angel2000 25.06.07, 23:18 Witam, w tej chwili to biuro ma najtańsze wycieczki do Chin, czy ktokolwiek z Was wyjezdzal z tym biurem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miketayson Re: ECCO TRAVEL 08.07.07, 14:50 Byłem w Egipcie z biura Ecco , po przylocie okazło się ,że hotel niestety nie będzie tym który wybrałem .... pierwsze pół dnia spędziłem w holu innego hotelu, rezydentka mało kompetentna nie potrafiła nic załatwić po ok 7 godzinach zakwaterowano nas w hotelu o podobnym standardzie.Podobnie było z wylotem który został nagle przesunięty o 18 godzin.Trudno powiedzieć czy to przypadek czy zła organizacja. Odpowiedz Link
studioprzygody Re: ECCO TRAVEL 18.07.07, 22:50 Jeżeli wybierasz się do Chin to nie rób tego z ecco holiday!!! Lepiej poczekać parę miesięcy, uzbierać ten 1000 zł więcej czy ile tam i zwiedzić ten kraj naprawdę dobrze z np.: CT Poland, Orient Travel, Logos Travel lub Logos Tour. Ecco Holiday to biuro dobre na wypoczynek, nie na zwiedzanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
basiek_99 Re: ECCO TRAVEL 20.08.07, 11:52 dobre na wypoczynek? bo mają wyjazdy w dość korzystnych cenach, zastanawiam się więc, czy nie ma tu jakiegoś haczyka Odpowiedz Link
studioprzygody Re: ECCO TRAVEL 18.07.07, 22:51 Miałem na myśli Ecco Travel - to to samo co Ecco Holiday tylko inny profil. Odpowiedz Link