Dodaj do ulubionych

Nowe Loty: Machester-Warszawa

20.09.06, 14:31
zaczynają się na wiosnę z Jet2.
Jet2 lata też do Krakowa, ale z Leeds Bradford.
Obserwuj wątek
    • netimka Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 20.09.06, 14:52
      dobrze wiedziec, ja wole z manchesteru niz z liverpoolu latac, a z wawy to
      blisko do domu mojego chlopaka... dla mnie to by do szczecina mogli zaczac latac...
    • netimka Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 20.09.06, 14:54
      jagienkaa napisała:

> zaczynają się na wiosnę z Jet2.
      > Jet2 lata też do Krakowa, ale z Leeds Bradford.

do karkowa z leeds i newcastle, wlasnie sobie patrze na ich ceny...
    • jagienkaa Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 20.09.06, 14:56
      no widzisz, że Newcastle też to mi umknęło.
      www.jet2.com/
    • netimka Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 20.09.06, 15:01
      z manchesteru tez do berlina lataja to dla mnie rozwiazanie :-D

20-30£ wychodzi w jedna strone jak sie trafi z terminem... fajnie,ze wiecej
      lotow do wyboru bedzie... ja jet2 mam w ulubioncyh od dawna, ale w sumie nie
      czesto sprawdzam jakos... moze z blackpool zaczna do polski latac, to bym miala
      najblizej ;-)...
      • eni7.08 Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 20.09.06, 23:29
        ja też czekam na połączenie z Blackpool :-)
        i też najlepiej do szczecina:-)))
        pozdrawiam
    • profes79 Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 02:12
      Grrr... A ja sie nie moge doczekac na jakies bardziej sensowne polaczenie z
      Lodzia...I raczej sie nie doczekam... Albo Londyn, albo Nottingham a jedno i
      drugie daleko...
    • kraktom Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 08:30
      Od kilku dni/za kilka dni Wizzair zaczyna latać na trasie Sheffield/Doncaster-
      Katowice.

pzdr
      Tomasz B.
      • jagienkaa Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 08:50
        od 19 września. no właśnie na to czekam, na razie jest to dla mnie najlepsze
        połączenie, tylko że mają dziwne dni lotów (np w niedzielę są wyloty ale nie
        przyloty). Lecę na tej trasie 20 października.
        • tuti Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 10:47
          proofes, podpisuje sie za lotami do lodzi:)

• profes79 Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 19:24
            Dzieki :) Ale raczej niepredko bedzie mozna na to liczyc przy obecnym
            nastawieniu wladz miasta. Dla Kropy Dublin, Nottingham i Londyn to pelnia
            szczescia.
            Probowalem pomyslec o locie bezposrednio z Birmingham do Krakowa - po pierwsze
            drozej (nie pamietam co to za linia) niz Ryan, po drugie dojazd z Krakowa do
            Lodzi to prawdziwy koszmar. No i bede sie tlukl 3,5 h z Brum do Londynu... Tez
            koszmar, ale przynajmniej mozna bilety z wyprzedzeniem zarezerwowac.
            Zreszta pelen opis mojej gehenny z lotem do domu -
            tutaj:forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=391&w=48700359
            • tuti Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 19:27
              ja przyznam uwielbiam latac z EMA (W sensie ze potem mam 10min d domu:) , i
              robie to coraz chetniej
              staram sie neimyslec ze za 3tygodnie znow trzeba bedzie wstawac o 2giej rano,
              zeby na te nieludzka 6am zdazyc!:)
              bardzo cenie mojego nie-meza, ze mnie tam wozi:)
              a bylo by tak pieknie, gdby ten lot troszke pozniej byl...choc wszystko ma
              swoje dis i -advantages!
              bedzie dobrze.
              z manchesteru dla mnie, z birmingham (?), dla CIebie!
              • jagienkaa Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 19:57
                Tuti jak Ty to robisz że masz 10 min do domu z EMA?:) ja mam pół godzinki:)
                ja się cieszyłam że mam loty do Wrocławia, ale leciałam kilka razy i droga do
                Gliwic, mimo autostrady, jest za długa, poza tym nie znoszę Ryanaira. Zawsze
                się staram pakować do jednej wielkiej walizki z młodym, ma zwykle ok 22kg, a za
                to już w Ryanairze trzeba dopłacać.
                • profes79 Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 22:00
                  To pakujcie sie na 2 mniejsze :) bedziecie mogli jeszcze 8 kilo dopakowac
                  (od1.11 limit bagazu w ryanie znowu 15kg)
                  • jagienkaa Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 22:09
                    no wiem, dzięki, ale łatwiej mi z moim dzieckiem i jedną walizą niż dwiema:)
                  • smagliszka Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 25.09.06, 21:21
                    od 11 jakiego miesiaca znow 15 kilo???
                    • jagienkaa Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 25.09.06, 21:52
                      od 1 listopada? 1.11?
                      sprawdź na stronie...
                      • profes79 Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 26.09.06, 01:02
                        Od 1 listopada. Co lepsze - w marcu jak ziekszali limit do 20 kg to zwiekszali
                        dla lotow ZABUKOWANYCH po terminie, a teraz zmniejszaja dla lotow LECACYCH po
                        terminie. Wspaniale.
                        Ale wykantowalem ich - wracam z Polski 31.10 :D:D:D
                        • smagliszka Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 28.09.06, 04:00
                          Uff cale szczescie ja tez ich wykantowalam ;) wracam do anglii 26.10 :)
                          • profes79 Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 28.09.06, 19:05
                            To byc moze sie na Stansted miniemy :P Ja wlasnie wtedy lece :D:D
              • tuti Re: Nowe Loty: Machester-Warszawa 21.09.06, 22:50
                nie no mowie do domu, w polsce:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka