d2221 22.08.06, 21:52 Własnie przeprowadzamy sie nan inne mieszkanko. Wciaz sie urzadzamy i sadzimy ze taniej przywiezc meble z Polski niz kupowac je tutaj. Czy macie jakies doswiadczenia dotyczace transportu mebli z Polski do UK? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
formaprzetrwalnikowa Re: Transport 23.08.06, 08:25 ja mam. przywiozłam tylko fotele ikeowske, bo były w pudełkach, na przewóz czeka szafa i witrynka, takie 'po babci' co to mają po 100 lat, po renowacji. reszty uwazam, ze sie nie opłaca przewozic. za transport naszych rzeczy z polski zapłaciliśmy ok 2500-3000 pln i to było niedrogo, bo do londynu płacilismy połowe ceny (firma przeprowadzała kogos jeszcze i podzieliła koszty) . oczywiscie, zalezy jakie meble chcecie kupic, ale w ikei czy argosie znajdziecie tanie, mniej więcej w tych samych cenach co w poslce. Odpowiedz Link
vereena Re: Transport 24.08.06, 12:46 Przed przeprowadzką dowiadywałam się o ceny w firmach transportowych, bo szkoda mi było zostawiać mebli projektowanych przez kolegę architekta wnętrz. Za niewielką ciężarówkę (chciałam zabrać tylko stół z krzesłami, łóżko, stolik do kawy i komodę) zażyczyli sobie 10.000 zł plus koszt benzyny, promu, itd. Skończyło się na tym, że znajomy właściciel dużego vana przewiózł nam wyposażenie kuchni, sprzęt sportowy i tym podobne "rzeczy pierwszej potrzeby". Właściwie wszystko, oprócz mebli. Kosztowało nas to 3000 zł - benzyna, prom i 1000 zł za fatygę. Odpowiedz Link
konstruktorka1 Re: Transport 24.08.06, 18:11 Firmas ktora przewiozla nasze rzeczy wziela 990£ z pakowaniem Zabralismy zmywarke, lodowke troche mebli cale wyposazenie kuchni (duzo pakowania)zabawki, ciuchy, komputer, radio, tv itp Robi transporty laczone do UK Polecam ich bardzo bo nic sie nie zniszczylo Firma AGS Piotr Zelwak Sales Manager AGS WARSAW SP. Z O.O. Ul. Kransowolska 21/27B, 02-849 Warszawa, Poland tel. (+48 22) 644 85 53, 644 85 27 fax (+48 22) 644 23 38 mobile: +48 604 25 84 03 Odpowiedz Link
d2221 Re: Transport 30.08.06, 09:15 Dzieki za wszystkie odpowiedzi :). Zastanawiam sie nad propozycja znajomego, ktory ma samochod dostawczy i proponowal pomoc. Dowiem sie czy to jest jeszcze aktualne. Zalezy nam by przywiezc te meble bo maja dwa lata. Szkoda zeby tak zostaly. Pozdrawiam forumowiczki. Odpowiedz Link
transport.walbrzych Re: Transport 19.03.16, 21:51 Zapraszamy do skorzystania z naszych usług. Dokonamy bezpłatnej wyceny zlecenia. tel. 533 606 724 Szybko, tanio i solidnie! www.transpeed.xlx.pl Oferujemy : Transport mienia Przeprowadzki osób prywatnych Przeprowadzki firm i instytucji Załadunek mienia Rozładunek mienia Przeprowadzki krajowe Przeprowadzki międzynarodowe Wywóz starych mebli i sprzętu AGD, RTV Bezpiecznie, tanio i bez stresu... :) Na życzenie wystawiamy faktury VAT. Odpowiedz Link