Re: lipiec samolotem 09.09.09, 10:01 czyzby ceny samolotowe poszly w dol Super informacja. Odpowiedz Link
bionda83 Re: lipiec samolotem 09.09.09, 23:01 czy poszly w dol? moze na przestrzeni lat tak, aczkolwiek juz w maju udalo mi sie promocyjny z austrianem zlapac, tak na miesiac przed wylotem. Wiadomo ze im wczensiej tym lepiej z rez biletow, natomiast malev za 580 zl na miesiac przed wyjazdem to dla mnie szok, normalnie maja od 1000 zl do 1500 zl. Jak dla mnie bomba!! Odpowiedz Link