jagienkaa 20.09.06, 14:31 zaczynają się na wiosnę z Jet2. Jet2 lata też do Krakowa, ale z Leeds Bradford. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
netimka Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 20.09.06, 14:52 dobrze wiedziec, ja wole z manchesteru niz z liverpoolu latac, a z wawy to blisko do domu mojego chlopaka... dla mnie to by do szczecina mogli zaczac latac... Odpowiedz Link
netimka Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 20.09.06, 14:54 jagienkaa napisała: > zaczynają się na wiosnę z Jet2. > Jet2 lata też do Krakowa, ale z Leeds Bradford. do karkowa z leeds i newcastle, wlasnie sobie patrze na ich ceny... Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 20.09.06, 14:56 no widzisz, że Newcastle też to mi umknęło. www.jet2.com/ Odpowiedz Link
netimka Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 20.09.06, 15:01 z manchesteru tez do berlina lataja to dla mnie rozwiazanie :-D 20-30£ wychodzi w jedna strone jak sie trafi z terminem... fajnie,ze wiecej lotow do wyboru bedzie... ja jet2 mam w ulubioncyh od dawna, ale w sumie nie czesto sprawdzam jakos... moze z blackpool zaczna do polski latac, to bym miala najblizej ;-)... Odpowiedz Link
eni7.08 Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 20.09.06, 23:29 ja też czekam na połączenie z Blackpool :-) i też najlepiej do szczecina:-))) pozdrawiam Odpowiedz Link
profes79 Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 02:12 Grrr... A ja sie nie moge doczekac na jakies bardziej sensowne polaczenie z Lodzia...I raczej sie nie doczekam... Albo Londyn, albo Nottingham a jedno i drugie daleko... Odpowiedz Link
kraktom Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 08:30 Od kilku dni/za kilka dni Wizzair zaczyna latać na trasie Sheffield/Doncaster- Katowice. pzdr Tomasz B. Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 08:50 od 19 września. no właśnie na to czekam, na razie jest to dla mnie najlepsze połączenie, tylko że mają dziwne dni lotów (np w niedzielę są wyloty ale nie przyloty). Lecę na tej trasie 20 października. Odpowiedz Link
tuti Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 10:47 proofes, podpisuje sie za lotami do lodzi:) Odpowiedz Link
profes79 Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 19:24 Dzieki :) Ale raczej niepredko bedzie mozna na to liczyc przy obecnym nastawieniu wladz miasta. Dla Kropy Dublin, Nottingham i Londyn to pelnia szczescia. Probowalem pomyslec o locie bezposrednio z Birmingham do Krakowa - po pierwsze drozej (nie pamietam co to za linia) niz Ryan, po drugie dojazd z Krakowa do Lodzi to prawdziwy koszmar. No i bede sie tlukl 3,5 h z Brum do Londynu... Tez koszmar, ale przynajmniej mozna bilety z wyprzedzeniem zarezerwowac. Zreszta pelen opis mojej gehenny z lotem do domu - tutaj:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=391&w=48700359 Odpowiedz Link
tuti Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 19:27 ja przyznam uwielbiam latac z EMA (W sensie ze potem mam 10min d domu:) , i robie to coraz chetniej staram sie neimyslec ze za 3tygodnie znow trzeba bedzie wstawac o 2giej rano, zeby na te nieludzka 6am zdazyc!:) bardzo cenie mojego nie-meza, ze mnie tam wozi:) a bylo by tak pieknie, gdby ten lot troszke pozniej byl...choc wszystko ma swoje dis i -advantages! bedzie dobrze. z manchesteru dla mnie, z birmingham (?), dla CIebie! Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 19:57 Tuti jak Ty to robisz że masz 10 min do domu z EMA?:) ja mam pół godzinki:) ja się cieszyłam że mam loty do Wrocławia, ale leciałam kilka razy i droga do Gliwic, mimo autostrady, jest za długa, poza tym nie znoszę Ryanaira. Zawsze się staram pakować do jednej wielkiej walizki z młodym, ma zwykle ok 22kg, a za to już w Ryanairze trzeba dopłacać. Odpowiedz Link
profes79 Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 22:00 To pakujcie sie na 2 mniejsze :) bedziecie mogli jeszcze 8 kilo dopakowac (od1.11 limit bagazu w ryanie znowu 15kg) Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 22:09 no wiem, dzięki, ale łatwiej mi z moim dzieckiem i jedną walizą niż dwiema:) Odpowiedz Link
smagliszka Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 25.09.06, 21:21 od 11 jakiego miesiaca znow 15 kilo??? Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 25.09.06, 21:52 od 1 listopada? 1.11? sprawdź na stronie... Odpowiedz Link
profes79 Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 26.09.06, 01:02 Od 1 listopada. Co lepsze - w marcu jak ziekszali limit do 20 kg to zwiekszali dla lotow ZABUKOWANYCH po terminie, a teraz zmniejszaja dla lotow LECACYCH po terminie. Wspaniale. Ale wykantowalem ich - wracam z Polski 31.10 :D:D:D Odpowiedz Link
smagliszka Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 28.09.06, 04:00 Uff cale szczescie ja tez ich wykantowalam ;) wracam do anglii 26.10 :) Odpowiedz Link
profes79 Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 28.09.06, 19:05 To byc moze sie na Stansted miniemy :P Ja wlasnie wtedy lece :D:D Odpowiedz Link
tuti Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 22:50 nie no mowie do domu, w polsce:) Odpowiedz Link