mamaoskarka 29.01.11, 21:13 Witam,czy moglby ktos polecic tania a zarazem solidna firme kurierska? Mam do wyslania paczke ok 12 kg z Londynu do Polski. Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarny_uk_anka Re: Kurier z Anglii do Polski 30.01.11, 17:34 Polecam eagle transport nie polecam eagle express czy eagle trans. Odpowiedz Link
unikatart Re: Kurier z Anglii do Polski 02.07.13, 11:44 a czy ktoś wie ile kosztuje taka mała przesyłka z biżuterią do uk kurierem? taka 350 gram, deklarować zawartość? czarny_uk_anka napisała: > Polecam eagle transport nie polecam eagle express czy eagle trans. Odpowiedz Link
calineczkazbajkii Re: Kurier z Anglii do Polski 31.01.11, 13:58 też polecam eagletransport.net.pl/ wysyłałam chyba 6 razy i wszystko było super tylko warto dopakować do 17 kg :) Odpowiedz Link
unikatart Re: Kurier z Anglii do Polski 02.07.13, 11:46 o jej 17 kg, a ja tu pytam o 350 gram, mam tylko problem z tym czy deklarować zawartość? unikatart.eu/ calineczkazbajkii napisała: > też polecam > eagletransport.net.pl/ > wysyłałam chyba 6 razy i wszystko było super > tylko warto dopakować do 17 kg :) Odpowiedz Link