jagienkaa 30.05.06, 19:36 właśnie gramy towarzyski mecz z Kolumbią, przegrywamy 0:2. BRAMKARZ strzelił nam gola, wybijając piłkę spod swojej bramki. Kuszczak nie obronił. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annamaria0 Re: zmieniam obywatelstwo! 30.05.06, 19:37 Gdzie jest Dudek, jak go trzeba?!;-/ Odpowiedz Link
jagienkaa Re: zmieniam obywatelstwo! 30.05.06, 19:39 pewnie się rechocze ze śiechu na zasadzie 'janas widziały gały co brały' Odpowiedz Link
netimka Re: zmieniam obywatelstwo! 30.05.06, 20:05 jagienkaa napisała: > właśnie gramy towarzyski mecz z Kolumbią, przegrywamy 0:2. BRAMKARZ strzelił > nam gola, wybijając piłkę spod swojej bramki. Kuszczak nie obronił. moj chlopak tez ogladal na necie i widzialam powtorke, bo wolalam ogladc o jedzeniu ;-)... no ale chlopy sie niepopisaly i pewnie sie kuszczakowi oberwie... no ale jelen strzelil, a ostatnio to czesto sie pytli skad on sie wzial;-) Odpowiedz Link
mamaliv Re: zmieniam obywatelstwo! 30.05.06, 20:57 Totalna porazka! Jak na MS pokaza taka klase to ja tez zmieniam obywatelstwo :-) I Janas powiedzial po meczu ze zawodnicy sa w formie :-)Szkoda gadac. Odpowiedz Link
lucasa Re: zmieniam obywatelstwo! 30.05.06, 23:17 Jagienka, moglo byc gorzej. mysle, ze po Eurowizji polowa Finow zmienia obywatelstwo :) A Odpowiedz Link
izabelski Re: zmieniam obywatelstwo! 31.05.06, 00:46 wolalabym gdyby Polska wygrala Eurowizje, niz miala bramki strzelane przez bramlarzy :-( Odpowiedz Link
princessjobaggy Re: Eurowizja 06.06.06, 13:55 Kurcze, a ja taka nieuswiadomiona. Ogladalam wszystkie wystepy, ale do ogloszenia wynikow juz z nudow wyczekac nie moglam. Finlandia wygrala? Odpowiedz Link
netimka Re: Eurowizja 06.06.06, 14:20 princessjobaggy napisała: > Kurcze, a ja taka nieuswiadomiona. Ogladalam wszystkie wystepy, ale do > ogloszenia wynikow juz z nudow wyczekac nie moglam. Finlandia wygrala? tak Odpowiedz Link
princessjobaggy Re: Eurowizja 06.06.06, 16:40 netimka napisała: > princessjobaggy napisała: > > > Kurcze, a ja taka nieuswiadomiona. Ogladalam wszystkie wystepy, ale do > > ogloszenia wynikow juz z nudow wyczekac nie moglam. Finlandia wygrala? > > tak Nie wierze :) Jagienka, co Ty na to? Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Eurowizja 06.06.06, 16:56 co ja na to? co, na eurowizję? ja się cieszę, bo ja to rockowa mama jestem (od kilkunastu lat fanka Metalliki) więc wolę to od jakichś tam Ich STroje:) natomiast teraz to czytam i jeszcze większe mam nerwy na Janasa: mundial.onet.pl/0,1247843,1335105,wiadomosc.html Odpowiedz Link
netimka Re: Eurowizja 06.06.06, 18:21 jagienkaa napisała: > co ja na to? co, na eurowizję? ja się cieszę, bo ja to rockowa mama jestem (od > kilkunastu lat fanka Metalliki) więc wolę to od jakichś tam Ich STroje:) > natomiast teraz to czytam i jeszcze większe mam nerwy na Janasa: > mundial.onet.pl/0,1247843,1335105,wiadomosc.html ... e tam zostaw nerwy na piatek, kto wie co sie zdarzy... trzeba sie wziasc na kibicowanie...tych co sa na boisku ;-)... ja tam wierze w naszych w piatek!!! DO BOJU!!! Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Eurowizja 06.06.06, 18:25 a najlepsze jest to, że jak wyjdziemy z gruoy to trafiamy na Anglików albo Szwedów. Więc i tak do dupy:( Odpowiedz Link
netimka Re: Eurowizja 06.06.06, 18:32 jagienkaa napisała: > a najlepsze jest to, że jak wyjdziemy z gruoy to trafiamy na Anglików albo > Szwedów. Więc i tak do dupy:( no wiem, ale nie ma co sie smucic juz teraz, wyjscie z grupy i tak bedzie mile... a z ciekawostek to ostatnio jak gadalam tu z taksowkarzem, to on mi mowie ze nie chca z nami grac tylko z niemcami bo marzy im sie powtorka z 2002 i 5:1... Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Eurowizja 06.06.06, 18:40 no pewnie że z punktu widzenia kibica byłoby to lepsze, ale oni na pewno mają większe szanse na wygraną z Polakami niż NIemcami - zwłaszcza z naszym kompleksem Angielskiego Futbolu:) ja za to bardzo chciałabym żebyśmy wygrali z Niemcami, tymbardziej że ich najlepszymi zawodnikami są chłopacy polskiego pochodzenia (np Lukas Podolski jest z Gliwic) Odpowiedz Link