natalia.brzeska 30.10.05, 19:36 Czy był ktoś w tych outletach? Jak z cenami? Czy rzeczywiście są dużo niższe niż w "normalnych" sklepach? Jeśli tak, to o ile mniej więcej? Przede wszystkim interesuje mnie outlet w Swindon :-) www.mcarthurglen.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netimka Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 19:37 ja sie podlaczam pod pytanie. tylko ,ze outlecik w chester. sa one tak samo tanie ja te w usa??? Odpowiedz Link
mgna Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 19:45 >sa one tak samo tanie ja te w usa??? no wlasnie gdybym nie byla rozpuszczona iloscia, jakoscia i rewelacyjnymi przecenami (USD5000 sukienka Valentino za USD500) w Stanach, to moze bym myslala ze sa w UK outlets jakies przeceny...jednak z drogiej strony co to za przecena kiedy za ubranie zaplacisz £10 mniej niz orginalnie kosztowalo? Wiecej mnie bedzie kosztowac benzyna na dojazd niz ta licha znizka. Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 19:48 Och te outlety w Stanach :-) Chyba nigdzie na świecie nie ma takich jak tam... Co do tego McArthur to przede wszystkim interesują mnie ceny sklepów "High Street", nie "designers", czyli GAP, TopShop, Ravel, Olsen itp. Odpowiedz Link
mgna Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 19:49 W GAP'ie zawsze sa przeceny. Nigdy nie bylam w tych innych sklepach ktore wymieniasz, wiec niestety nie moge pomoc :( Odpowiedz Link
netimka Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 19:51 ja tez raczej te sklepy z "High Street". A co outletow w usa to moj ulubiony premium outlet niedaleko nyc... pol szafy pewnie mam stamtad... Odpowiedz Link
mgna Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 20:11 Czy ktos kupuje od nich? Czy sa to podrobki, czy autentyczne ubrania? www.designerdiscount.co.uk/ Odpowiedz Link
mgna Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 20:12 Moj ulubiony to www.century21deptstores.com Odpowiedz Link
netimka Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 20:19 mgna napisała: > Moj ulubiony to www.century21deptstores.com ten tez jest extra... ale sie rozmazyam teraz o nyc... Odpowiedz Link
mgna Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 20:24 zapomnilaam jak sie nazywal ten super-duper outlet w upstate? Odpowiedz Link
netimka Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 20:30 nie wiem o ktory Ci chodzi :-( ten century21 to przy wtc, ja pamietam kilka mniejszych w kilku miejscach ale nie wiem czy o ten Ci chodzi... Odpowiedz Link
mgna Re: McArthurGlen Outlets - Chester 30.10.05, 21:11 nie niechodzi mi o Manhattan, ani o NYC, ale w up state NY. Jechalo sie autobusem/autem okolo 45 minut. Polecilam jego kilka tygodni temu, a teraz zupelnie mi z glowy wypadl! Odpowiedz Link
netimka Re: McArthurGlen Outlets - Chester 31.10.05, 11:35 moze ten??? to jedyny jaki znam, ale bywalam w nim za kazdym moim pobytem w usa www.premiumoutlets.com/outlets/directions.asp?id=7 Woodbury Common Premium Outlets Odpowiedz Link
mgna Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 19:42 Bylam w Cheshire Oaks i Bridgend Designer Outlet. Znizki (znizki? jakie znizki?) ani wybor nie byly wcale imponujace. Ale nie omijaj tego tylko dlatego ze ja tam bym nie wrocila. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 20:39 ja mam tutaj jeden z Mansfield. Szczerze to nie ma tam wielkiego wyboru, jest Mexx, Next Clearance, M&S, Adidas, Levi's. Faktycznie jest taniej jak w sklepach ale też wybór jest kiepski, są to rzeczy ze starego sezonu albo w dziwnych rozmiarach (np jeansy 26-30). Ale za to jest Starbucks:) i blisko mam. Odpowiedz Link
chihiro2 Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:14 Hej hej, ja nosze dzinsy 26/30 albo 25/30, wiec prosze mi tu nie mowic, ze jestem dziwna! Odpowiedz Link
mgna Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:15 My wszystkie jestesmy dziwaczki, w koncu same podpisalysmy sie pod liste Kaczek Dziwaczek ;) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:15 przepraszam jeśli Cię uraziłam:) ale ja kurczę to rozmiar 26/30 to chyba w w 1 klasie podstawówki nosiłam:) to chyba normalnie jesteś rozmiar 6-8?! Odpowiedz Link
chihiro2 Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:22 Nie urazilas, raczej rozmieszylas :) Tak, jestem rozmiar 6-8 i zdarza mi sie nosic ciuszki z czasow gdy mialam 12 lat (albo kupowac cos w dziale dzieciecym, na 10-12 lat). Nie wszystko, bo moda sie zmienia, mam biust, miesnie i biodra (a dzieci tak za bardzo tego nie maja). Chociaz teraz dzieci takie wyrosniete sa... moze niedlugo bede nosic ubrania dla 8-latek? Odpowiedz Link
jagienkaa Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:25 no ale musisz przyznać że rozmiary 6-8 to raczej duuuuża mniejszość:) więc można to nazwać dziwnym;) PS dzisiaj widziałam na skynews raport, że w 2020 to 1/3 dziewczynek będzie z nadwagą:( Odpowiedz Link
chihiro2 Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:43 Oczywiscie, ze to mniejszosc. Zwlaszcza ta dlugosc, o wiele latwiej znalezc rozmiar 6-8 z dlugoscia 32, a nawet 34 (a la brytyjskie top modelki). Kiedys nawet w Gapie przymierzalam dzinsy dobre ogolnie tylko za dlugie (rozmiar 2 czy 4). Zapytalam czy robia "ankle", czyli krotkie, na co pani mi odpowiedziala, ze owszem, ale dopiero od rozmiaru 8. No kto to slyszal? Ja czytalam w jednym z ostatnich dodatkow weekendowych do Obsrevera (Food monthly) o tym, co jedza dzieci w szkolach w Texasie i jak strasznie sa otyle. Makabra... Odpowiedz Link
natalia.brzeska Re: McArthurGlen Outlets 31.10.05, 10:20 Trochę podłamałyście mnie z tymi outletami. No nic, w takim razie pozostanie mi Oracle w Reading i zwykłe zakupy... Odpowiedz Link
mgna Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:14 No to jesli jest Starbucks, to juz chumorek sie poprawi kiedy sie okaze ze wybor do duszy. Choc na naszym ostatnim spotkaniu moja frappuccino byla ochydna, tak ochydna (za dwoma razami) ze na nastepny dzien poszlam do S na St ANne's Sq zeby sie upewnic ze to nie moje podniebienie ale oni pomerdali. Byla przepyszna, wiec w S w Tc nie przetrenowali ludzi w porzadku. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:17 ale wybierając coś słodkiego, jak frappuccino, trzeba się liczyć z tym że będzie słodkie - tak jak idziesz na curry, wybierasz np madras to wiadomo że będzie ostre... PS u mnie na siłowni też mają kawę Starbucks. Odpowiedz Link
mgna Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:21 Tak slodkawe, ale do pierwszej wlali chyba pol cukierniczki, a do drogiej mydlo dodali. Pijam ten napoj bardzo czesto i nazwe sie nawet "Starbuck's Frappuccino Connoisseur" ;) w kazdym badz razie wiem ze to wina tego co robil (nie wiedzial jak) a nie Starbuck's. Naszczescie w St Anne's byla zrobiona tak jak nalezy: przepysznie :)))) U ciebie w silowni jest Starbucks :PPPPPPPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
jagienkaa Re: McArthurGlen Outlets 30.10.05, 21:23 nie Starbucks, ale kawa Starbucks, i kubki hehe:) i w ogóle jedzenie mają dobre tam. Tylko ani na to nie mam czasu, ani tymbardziej pieniędzy!! Odpowiedz Link