facet_l 12.09.10, 11:35 Za Karfurem w budynku po wypożyczalni dvd. Sam kebab mnie nie powala, ale jeszcze muszę spróbować bakłażana. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nikt Re: Kebab na Klaudyny IP: *.aster.pl 12.09.10, 14:24 Ciekawy jestem jak właścicielowi uda się ten biznes. Bo ostatnie to raczej spalały na panewce - jak restauracja w miejscu dzisiejszego monopolu 24h. Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera Smacznie 07.10.10, 13:33 Jadłem - kebab z baraniny - nic szczególnego - mięso w sosie grzybowym - b.dobre - danie dnia - kurczak z warzywami - niezły Ogólnie mi tam smakuje, choć uważam porcje za mizerne. Nie to co w Lotosie na Marymonckiej ... Ale bywam nazywany żarłokiem, co może wpływac na mój osąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duffy Re: Smacznie IP: *.cli.nitronet.pl 07.10.10, 14:36 Jak do tej pory jadłem kebab z baraniną i był niezły. Moja żona wzięła z kurczakiem i mięso było totalnie przesolone (zbyt dużo przyprawy do kurczaka). Nie wiem z czego to się wzięło, może kroili z wierzchu gdzie więcej przypraw?? Odpowiedz Link Zgłoś
elfkabezhaltera Żony :) 07.10.10, 15:03 Gość portalu: duffy napisał(a): > Moja żona wzięła z kurcza > kiem i mięso było totalnie przesolone (zbyt dużo przyprawy do kurczaka). MOja by się oblizała i poprosiła o jeszcze. Dla niej nie ma czegoś takiego jak "przesolona potrawa" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PlacWu OK IP: *.multimo.pl 11.10.10, 00:39 Bardzo smaczny. Jadłem i baraninę i kurczaka. Laikiem w temacie kebabowym raczej nie jestem- jadłem w większości lokali z warszawskiej czołówki ;) Mimo, że bliżej mam do Amritu, to na sam kebab będę się wybierał na Klaudyny. Nie mówię, że Amrit jest zły- po prostu mi się już przejadł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG Re: Kebab na Klaudyny IP: 109.206.202.* 30.11.17, 10:36 Szczerze powiedziawszy to ten chińczyk obok Carefoura sprzedaje lepszy kebab, zwłaszcza na talerzu z frytkami. Odpowiedz Link Zgłoś