Dodaj do ulubionych

daaldo dno kompletne

17.05.12, 14:21
to moja subiektywna ocena ale po tym co tam zobaczyłem raczej uzasadniona.
Bródno i ciasno,
przyłażą jakies pijane chamany i udja odważniaków jak tylko wypiją pare setek.

Obsługa beznadziejna, partacze jakich świat nie widział no a ceny to inna opowieść

NIEPOLECAM
Obserwuj wątek
    • donkej Re: daaldo dno kompletne 17.05.12, 19:17
      Nie pomyliłaś dzielnic? To Żoliborz jest, ewentualnie Bielany...
      • limah Re: daaldo dno kompletne 17.05.12, 20:12
        Nie, nie pomyliłem!!
        i ostrzegam:

Nie wchodzcie na ich stronę, ktośpodwiesił się pod nią-jakiś haker- i próbuje ataków z tej strony
        lub
        właściciel strony jest fe i wyłudz a dane.

Jeszcze raz chodzi o Daaldo na Pl.Inwalidów-syfilis i nędza.
        • Gość: hak Re: daaldo dno kompletne IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.12, 20:33
          Proponuję jednak trochę ochłonąć:)
          • limah Re: daaldo dno kompletne 17.05.12, 21:34
            A ja proponuje tan nie zaglądać :)
        • Gość: wój Re: daaldo dno kompletne IP: *.acn.waw.pl 17.05.12, 21:31
          > Nie wchodzcie na ich stronę, ktośpodwiesił się pod nią-jakiś haker- i próbuje a
          > taków z tej strony
          > lub
          > właściciel strony jest fe i wyłudz a dane.

A strzałów nie słychać?
          • limah Re: daaldo dno kompletne 17.05.12, 21:35
            No pewno, że słychć i nagie rumuńskie prostytutki z grzybem biegają po stołach.
            • donkej Re: daaldo dno kompletne 17.05.12, 21:54
              A ja się będę upierać, że to lewa strona Wisły!
            • Gość: wój Re: daaldo dno kompletne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.12, 12:25
              No patrzajcie… Zjadłem tam raz, nawet przyzwoicie i w rozsądnej cenie, i nawet nie wiedziałem, ile atrakcji mnie ominęło… Mordobicia, pijatyki, wrzaski i dziwki? Muszę znowu zajrzeć :)
              • Gość: gość Re: daaldo dno kompletne IP: *.warszawa.mm.pl 21.05.12, 13:50
                Przyzwoita cena to znaczy jaka?
                • Gość: wój Re: daaldo dno kompletne IP: *.acn.waw.pl 22.05.12, 11:28
                  Musiało być w okolicach 30-40 zł za osobę, więcej bym pamiętał, a to taki standard trochę ;)
    • Gość: Żoliborzanka Re: daaldo dno kompletne IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.12, 23:11
      Limah, może akurat źle trafiłeś. Przechodzę tam często i raczej spotykam celebrytów, np Pani Kora z pieskiem, Jacyków i inni (niestety nie znam po nazwisku, ale kojarzę z mediów). Chyba że wieczorami dzieją się takie cuda. Ja byłam tam tylko raz, było czysto, ale to był początek funkcjonowania tej restauracji, natomiast ceny mnie powaliły. Zdecydowanie nie jest to knajpa dla zwykłych Żoliborzan. A szkoda:(
    • stooki Re: daaldo dno kompletne 19.05.12, 17:05
      ja potwierdzam,
      ten lokal to fatalna pomyłka,
      No ale jesli tam sięspotyka takich snobów to znaczy , że trzeba tam bywać...
    • ola Re: daaldo dno kompletne 20.05.12, 21:39
      więcej tam nie chodź.
      Idź do księgarni i kup słownik ortograficzny :)
      • Gość: buba Re: daaldo dno kompletne IP: 178.73.48.* 28.06.12, 22:19
        Faktycznie towarzystwo dosc snobistyczne - ludzie mediow, prawnicy - nawet ci bardzo znani.
        ale napewno nie ma brudu i syfilisu. Czysto, schuldnie, obsluga bardzo mila. Ceny jak to w knajpach w warszawie - tanio nie jest. Niedaleko, przy ul zajaczka, kolo mickiewicza powstaje nowa restauracja. Tez pewnie tanio nie bedzie. Ale gdzie jest tania i porzadna restauracja w warszawie? Mysle o prawdziwej restauracji , z odpowiednim wystrojem a nie jakims bistro typu terefere - notabene jedzonko pycha!
        • Gość: fun Re: daaldo dno kompletne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.12, 16:48
          Ja zawsze z czystym sumieniem polecam Kotłownię na Suzina, jedzenie, według mnie oczywiście, lepsze niż w Da Aldo, ceny obiektywnie niższe, no i atmosfera fajna, bez nadęcia, przyjaźnie, polecam sprawdzić.
          • Gość: rock-1 Re: daaldo dno kompletne IP: 178.73.48.* 29.06.12, 22:02
            Co do Kotłowni zgadzam się w 100%. Chorwat obok też w tym stylu.
    • Gość: moni Re: daaldo dno kompletne IP: *.dynamic.chello.pl 29.06.12, 22:17
      Dziś odwiedziłam tę restaurację, ale był to mój pierwszy i ostatni raz. Po pierwsze dania w mikroskopjnych ilościach, jakość nie adekwatna do ceny (4-pierożki 28 zł). Po drugie pizza o nazwie Torino zawierająca w skladzie boczek, ser gorgonzola i cebulę, posiadała głównie surową cebulę - nie polecam. Kelner zabierając naczynia zapytal "czy smakowalo?", przekazaliśmy nasze uwagi, mam nadzieję że przedstawił je szefowi kuchni i kierownikowi. Zdecydowanie nie polecami tej restauracji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka