Dodaj do ulubionych

Nowe forum - Zapraszam:)

30.05.06, 02:53
Zapraszam na nowe forum. Myślę, że się spodoba:)
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40065
Będę mocno zaszczycona Twoimi odwiedzinami i wypowiedziami na moim forum:)

Obserwuj wątek
    • aniek133 Re: Nowe forum - Zapraszam:) 30.05.06, 09:16
      I po co to forum jak juz mamy swoje? Konkurencja czy jak? Zreszta, smieszne mi
      sie wydaje Twoja reklama na tym wlasnie forum. To jakby u jednego piekarza
      wywiesic reklame sasiedniej piekarni :)
      • tuti Re: Nowe forum - Zapraszam:) 30.05.06, 09:24
        dziekujemy serdecznie za komentarz. moze nie klocmy sie znow
        nasze forum jest do reklamowania, a niech zycie zweryfikuje potrzebe nowego
        forum.
        A noz widelek ktos ma dosc nas, i z checia przeniesie sie do innej piekarni :)
        • aniek133 Re: Nowe forum - Zapraszam:) 30.05.06, 10:05
          No, coz... Jezeli ktos przedstawienie wlasnej opinii okresla zaraz klotnia to
          tylko swiadczy o nim samym.

I to nie jest chyba tak, ze jak ktos ma dosc to sie zaraz przyniesie, bo o ile
          dobrze wywnioskowalam nowe forum ma charakter informacyjny. Biorac pod uwage
          ilosc praktycznych informacji na naszym forum (Effata, dalej je kolekcjonujesz
          w jednym watku?), nie sadze, zeby nowe sie przyjelo (bo jaki sens ma powielanie
          informacji?), ale oczywiscie, zycze powodzenia zalozycielce :)
          • effata Re: Nowe forum - Zapraszam:) 30.05.06, 10:08
            Aniek, zaniedbałam się i ... wątek zarchiwizowało (nie wiem na jakiej zasadzie
            to działa, ale po jakimś czasie oficjalnie i odgórnie archiwizują) i nie można
            się dopisywać. I dlatego pracuję nad nowym zestawieniem linków (a to jest
            czasochłonne) :)))
            --
            Don't guess.
        • effata Re: Nowe forum - Zapraszam:) 30.05.06, 10:07
          Wiesz Tuti, ja się cieszę, że powstają nowe fora, szczególnie jak mają komuś
          pomóc w rozwiązaniu problemów, wygadaniu się itp. I rzeczywiście, życie
          zweryfikuje, czy są potrzebne, czy nie (Np. forum Matki Polki w UK - typowe
          forum dla mam i nikt się tam nie stresuje, że znowu pisze o dzieciach, bo po to
          właśnie to forum jest. No i kłótni tam jeszcze nie było :)))). Ale przyznasz
          chyba, że trochę tupetu trzeba mieć, żeby się zarejestrować na forum prywatnym
          tylko po to, żeby ogłosić swoje własne :)))
          Jak ja bym chciała ogłosić swoją piekarnię, to owszem, powiesiłabym ogłoszenie
          na słupie publicznym, ale już przed konkurencyjną piekarnią nie. Tak samo jak
          mnie śmieszą komentarze na blogach innych typu: fajny blogasek, wpadnij do mnie
          (he,he,he). No ale to moja filozofia i każdy ma prawo się z nią nie zgadzać.
          • tuti Re: Nowe forum - Zapraszam:) 30.05.06, 10:32
            no otoz to effata,
            o to mi chodzi, przykro mi sie zrobilo wobec pierwszego komentarza " po co to
            forum jak juz mamy swoje? Konkurencja czy jak? Zreszta, smieszne mi
            sie wydaje Twoja reklama na tym wlasnie forum. To jakby u jednego piekarza
            wywiesic reklame sasiedniej piekarni :) "
            no po co, no po to ze ktos czul potrzebe zalozenia!
            • tuti Re: Nowe forum - Zapraszam:) 30.05.06, 10:37
              au, znow zapomnialam ze powinnam doczytywac watki do konca! Przepraszam!
              aczkolwiek i tak zycie zweryfikuje potrzebe nowego forum, nasze jest do
              reklamowania, a stwierdzanie "po co to forum jak juz mamy swoje" nadal wydaje
              mi sie za ostrym komentarzem
              • juleczka2005 Re: Nowe forum - Zapraszam:) 30.05.06, 12:12
                Witam. Na pierwszym miejscu chciałabym przeprosic effate jesli uraziłam ja swoim zaproszeniem na swoje forum. Otóz nie miałam wcale takiego zamiaru zeby zrobic ci jakakolwiek przykrosc - Przepraszam. Napisałam watek o nowym forum u ciebie effato - bo gdzie niby miałabym poinformowac danych odbiorców o istniejacym takim forum??? Jak zakładano forum Matki Polki - wyspowamatka (która pozdrawiam) równiez ogłaszała swoje forum na tym i nikt zamieszania w tej sprawie nie robił. Uwazam ze nie jest to konkurencja bo niby jaka? Jesli ktos lubi te forum (z jakichkolwiek przyczyn) to pozostanie wierny - co nie oznacza za zdrade zajrzec na inne forum. Ja sama jestem uzytkownikiem tego forum i kilku innych i mimo załozenia swojego bede do was zagladac nadal. Czy jest cos w tym złego? Przepraszam cie effato równiez za to ze odebrałas moje zarejestrowanie sie na twoim forum jakoby miałabym własnie to wykorzystac do celow utworzenia swojego forum i ogłoszenia go na tym. Mój cel taki nie by.
                Sama znalazłam kilka for o tematyce powiedmy ze nawet tej samej tylko o innych nazwach i nikt za to siebie nie lubi. Wiec niewiem czemu ma słuzyc ten wyraz nie sympatii akurat do mojego. Pozdrawiam was serdecznie i zapraszam nadal na moje forum.
                /Jeszcze raz effato - przepraszam cie o ile cie uraziłam:)
                • dorotus76 Re: Nowe forum - Zapraszam:) 30.05.06, 12:46
                  No, szkoda tylko, że na 'Z dala od Polski' zadziałał link do Twojego forum :)
                  Ale jak widać powyżej wszyscy sobie nieźle poradzili :)

pozdrófka
                • effata Re: Nowe forum - Zapraszam:) 30.05.06, 13:00
                  Nie uraziłaś mnie.
                  I też nie chodzi mi o konkurencję, bo niby jaką - jak sama stwierdziłaś. Nie
                  rywalizuję z nikim na fora, ani nie boję się zdrady (he,he,he), tym bardziej,
                  że sama piszę też na paru innych forach. Tylko wydaje mi się, że (to zresztą
                  taka polska tendencja) łatwiej jest zacząć coś nowego, nie ważne, że jest kopią
                  już poprzedniego, niż budować to, co jest. Wydaje mi się, że forum jest dobrym
                  miejscem do szukania i zdobywania informacji. A jak jest wiele forów o tej
                  samej tematyce, to ... ludziom się już nie chce pisać w kółko i na okrągło to
                  samo. I jeszcze tylko Jagienka i parę innych osób ma siłę podawać linki, do
                  ciągle powtarzających się tematów.
                  No ale jak już to zostało powiedziane - jeśli miałaś potrzebę założenia forum,
                  to założyłaś. Zareklamowałaś się - OK. Natomiast napisałam tylko, że ja bym tak
                  nie zrobiła na innym forum prywatnym i to jest tylko moje zdanie.
                  --
                  Don't guess.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka