milingona 02.07.09, 11:43 Czy ktoś z Was nie wybiera sie czasem do Albanii , badz w tamte balkanskie rejony w okolicach konca lipca, sierpnia ?? Jest nas 3, jestesmy zainteresowane wyjazdem, może ktos bedzie jechal samochodem? - wtedy zawsze koszty sa mniejsze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fasolexx Re: do Albanii pod koniec lipca 03.07.09, 18:50 hej my sie wybieramy w sierpniu na bałkanyz Albani włacznie Jedziemy samochodem. Myslelismy o wyjezdzie na kilka aut... Jesli jestescie zainteresowane piszcie na maila mag.adamczyk@op.pl Odpowiedz Link
albolatours Re: do Albanii pod koniec lipca 06.07.09, 19:43 polecam www.albolatours.com Odpowiedz Link
balkandriver Re: do Albanii pod koniec lipca 15.07.09, 01:33 Organizuję przejazd przez większość albańskich atrakcji. Informacje na stronie: www.projekt-yard.com Wszelkie pytania proszę kierować na adres mailowy: balkandriver1@o2.pl. Posiadam jeszcze 2 miejsca. BALKANDRIVER Odpowiedz Link
aniszka1000 Re: do Albanii pod koniec lipca 26.07.09, 14:40 a ja mam zapytanie,czy Ktos moglby wyswiadczyc przysluge i zabrac paczke ze sprzetem grajacym, 5-7 kg.w okolice Tirany,Durres?,oczywiscie za oplata.) Odpowiedz Link
balkandriver Re: do Albanii pod koniec lipca 31.07.09, 01:22 Witaj, Waga to nie problem, ważniejsze gabaryty całościowej paczki. Jest też inny problem (pomijając fakt, że nie wiem, gdzie zamieszkujesz), ja w Tiranie/Durres będę na samym końcu wyprawy i to, co ten sprzęt przeżyłby podczas górskich przejazdów, to, gdyby zadziałał jeszcze po tym, mogłoby go pretendować do miana "niezniszczalnego". Boję się wziąć odpowiedzialność za dowiezienie elektroniki poddanej takim wstrząsom, że normalny człowiek dostaje po 2 dniach choroby wibracyjnej. Ale ja nie jestem normalny i mam tego świadomość, ale mam świadomość, że Twój sprzęt może nie przeżyć. Moje 3 kolejne radia z CD nie przeżyły, mimo, że samochodowe - padły lasery na wertepach. Tak, że mimo szczerych chęci, to się chyba nie uda. BALKANDRIVER Odpowiedz Link
aniszka1000 Re: do Albanii pod koniec lipca 29.08.09, 09:33 dzieki za szczere checi,ale w Twoim wykonaniu raczej to niemozliwe,jeszcze raz dzieki ,milego wypadu Odpowiedz Link