bionda83 20.08.09, 10:16 wiadomosci.onet.pl/1570949,2678,1,kioskart.html link do artykułu pokazującego Albanię z mniej pozytywnej strony. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
conn-x-5 biondia widzisz nie raz i nie dwa byl poruszany 21.08.09, 08:49 ten temat na tym forum. Nie raz nawolywalem dziewczyny aby uwazaly Aby nie wierzyy ot tak kazdemu pierwszemu napotkanem oni wszyscy maja jakis cel Na 100 ich jakies 90 klamia Klamia aby wyciagnac jakies profity z tego. Nawet po slubie dalej bedzie cie oszukiwal. Mialem kiedys znajoma >Basie<, zwiazala sie z albanem on natomiast oszukiwal ja ze jest grekiem, ze ma kase w banku, restauracje, ojca generala i podobne pierdoly. Na nic moje sowa NIE wierzyla mi. Uwierzyla temu gosciowi a mi wmawiala ze jej poprostu zazdroszcze jest szczesliwa i ogolnie szczescia itakie pieprzenie... Pomimo ze jej mowilem prawde kim on jest Ona nie wierzyla mi. Wierzyla jemu , machnol jej dwojke dzieci i zostawil, siedzi jak ostatnio slyszalem na wegrzech i ma tak jakos ktorej tez zrobil dziecko. Skonczlo sie dla niej tak , siedzi sama w polsce w swojej pipiduwie z dwojka dzieci , ekonomicznie (tragedia)dzieci nieslubne i zdana tylko i wykacznie na siebie w kraju gdzie niema szans na wyrwanie sie z tego dolka w jakim jest. Odpowiedz Link
zeg-ata Re: 21.08.09, 10:05 Takie przyklady mozna mnozyc i juz wielokrotnie byl tutaj poruszany temat wykorzystywania,namawiania do prostytucji czy albanskiej mafii, wiec cos w tym jest,ale kazde slowo krytki czy jakas prawda na temat tych zlych albanczykow nie jest tu na forum mile widziana.Juz sie wielokrotnie o tym przekonalam I to jest tak-dopoki sie kazda z nas nie przejedzie-nie uwierzy.Bo czy to polak czy albanczyk jak ci znajomi czy rodzina mowia "zostaw","on nie jest ciebie wart" to sie nie slucha ...a potem sie okazuje,ze mieli racje.Ale o tym same sie musimy przekonac,choc lepiej,zeby nie. Odpowiedz Link
bionda83 Re: o Albanii w NYT 21.08.09, 11:38 alez ja wiem ze temat byl poruszany nie raz, przytaczam tylko kolejny link. A o Albanii mysle jak najbardziej racionalnie. Znam jej pozytywy i negatywy. Znam historie ( jako tako ) i interesują mnie wszelkie watki na temat tego kraju, przytaczam link tym ktorzy sie interesuja jak i tym ktorzy malo wiedza o tym kraju. Odpowiedz Link
annarexha bu:) 21.08.09, 15:25 O tym to ja juz dawno wiedzialam,miedzy innymi Polacy i Albanczycy sa okrutnymi i zawzietymi alfonsami,bo tak ich sie nazywa,przekonala sie o tym moja znajoma,ktora Polka zwerbowala do pracy przy kwiatkach szklarniowych w Holandii,pojechala tam i po ilus miesiacach byla znarkotyzowana prostytutka dla tamtej dziewczyny kuzyna,opowiedziala mi o innej Polce,ktora byla z Albanczykiem alfonsem,bil ja,mowil,ze jest brzydka,ponizal,przy czym ona nadal dla niego 'pracowala',po ilus latach rzucil ja bez mrugniecia okiem bo przestala przynosic mu zyski,moja znajoma byla przewieziona do Londynu do dzielnicy gdzie sa 'laznie' prowadzone przez m.in. Albanczykow oraz Turkow,jak uslyszala,ze mam wtedy jeszcze chlopaka z Albanii,przerazila sie,nie wiem czy sa argumenty zdolne przekonac ja,ze nie wszyscy sa tacy sami i nie mam zamiaru sie wysilac prawde mowiac,jestem swiadoma tego co robia i rowniez tego,ze nie wszyscy to robia,w Holandii kwitnie przemyt kobietami oraz prostytucja,Polacy,Albanczycy czy Slowacy wykorzystuja kobiety z wlasnych krajow,dodam,ze mezczyzna,ktory omamil moja kolezanke byl Polakiem,bardzo okrutnym czlowiekiem,w tej chwili nie zyje ale pozostawil po sobie slad w postaci zlamanych psychik mlodych naiwnych dziewczat(nie mowie o tych,ktore tego chcialy),zapewne kazdy z forum wie,ze nie ma ludzi idealnych ale nie zawsze sie chce o negatywach rozmawiac,pozdro Odpowiedz Link
bionda83 Najbogatszy Albańczyk? 25.08.09, 19:19 wiadomosci.onet.pl/2031231,12,item.html haha ;D czaroksieznik Odpowiedz Link