Dodaj do ulubionych

prywatne przedszkole godne polecenia

11.04.12, 22:05
Rozglądam się za prywatnym przedszkolem na Bielanach lub Żoliborzu. Zależy mi na placówce, gdzie są niewielkie grupy dzieci, zdrowe posiłki, oczywiście profesjonalny personel. Może jest przedszkole z mozliwością podglądu poszczególnych sal on-line? Będę wdzięczna za pomoc, wysokość opłat nie jest dla mnie ograniczeniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: hana_bi Re: prywatne przedszkole godne polecenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.12, 21:24
      Moja córka chodzi do Akademii Uśmiechu.
      I polecam to przedszkole, maja bardzo dobrą infrastrukturę i warunki lokalowe.
      Własciwie nie mamy żadnych powaznych zastrzeżeń.
      Najlepiej umówić się na obejrzenie przedszkola.
      Dla mojego dziecka dużą atrakcją sa "kulki' czyli małpi gaj na terenie przedszkola- gdy była 3-latką był to argument, żeby chciała zostać rano w przedszkolu
      • azjia Re: prywatne przedszkole godne polecenia 01.10.12, 20:25
        W sprawie Akademi Uśmiechu w Warszawie zapoznaj sie z tym wątkiem oraz na profilu FB jeśli jeszcze nie wykasowano wpisów niezadowolonych rodziców. Do września 2012 sam bym polecał to przedszkole, ale po przybyciu nowej pani dyrektor rodzice czuja sie jak w tragikomedii Bareji :(
        forum.gazeta.pl/forum/w,587,139075767,,Akademia_Usmiechu_8211_co_robic.html?v=2
    • dexon Re: prywatne przedszkole 30.08.12, 11:52
      Od września rusza przedszkole Brzdące na łące, grupa jest mała, ale monitoringu brak.Można je sobie obejrzeć od środka w niedzielę podczas zajęć integracyjnych.
    • rybcia.rybcia Re: prywatne przedszkole godne polecenia 03.10.12, 18:55
      Odradzam Akademię Małych Smoków, tragiczna atmosfera, krzyczące panie, dyrektorka nie zainteresowana ani dziećmi ani problemami rodziców.

Bawialnie na Marii Dąbrowskiej, ma małe grupy.

Akademia Małego Człowieka wygląda interesująco.

Wspomniane brzdące na łące, nie mam jednak opinii.

Piszcie, to z pewnością pomoże podjąć decyzję rodzicom.
      • rkrecka Re: prywatne przedszkole godne polecenia 02.07.14, 22:47
        Zdecydowanie odradzam Akademię Małego Człowieka,

przedszkole na pierwszy rzut oka wygląda wspaniale, jednakże pomimo dobrego wyposażenia atmosfera w przedszkolu i szkole jest fatalna. Do niedawna metody rodem z filmów gangsterskich stosowane były jedynie wobec opiekunek (młode dziewczyny najczęściej bezpośrednio po studiach) stąd ciągła rotacja kadry. Obecnie właścicielka przeniosła te zachowania na rodziców - stąd przedszkole zmaga się z masowym odpływem wychowanków. Na mieście pojawiło się dużo reklam, ale w długim okresie przy takiej postawie właścicielki przedszkole nie ma szans. Niedawno utworzona szkoła rozpadnie się najprawdopodobniej jeszcze w tym roku.
        Po wielu niemiłych doświadczeniach radzę omijać AMC szerokim łukiem.

rybcia.rybcia napisała:

> Odradzam Akademię Małych Smoków, tragiczna atmosfera, krzyczące panie, dyrektor
        > ka nie zainteresowana ani dziećmi ani problemami rodziców.
        >
        > Bawialnie na Marii Dąbrowskiej, ma małe grupy.
        >
        > Akademia Małego Człowieka wygląda interesująco.
        >
        > Wspomniane brzdące na łące, nie mam jednak opinii.
        >
        > Piszcie, to z pewnością pomoże podjąć decyzję rodzicom.
        • Gość: melania Re: prywatne przedszkole godne polecenia IP: *.jmdi.pl 29.11.16, 19:24
          W 100% się podpisuję! AMC to KOSZMAR! Dyrekcja ma w nosie rodziców, arogancja i brak zainteresowania. Agresyni chłopcy terroryzują słabsze i mniejsze dzieci, ale nikogo to nie obchodzi! Nigdy więcej takiego koszmaru!
    • mokykla13 Re: prywatne przedszkole godne polecenia 12.07.14, 15:58
      Polecam Lalibam na Felińskiego. Dziecko chodziło tam rok, zanim dostało się do państwowego, fajne panie, otwarte na rodziców, pełne pomysłów, chce im się po prostu pracować z i nad dziećmi, a dziecko uwielbiało tam chodzić.
    • Gość: Katarzynka Radośni Odkrywcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.15, 11:31
      Jak najbardziej Radośni Odkrywcy. To moim zdaniem najbardziej atrakcyjne przedszkole. Ich oferta skierowana jest do rodziców zatroskanych , którzy cenią sobie zabawę i naukę dziecka.
      W moim przypadku wybór był prosty.
      Miałam do tego przedszkola najbliżej, na dodatek przedszkole otwiera się na dzieci z alergią, no i jest niedrogie.
      Jeśli nadal szukasz przedszkola, to Radośni Odkrywcy - THE BEST.
      Pozdrowionka!
      • Gość: bogna Re: Radośni Odkrywcy IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.15, 11:29
        Geografia i plastyka a do tego taniec i rytmika to prawdziwe atuty taj placówki. Dziękuję serdecznie za wspaniałe zajęcia z języków obcych. Moje dziecko czuje się tutaj po prostu doskonale. Co więcej zajęcia rozwijające mowę wiele dają mojemu skarbowi.
    • Gość: lis Re: prywatne przedszkole godne polecenia IP: *.chomiczowka.waw.pl 16.04.15, 11:32
      Cytat z wywiadu którego udzieliła nasza gwiazda:

Pytanie, komu to się opłaca, że w publicznych placówkach zlikwidowano zajęcia, i o co chodzi? O wsparcie prywatnych przedszkoli, jakiegoś biznesu czy udupienie 20 tys. ludzi, którzy zostali bez pracy? Oczywiście, że można dziecko oddać do prywatnego przedszkola, ale nie każdego na to stać, a poza tym nie bardzo wierzę w wyższość umiejętności pań, które tam pracują, nad tymi w przedszkolach państwowych.
    • Gość: melania Re: prywatne przedszkole godne polecenia IP: *.jmdi.pl 29.11.16, 19:27
      Wszystko, tylko nie Akademia Małego Człowieka w Łomiankach!!!!!
    • kast Re: prywatne przedszkole godne polecenia 30.11.16, 08:48
      A ja polecam przedszkole Mój Miś przy Arkadii. Mała grupa, 4 zaangażowane, młode panie, ciekawe zajęcia :)
    • Gość: Iva Re: prywatne przedszkole godne polecenia IP: *.123.rt.ibs.net.pl 18.04.18, 16:36
      My wybraliśmy Ciuchcię Puch Puch obok Podleśnej i jesteśmy bardzo zadowoleni - nauczycielki są super profesjonale, dużo zajęć dodatkowych, teatrzyki, wyjścia, dużo atrakcji więc nie ma nudy, co więcej ładne i estetyczne sale. Posiłki też muszą być całkiem niezłe bo nasz Tomek tylko tam zjada cały obiad (w domu jest strasznym niejadkiem). W każdym razie cieszymy się, że wybraliśmy właśnie to przedszkole.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka