dariazv 09.06.05, 14:43 Ktos ma pomysl jak sie ich pozbyc...? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia72 Re: Plamy z czekolady 09.06.05, 16:37 A na czym sa? Ja niestety musialam czyscic tapicerke w samochoddzie... Odpowiedz Link
deadeasy Re: Plamy z czekolady 10.06.05, 00:24 Ja na wszystko uzywam Vanish Oxy. Plamy na dywanach atakuje Vanish w piance do dywanow i obic. Odpowiedz Link
dariazv Re: Plamy z czekolady 10.06.05, 11:36 Plama jest na koszulce.Vanish juz byl "w obrotach" i nie pomogl...Poeksperymentuje jeszcze z cytryna a jak nie wyjdzie to bede musiala sie pozegnac z ciuszkiem :-( Odpowiedz Link
mama5plus Re: Plamy z czekolady 10.06.05, 14:41 Sprobuj moze Oxiclean. Taki proszek w plastikowym, okraglym pudelku (bialo- niebieskie z babelkami na etykiecie ;)) w ASDA. U mnie bardzo dobrze sie sprawdza ale nie wiem czy akurat czekolada zejdzie. Najlepiej namoczyc. Poza tym sa specjalne odplamiacze - do czekolady m in - w malych plastikowych buteleczkach. Stain Devil No.5 (Glocare). Moze tez jeden z tych odplamiaczy Dylon Odpowiedz Link