Gość: Ela IP: *.phfsa.pl 08.03.12, 11:46 Witam, Czy moge prosić o najświeższe, szczere opinie na temat tej szkoły? Zastanawiam się nad posłaniem dziecka do I klasy. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sylwia Re: SP 267 Braci Załuskich IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.08.12, 20:15 Szkoła spokojna bez przemocy, raczej bezpieczna, dużo zajęć dodatkowych, wysoki poziom w kl. 1-3, trafiliśmy na super panią (moje dziecko idzie do 3 klasy). Nie wiem co cię interesuje, a zapisy do kl. 1 były wiosną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: SP 267 Braci Załuskich IP: *.play-internet.pl 23.02.13, 20:45 Witam, szukam "świeżych" opinii o tej szkole. Jak oceniacie nauczycieli i szkołę i jej poziom nauczania?. Czy szkoła jest bezpieczna? Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: SP 267 Braci Załuskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 12:41 Szkoła spokojna, dzieci bezpieczne, jest domofon przy wejsciu, pilnuja panie woźne, młodsi uczniowie sa w swoich salach, nigdzie nie chodzą, poziom naucznia raczej wysoki (to zalezy do której pani trafi dziecko w kl.1-3) nie wiem co cię inetresuje Odpowiedz Link Zgłoś