Dodaj do ulubionych

Mediateka na Bielanach

IP: *.szeryf.waw.pl 10.07.10, 20:02
Czy ktoś wie czy Mediateka już działa? Otwarcie miało być w czerwcu.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bielańczyk Re: Mediateka na Bielanach IP: *.chomiczowka.waw.pl 10.07.10, 21:04
      Boją się otworzyć tą medioteke i cały czas oczekują na wprowadzenie
      się Straży miejskiej do tego samego budynku .Dawno by otworzyli te
      cudo ale ktoś mądry zlikwidował komisarjat policji na ulicy
      Wrzeciono 38 .Tą medioteką będą cywizować mieszkanców lokali
      socjalnych oraz wyeksmitowanych za niepłacenie czynszu na
      Szegedyńską. Lokalizacja tej medioteki naprawde super pomysł. Lepiej
      było by kino postawić a nie trzeba na Bemowo jeździć.
      • Gość: Pola Re: Mediateka na Bielanach IP: *.szeryf.waw.pl 10.07.10, 22:13
        Przerost ambicji młodych panów P.i P. (we władzach bielańskich)
        • Gość: warszawianka Re: Mediateka na Bielanach IP: *.aster.pl 13.07.10, 20:28
          Jeden z Panów P. promuje sie intensywnie w tv ostatnio, no coz
          niedlugo wybory, w ramach oszczednosci dzielnica Bielany nakreci
          film (pewnie Pan P. zagra jakas glowna role)-byle przed wyborami
          zdazyc z emisja, ostatnio na jednym z festynow mialam okazje
          zobaczyc na jakie gadżety marnują pieniądze.
          Zapraszam Pana P. na moje podwórko, obraz nędzy i rozpaczy, atrakcja
          jest beton!
          • Gość: Pola Re: Mediateka na Bielanach IP: *.szeryf.waw.pl 14.07.10, 10:53
            Podobno przed wakacjami nie opłacało się juz otwierać,nowy termin
            to jesień.
            • Gość: ziurych Re: mediateka na Bielanach IP: *.aster.pl 28.07.10, 09:20
              co to jest mediateka? pierwsze slysze takie okreslenie. czy ktos
              moze wyjasnic?
              • Gość: Beata Re: mediateka na Bielanach IP: *.marymont.pl 28.07.10, 10:24
                pl.wikipedia.org/wiki/Mediateka_Bielany_(Warszawa)
                B.
                • Gość: Lubaszeski Re: mediateka na Bielanach IP: *.acn.waw.pl 28.07.10, 18:11
                  ależ to beznadziejne. Sala do wykrzykiwania swoich problemów. Tak samo mądre jak
                  forum wolności słowa na "tyłach" Pałacu Kultury, a obecnie w piwnicy Ratusza.
                  "IQ ring" - to samo, poroniona wizja idioty. Dajcie spokój, pieniądze wyrzucone
                  w gnój.
                  • Gość: Bielańczyk Re: mediateka na Bielanach IP: *.chomiczowka.waw.pl 28.07.10, 20:46
                    Nie narzekajcie nawalone towarzycho z Szegedyńskiej musi się gdzieś
                    wykrzyczeć.A medioteka bedzie na parterze .
                    • Gość: Lubaszeski Re: mediateka na Bielanach IP: *.acn.waw.pl 05.08.10, 19:23
                      akurat będą chodzić do sali dźwiękoszczelnej, żeby sobie powrzeszczeć.
                      • Gość: medi Re: mediateka na Bielanach IP: *.chello.pl 09.08.10, 12:01
                        mediateka ma byc otwarta po wakacjach wrzesien czy pazdziernik
      • Gość: zorientowana Re: Mediateka na Bielanach IP: *.chello.pl 09.08.10, 11:58
        na szegedynskiej nie ma lokali socjalnych tylko komunalne
        • Gość: nacjonalista88 Re: Mediateka na Bielanach IP: *.acn.waw.pl 09.08.10, 21:32
          co za rużnica socjalizm czy komunizm jedno guwno
          • Gość: Pola Re: Mediateka na Bielanach IP: *.szeryf.waw.pl 23.09.10, 21:35
            Mediateka zostanie wkrótce otwarta i natychmiast zamknięta podobno z braku funduszy na jej działalność. Będą poważne cięcia na kulturę i sport na Bielanach.Mają zamykać małe filie biblioteczne i zwolnić ok. 40 pracowników.
      • Gość: pro-mann Re: Mediateka na Bielanach IP: *.warszawa.mm.pl 18.11.10, 08:33
        pobieranie oplat to zwykly skandal . pytam sie czemu zamyka sie drzwi mediateki przed mniej zamoznymi rodzinami. to sie nazywa wyrownywanie szana na bielanach przez wlodarzy spod znaku po i sld
    • rybcia.rybcia Re: Mediateka na Bielanach 26.09.10, 21:48
      Beznadziejnie. Biblioteki zaczęły super działalność dzieci chętnie do nich chodziły a teraz pozabierali bo nie ma funduszy bo mediateka.
    • Gość: pucpan Re: Mediateka na Bielanach IP: 89.228.4.* 17.11.10, 12:02
      wlasnie jestem na otwarciu medioteki. mozna juz z niej korzystac
      • Gość: Pola Re: Mediateka na Bielanach IP: *.szeryf.waw.pl 17.11.10, 15:44
        Byłam na otwarciu Mediateki. Jestem wstrząśnięta zachowaniem pani prezydent HGW!!!
        Ale se strzeliła samobója. Powiedziała na dzień dobry,że bardzo sie spieszy i żeby sobie Bielany nie myślały,ze one tylko mają Mediateke,bo jeszcze w innych dzielnicach mają. No i czy wiemy ,ze niedawno otworzyla Kopernika i takie tam... Pomruki przeszły po sali dość głośne. To tak jakby poszła gdzieś w gości i powiedziała,ze co za brzydki dom,a takie lampy to ona widziała na dworcu. Nie wiem w jakim celu ona tam przyszła,bo napewno straciła pare głosów w wyborach . Za to całe SLD było w komplecie i robiło sobie świetną reklamę. Olejniczak i Kalisz chętnie robili sobie fotki z ludżmi i rozmawiali. Szkoda,ze pani prezydentka jest zupelnie pozbawiona klasy i kindersztuby. Mediateka robi wrażenie,ale odstraszają opłaty za wypożyczanie zbiorów.
        • Gość: Kati Re: Mediateka na Bielanach IP: *.com / 192.168.1.* 19.11.10, 10:08
          Na Bemowie niby nie mediateka a filmów ponad 11 tys. :)
          I ... za DARMOOOOO
    • Gość: z Bielan Re: Mediateka na Bielanach IP: *.aster.pl 17.11.10, 18:27
      wypowiedź H.G.W w tvn warszawa świetnie obrazuje co mysli ona o mieszkańcach Bielan...
      Mój apel bojkotujmy osobę, dla której Bielany nic nie znaczą, głosujmy na pzoostałych kandydatów.
      • Gość: Pola Re: Mediateka na Bielanach IP: *.szeryf.waw.pl 17.11.10, 19:29
        Masz może link do tego fragmentu z tvn warszawa? Popieram Twój apel.
        • Gość: Pola Re: Mediateka na Bielanach IP: *.szeryf.waw.pl 17.11.10, 19:40
          Znalazłam link ,ale to zostało okrojone,nie ma cierpkiego powitania ze słodkich usteczek www.tvp.pl/warszawa/informacyjne/kurier-warszawski/wideo/17112010/3359940
          • Gość: z Bielan Re: Mediateka na Bielanach IP: *.aster.pl 17.11.10, 19:50
            linku niestety nie mam bo ogladalam w tv, byłam w szoku, bo wczesniej czytałam relację i w głowie mi się nie mieściło, że kandydatka na prezydenta Warszawy może tak poniżac swoich potencjalnych wyborców.
    • Gość: z Bielan link IP: *.aster.pl 17.11.10, 19:59
      www.tvnwarszawa.pl/-1,1682849,0,,mediateka_na_bielanach_dwa_otwarcia_i_niesmak,wiadomosc.html
      • Gość: Pola Re: link IP: *.szeryf.waw.pl 17.11.10, 22:50
        www.zyciewarszawy.pl/artykul/534851_Wybuczeli-prezydent-w-mediatece.html
        • Gość: Pola Re: link IP: *.szeryf.waw.pl 17.11.10, 23:37
          warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,8677936,Otwarcie_Mediateki___Pani_prezydent_puszczaja_nerwy_.html
          • Gość: jeny Re: link IP: *.warszawa.mm.pl 17.11.10, 23:42
            ale bucuwa...
      • sibeliuss Wybuczeli prezydent w mediatece 18.11.10, 09:54
        www.zw.com.pl/artykul/534851_Wybuczeli-prezydent-w-mediatece.html
      • Gość: Pola Re: link IP: *.szeryf.waw.pl 18.11.10, 10:33
        cenzura? nie mozna dzis otworzyc
        • Gość: Z Bielan* Re: link IP: *.aster.pl 18.11.10, 20:17
          Arogancja Pani Prezydent jest wprost porażająca. Żenujący spektakl.
          (do z Bielan, nie podszywam się, wpisuję zawsze duże Z:)
          • Gość: z Bielan Re: link IP: *.aster.pl 18.11.10, 20:24
            mam nadzieje, że mieszkańcy Bielan przejrzą na oczy i nie będa głosować na H.G.W, który wykazując się maksymalną arogancją obraziła wszystkich Bielańczyków!!!!
            Ja na pewno nie skorzystam z takiego bufetu...
    • Gość: bielańczyk Re: Mediateka na Bielanach IP: *.chello.pl 19.11.10, 16:59
      Po tym jak obraziła nasze Bielany HGW nie ma co liczyć na mój i mojej rodziny głos!
      • Gość: Pola Re: Mediateka na Bielanach IP: *.szeryf.waw.pl 19.11.10, 22:08
        Nie głosuję na HGW www.facebook.com/pages/Nie-glosuje-na-HGW/162886150417109?v=wall#!/pages/Nie-glosuje-na-HGW/162886150417109?v=wall
        • Gość: Kasia Re: Mediateka na Bielanach IP: 195.245.213.* 21.11.10, 14:32
          Korzystał ktoś z Was z mediateki? Mają katalog w sieci? Na ich stronie nie ma takiej informacji, ale jest ona dopiero tworzona
          • Gość: patpatpat Re: Mediateka na Bielanach IP: 94.42.88.* 27.11.10, 06:39
            Nie miałem jeszcze okazji nic wypożyczać ale ostatnio wpadłem się zapisać. Co do bazy książek to tymczasowo można ją znaleźć na koszykowa.pl.
      • Gość: Dragstar Re: Mediateka na Bielanach IP: 178.73.48.* 22.11.10, 15:09
        Wasze apele na nic się zdały. Hania "C.D.N zmian" właśnie wygrała wybory i szykuje się "ze zdwojoną energią" do pracy...Głosowali na nią głównie przyjezdni, którzy nie mają pojęcia o realiach życia w Warszawie i mają zwyczajnie wszystkich innych w głęboko gdzieś. Wystarczyło znowu poszczuć Kaczyńskim i wygrana jak w domu wariatów pewna...Hania teraz dopiero rozwinie skrzydła i da nam popalić. POdatki i POdwyżki murowane...Witajcie w nowej Warszawie przyjezdni na najbliższe 5 lat. Czekam teraz na wyrzucanie z lokali komunalnych...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka