mokykla13 04.09.12, 22:21 Polećcie fryzjera w okolicy :) takiego, żeby miał talent do fryzur krótkich i niebanalnych (zarówno damskich i męskich, u osób młodych). Do tej pory jeździliśmy gdzieś dalej, ale już nam się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jim Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.ip.netia.com.pl 05.09.12, 11:17 Fryzjer przy al. Wojska , na rogu z Popiełuszki, obok apteki. Jest tam pan (nie pamiętam imienia, ale jest to jedyny mężczyzna w tym zakładzie), który potrafi zrobić fajną fryzurę. Znam kilka osób, które do niego chodzą i wszystkie są zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wój Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.12, 14:21 Bida, generalnie. Krzysztof, mimo aspirującego wizerunku - tak sobie. Świetni technicznie, ale jak dla mnie bez inwencji. Sieciówka Provosta na Krasińskiego - można iść bez obaw, głowy nie utną, stylizują pod sztancę, ale jest to sztanca w miarę współczesna. Bardzo szukać mi się też nie chciało (do Hupało wybieram się z półtora roku i wybrać się nie mogę), niszę znalazłem w jeszcze innej sieciówce, Camille Albane w Arkadii (wiem, że to #zagranico ;)). Po ostatniej wymianie personelu jest kilka fajnych osób, którym się chce i nie grzęzną w banałach. Odpowiedz Link Zgłoś
mokykla13 Re: Stary Żoliborz - fryzjer 05.09.12, 14:40 Dzięki, zawsze to warte sprawdzenia, może akurat nam podpasuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żoliborzanka Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.12, 16:56 Polecam Hair - Studio na Mickiewicza 18. Bardzo miła i kompetentna obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
nazinek Re: Stary Żoliborz - fryzjer 17.01.15, 16:13 Była bardzo miła i kompetentna obsługa dopóki pracowała tam P. Asia i P. Agnieszka. Teraz Panie otworzyły swój salon "Studio Przemian" na ul. Popiełuszki 16 który gorąco polecam, a w szczególności Panią Asie. Ma inwencje, świetne propozycje i koloryzacje robi na prawdą cudownie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 17.02.15, 14:37 Ja niestety nie mogę polecić salonu "Studio Przemian" na Popiełuszki 16....Obsługa fakt miła, ale totalnie nie profesjonalna, chaotyczna... brak wyobraźni i inwencji Pani obsługującej mnie i mojego chłopaka była rażąca, fryzjerka totalnie nie potrafiła wsłuchać się w moje uwagi co skończyło się totalnie zniszczoną grzywką nie nadającą się do niczego, poza tym na moich włosach nie została użyta żadna odżywka i po wyjściu z salonu moje włosy zamiast być miękkie i lśniące były matowe i nieprzyjemne w dotyku.... Sam fakt, że trzeba było instruować Panią jak ma wyrównywać cięcie było żenujące nie wspomnę już o fakcie, że mój chłopak ma łaty na głowie... czegoś takiego jeszcze nie przeżyłam w salonie fryzjerskim... Teraz muszę znów iść do fryzjera na poprawki... Jeśli znacie Państwo sprawdzone i profesjonalne fryzjerki bądź fryzjerów to proszę o polecenie kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.subscribers.sferia.net 13.09.12, 23:16 W Galerii Żoliborz, przy Broniewskiego 28, powstał nowy salon fryzjerski "Atelier Andrzej Frania". Pracuje tam, taki wysoki chłopak. Z ręką na sercu Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
jota-40 Re: Stary Żoliborz - fryzjer 14.09.12, 00:41 A że przez niezdrową ciekawość zapytam - ile kosztuje ta przyjemność u Jagi H.? Wóju, orientujesz się może?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wój Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.acn.waw.pl 14.09.12, 10:57 Męskie to tak koło 200,-. Damskie dla mnie niewycenialne, bo obfitość możliwych zabiegów niezmierzona :) Taki, jak to się ładnie mówi, full-wypas, jak np. do ślubu, może dojść i do 600. Trochę drogo, ale jak na tę półkę bez szoku. I kolejek strasznych nie ma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jota-40 Re: Stary Żoliborz - fryzjer 15.09.12, 01:18 #chrząka znacząco Yyy. Chyba jednak pozostanę przy dotychczasowej pani Eli, strzyżenie za cztery dyszki ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.warszawa.mm.pl 24.09.12, 21:27 a jak wyglądają tam ceny usług??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meysun Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.subscribers.sferia.net 01.11.12, 23:45 Ja też polecam :) Fryzjer na imię ma Dawid , jest rewelacyjny specjalizuje się w koloryzacji... Polecam również samego właściciela Andrzeja Frania Nie polecam natomiast młodej panienki, sympatyczna ale musi się podszkolić... Ja zakotwiczyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.12, 10:47 Słuchajcie nie polecan chodzenia do nowo otwartego salonu w galeri zoliboz , poniewaz wlasciciel tego salonu okazal sie oszustem , niby znany fryzjer , a oszukuje swoich pracownikow, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 16.12.12, 20:25 Panie Robercie...proszę schować swoje śmieszne komentarze w kieszeń i ze zwykłej przyzwoitości ugryźć sie w język..Bo jak szef inaczej mógł postapić z krętaczem i nieuczciwym pracownikiem..? ...a pokrzywdzony Pan nie został,bo wynagrodzenie dostał Pan górką...Więc proszę zachować resztki godności i choć troche kultury osobistej...Teraz pracujemy w miłym i ZGRANYM zespole,który lubi i szanuję się nawzajem...a Panu najwyraźniej skacze Gul...Coź życzymy POWODZENIa!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośćinnie Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: 80.50.233.* 19.02.13, 11:58 Właśnie odwołano mi umówioną wizytę w salonie w galerii Żoliborz, bo już salonu nie ma, a tym samym zniknął rewelacyjny fryzjer Pan Dawid. Czy ktoś wie, gdzie można go znaleźć, albo jak się z nim skontaktować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Fryzjer Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.centertel.pl 19.02.13, 13:54 Witam. Salon będzie otwarty w przyszłym tygodniu, styliści zostają Ci sami. Ew. kontakt telefoniczny 535140112. Pozdrawiam, Dawid Pawlak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat lotosu Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.ip.netia.com.pl 22.02.13, 14:21 Salon przechodzi małą metamorfozę, będzie w tym samym miejscu w Galerii Żoliborz tyle, że zmienia się właściciel. Wszscy fryzjerzy, w tym Dawid, zostają w salonie. Na wizytę można umówić się pod podanym wczesniej numerem telefonu. Czekam z niecierpliwością na nową odsłone salonu:)) Może będzie ksometyka - fajnie byłoby miec wszytsko na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piękny Brzeg Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.centertel.pl 28.02.13, 19:50 Ponowne otwarcie salonu fryzjerskiego w Galerii Żoliborz. Sobota 02.03.2013. Zapraszamy od godziny 10. Od połowy miesiąca zapraszamy również do kosmetyczki i manikiurzystki:) Stare miejsce, nowy salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Piękny Brzeg, Żoliborz. IP: *.warszawa.mm.pl 24.02.14, 13:17 Zaraziliście mnie łupieżem i podrapaliście mi całą głowę. Martwię się, że zaraziliście mnie żółtaczką. Jak można tak niedelikatnie obchodzić się z klientami? Odpowiedz Link Zgłoś
nad.iss Re: Piękny Brzeg, Żoliborz. 17.12.14, 20:25 Nie polecam Salonu Piękny Brzeg a w szczególności usług Pana Daniela. Zachęcona dobrymi opiniami, udałam się na koloryzację. Po Jego farbowaniu i rozjaśnianiu zrobiły mi się sączące rany na głowie. Dermatolog przepisał mi sterydy, wydałam na leki 150 zł a na usługę Pana Daniela 380 zł! Na drugi dzień poinformowałam go o tym fakcie to nie zaproponował żadnej rekompensaty a co najważniejsze nie przeprosił tylko głupio się tłumaczył. Byłam u innego fryzjera i poinformował mnie że to ewidentna wina fryzjera, który tak nieumiejętnie dobrał rozjaśniacz plus farbę. Nigdy tam nie wrócę i przestrzegam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dave fryzjer Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.play-internet.pl 11.09.13, 13:31 Witam, wszystkich chętnych chcących się zapisać do mnie proszę o kontakt pod nr. 535140112 Informuje że nie pracuję już w Galerii Żoliborz. Pozdrawiam, Dawid Pawlak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.13, 20:22 Dzisiaj odwiedziłam Pana Dawida w centrum, miejsce bardzo ciekawe co prawda z żoliborza musiałam dojechać ale było warto. Pan Dawid zawsze mnie zaskakuje :P pozytywnie oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.13, 21:44 Hej. Ja rownież odwiedziłam dzisiaj Dawida na chmielej. Fajny facet i poprawił mi bardzo dzisiejszy humor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loli Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.14, 15:45 Zgadzam się w 100% Dave jest godny polecenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loli Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.02.14, 13:25 Wrzucam link do fanpage'a Dawida. Dla nie zdecydowanych ;p www.facebook.com/dawid.hairstylist Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarlenaW Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.14, 21:20 Ja bardzo polecam :)))) mam naprawdę ładnie dobraną fryzurę. Pozdrawiam klientki Pana Dawida Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.08.14, 17:51 Kawałek mam na sadybe, ale już nie zaryzykuje wizyty u innego fryzjera. Raz zdradziłem Dawida bo uważałam, że mam zadaleko... Już więcej tego błędu nie popełnię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.14, 17:55 Witam, tez tak zrobiłam... Szybko wróciłam do Dawida. Naprawdę nie warto ryzykować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monikawasyl Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 05.03.15, 12:25 Właśnie się dowiedziałam ,że Dawid wraca do centrum !!! Juz nie będę musiała jeździć na sadybe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIĘKNY BRZEG Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: 79.162.64.* 03.03.13, 10:06 Salon w Galerii Żoliborz przy Broniewskiego ponownie OTWARTY. ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.warszawa.mm.pl 05.03.13, 19:05 ja szczerze polecam, a fryzjer Dawid - rewelacja. już nie pamiętam, kiedy byłam aż tak zadowolona z mojej nowej fryzury :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.13, 08:51 Witam. Przedwczoraj byłam u Dawida i jestem naprawde zadowolona z efektu :). Nawet doradził mi jak mam układać włosy , wczoraj umyłam włosy i dałam sama radę to cud :) polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznany Fryzjer Dawid IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.13, 21:49 Z tego co słyszałam znajoma widziała Pana Dawida w salonie na Sadybie Hair Styling Team tel 600 233 293,22 403 08 13 ja tez jestem bardzo zadowolona z koloru i ciecia u tego stylisty -jest swietny.... Odpowiedz Link Zgłoś
jolka.jolka.1 Re: Stary Żoliborz - fryzjer 03.11.12, 23:40 ile mniej więcej kosztuje tam samo ścięcie z modelowaniem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.opera-mini.net 19.11.12, 10:27 Też polecam, ja od razu zostawiam auto do mycia na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.12, 07:58 Polecam rewelacyjnego styliste Dawida z Atelier Andrzej Frania. Szczerze uważam że jest czarodziejem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.warszawa.mm.pl 19.12.12, 15:03 a jak tam wyglądają ceny usług??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wera Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.13, 09:46 hej. z tego co wiem to strzyżenie z modelowaniem kosztuje od 50-70 zł. Ja mam krótkie włosy i płace u Dawida 50 zł. Ogólnie bardzo polecam super atmosfera no i super fryzjer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krótkowłosa Re: na Popiełuszki 16 IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.12, 17:27 www.magnifiquesalon.pl/kontakt/ Polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mokykla13 Re: Stary Żoliborz - fryzjer 24.10.12, 11:14 Provost sprawdzony - rzeczywiście krzywdy nie zrobią, nie wstyd wyjść na ulicę, ale pojęcia "niebanalnie" czy wręcz "alternatywnie" są im raczej obce :) mimo duuuużych zachęt, że się nie boimy, że jesteśmy otwarci na wszelkie pomysły itd. Będziemy próbować dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: Stary Żoliborz - fryzjer 25.10.12, 09:58 Wiem, ale nie powiem;-)))))))))))))))))) A tak naprawdę to mam taki kontakt, ale jest to tzw showroom. Poleca się toto metodą łańcuszkową, z tego co wiem. Troszkę droższe niż Provost, ale taniej niż Jaga H. dla panów:-P. Ja jestem baaardzo zadowolona. Jak chcesz, to pisz, sąsiadko, do mnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.12, 08:31 Polecam fryzjera ulica wrzeciono 3 wejscie od podwórka. super strzyze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.hostowo.eu 22.01.15, 20:40 Provost sprawdzony i pewny...to prawda....ale jaki drogi. Żeby ceny stałym klientom jakoś obniżyli..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.13, 21:43 Galeria Żoliborz ul.Broniewskiego 28 najlepszy salon pod słońcem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.warszawa.mm.pl 04.01.13, 07:11 a jak wyglądają tam ( tzn. w salonie w galerii żoliborz ) ceny usług? np. za ścięcie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.play-internet.pl 04.01.13, 23:46 Polecam Świetny salon na Rydygiera15. Wyselekcjonowane grono najlepszych profesjonalistów :) Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: Stary Żoliborz - fryzjer 04.01.13, 23:55 > Wyselekcjonowane grono najlepszych profesjonalistów Sznur pereł, jak perła każde słowo... Muszę to sobie gdzieś zapisać ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.chomiczowka.waw.pl 24.03.13, 09:26 Również polecam salon na Broniewskiego w galerii żoliborz. Ja za ścięcie płaciłam 60 zł - włosy półdługie. Pan Dawid doskonale doradza, widać że zna się na rzeczy. Jestem bardzo zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.play-internet.pl 05.01.13, 19:20 Polecam salon na Bielanach ul.staffa 2, tel. 693 719 472, proszę pytać o fryzjerkę Marzannę jest super, potrafi doradzić, świetnie ścina, pozdrawiam Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.14, 17:56 Ja z kolei nie polecam tego miejsce - za 10 minut na fotelu - podcięcie końcówek i grzywki zapłaciłam 50 zł :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.14, 00:19 ja również polecam p.Dawida, jest Bardzo przystojny :) można liczyć na masaż głowy i nie tylko głowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mokykla13 Re: Stary Żoliborz - fryzjer 05.01.13, 21:55 Dziękuję wszystkim za podpowiedzi, ale mnie chodziło - jak w tytule wątku - o Stary Żoliborz, także Broniewskiego, Wrzeciono, Rydygiera i Staffa odpadają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.31.112.74.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.01.13, 13:50 Polecam frzyjerów Jarka i Jole na Mickiewicza 32 lok.2 tel.512-336-179 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywam Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.13, 16:46 Jarek i Jola są super (Mickiewicza 32), to ich wlasny salon, kiedys pracowali w nieistniejacym juz zakladzie przy kinie Wisla u kogos, kto ich "zamęczał" i nie docenial,, Jestem im wierna od 5 lat. Tylko ze sa strasznie drodzy - damskie srtrzyzenie 250 zl, meskie pewnie ponad 100 - uwazam, ze za drodzy, dlatego bywam tam tylko czasem. Powinni zejsc do 180. Polecam też p. Sylwie na Krasinskiego 8 czy 6/(przez cos tam) - galeria Fryzur i Urody. ale tylko p.Sylwie. Reszta to przecietność z nierównymi efektami, ale przy pewnej uwaznosci klienta bardzo mile wspolpracują. Tu damskie strzyzenie to 180 zl a meskie -ok. 30-50. Wiekszość,niestety, na Starym Żoliborzu to zalosny poziom. Provost - sztanca i bezosobowość, klient musi uwazac, zeby nie wyszedl jak Zablocki na mydle (sztanca na poziomie angielskiego miasteczka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.chomiczowka.waw.pl 24.03.13, 09:29 Ja też polecam Jolę z Mickiewicza. Bardzo dobrze strzyże, tylko dalekie terminy i nie są najtańsi. Ale też bez przesady - są drożsi. Poza tym sam salon jest bardzo elegancki i przyjemna atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 00:06 polecam na Bielanach na ul.Kochanowskiego "salon z pasja" i p. Dorotę.. nigdy nie mialam tak dobrej fryzjerki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 03.02.13, 15:38 emil-madelski-fryzjer.ecom.net.pl/ to już jest ścisły Stary Żoliborz :) ale ja ciągle nie mam odwagi się wybrać, mimo że to pod moim blokiem ;) może wypowie się ktoś, kto był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jedna Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 14:48 ja polecam Atelier Fryzur Joasi Cuprzyńskiej na Sadach Zloliborskich 13a i obok salon stylizacji paznokci u Joasi i Izy tez Sady Żoliborskie 13a (www.beauty-me.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kingaa Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.centertel.pl 24.03.13, 19:30 SALON FRYZJERSKO-KOSMETYCZNY ,,PIĘKNY BRZEG'' z Dawidem na czele :) www.facebook.com/pages/Salon-Fryzjersko-Kosmetyczny-Pi%C4%99kny-Brzeg/259683250833457?ref=ts&fref=ts Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaha Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.13, 23:52 Poszukuję fryzjera na Żoliborzu lub w sąsiednich dzielnicach, który robi koloryzację farbą ELUMEN z Goldwell'a. Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 07.10.13, 11:22 Ja osobiście polecam Salon Piękny Brzeg ,na Żoliborzu .Przychodziłam do Pana Dawida na koloryzację raz w miesiącu byłam zadowolona :) Pana Dawida już nie ma :( Zaproponowano mi koloryzację u Pani Izy i szczerze polecam, nie żałuje - pełny profesjonalizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.13, 12:30 W zeszłym tyg znajoma widziała Pana Dawida w salonie na Sadybie przekazała mi tel do salonu 602 235 861 ,22 403 08 13 salon nazywa sie HAIR STYLING TEAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewana77 Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.ibd.gtsenergis.pl 21.02.14, 14:09 Również poszukuję naprawdę dobrego fryzjera! Który umie równo obciąć, i fajnie doradzić. Osiedlowej fryzjerki mam dosyć:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.centertel.pl 03.06.14, 19:12 Polecam Daniela z Pięknego Brzegu(galeria Żoliborz), odkąd odszedł Dawid pojawiłam się tam pierwszy raz. Daniel ma taki sam styl i wyczucie jak miał Dawid. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stały klient Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: 217.153.76.* 04.06.14, 11:24 GORĄCO POLECAM nowy salon Studio Przemian UL. POPIEŁUSZKI 16 . Dziewczyny maja talent szczególnie polecam Panią Agnieszkę kobieta z wyobraźnią i wyczuciem. Świetnie dobiera kolor. Niespotykanie dobrze czesze mężczyzn. Klif wysiada!!!! Pani Asia fantastyczna osoba też rozumie potrzeby klientów i potrafi sprostać zadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
nazinek Re: Stary Żoliborz - fryzjer 17.01.15, 16:09 Ja z kolei polecam Panią Asię. Dwa razy już byłam, mam balejaż i fryzurę w końcu zrobioną profesjonalnie. W końcu znalazłam fryzjerkę, która potrafi zrozumieć i zrobić to o co klientowi chodzi. Pani Agnieszka tez podobno jest dobra, koleżanka mi mówiła, ale i tak wolę Panią Asię ;) Polecam wszystkim gorąco salon fryzjerski "Studio Przemian". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 19.01.15, 20:24 Ja z kolei polecam panią Agnieszkę z moich ciemnych włosów prawie czarnych wyczarowala piękny brąz włosy nie ucierpiały szczególnie i mam taki kolor jaki chciałam tak więc polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.03.15, 19:59 Polecam Agnieszkę z Studia Przemian robi idealny balejaż i moje włosy po pielęgnacji i cięciu są błyszczące i ładnie się układają tak więc z czystym sumieniem mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 18.04.15, 09:49 Pani Agnieszka nakładała mi balejaż - dobrała świetnie kolor i zaproponowała drugi który dodatkowo "dodał energii całości". Fryzjerka wie co robi, jest profesjonalna i sympatyczna. Polecam z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaweeek Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.05.15, 16:20 Taka tęższa Pani z Popiełuszki dobrze, szybko mnie obcięła i od razu zrozumiała o co mi chodziło, co ciężko do tej pory przychodziło poprzednim fryzjerom. Moja stała fryzjerka poszła na macierzyńskie i szukałem 4 miesiące i w końcu się udało tam u dziewczyn. PolecamWpisz swoją odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 22.07.15, 23:31 Jestem stałą klijentka pani Agnieszki która pracuje w Studiu przemian na Popiełuszki i pójdę za nią wszędzie polecam ją również znajomym. Wie co robi. I przede wszystkim rozumie moje potrzeby. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata :) Michał Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.dynamic.chello.pl 31.07.15, 14:05 Z przyjemnością chcemy polecić mały zakładzik przy ulicy wrzeciono 3. Strzygliśmy się oboje naprawdę Super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja* Stylista z Galerii Żoliborz IP: *.182.242.160.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 25.06.14, 19:12 Polecam Daniela bardzo dobry stylista , wie czego oczekuję i sprostał moim wymagania . kolor idealny a strzyżenie jeszcze lepsze ! Dziękuje polecam " Salon Fryzjerski Piękny Brzeg" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Stylista z Galerii Żoliborz IP: 217.98.90.* 17.09.14, 13:24 W nowo otwartym salonie przy ul. Krasińskiego 25 przyjmuje Pani Kasia. Rewelacja. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
pollos25 Re: Stylista z Galerii Żoliborz 17.12.14, 22:30 Czy wiecie może dokąd odszedł pan Daniel z Pięknego Brzegu? Moim włosom bardzo go brakuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OlaK. Re: Stylista z Galerii Żoliborz IP: *.dynamic.chello.pl 18.12.14, 07:17 Może wrócił na wieś ;) razem ze swoim brakiem umiejętności i kompetencji zawodowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Stary Żoliborz - fryzjer IP: *.centertel.pl 13.05.21, 10:49 Polecam panią Sylwię z Popiełuszki. Wcześniej chodziłam do Agnieszki ale jest na macierzyńskim. Obydwie super robią włosy. Piękny kolor włosy po cięciu układają się same. Moich kilka koleżanek też tam chodzi i są zadowolone. Tylko nie do pani Asi. Bywa arogancka i usługa zostawia wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś