jadzka321 23.01.15, 17:19 Witam, bardzo proszę rodziców o aktualne opinie o przedszkolu nr 364 Pod Tęczą na ul. Gwiaździstej. W internecie są opinie, ale w większości sprzed kilku lat. Czy dzieci lubią chodzić do tego przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: Przeszkole Pod Tęczą nr 364 IP: *.dynamic.chello.pl 23.01.15, 17:30 po co czekać na obce opinie zaloguj się jako gość i posłodź troche niech reklama się dopełni Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka321 Re: Przeszkole Pod Tęczą nr 364 23.01.15, 18:39 chyba do niewlasciwej osoby piszesz, jesli masz cos do powiedzenia w kwestii przedszkola to slucham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: Przeszkole Pod Tęczą nr 364 IP: *.dynamic.chello.pl 09.05.16, 13:14 świetne przedszkole! wspaniała, opanowana kadra ze spokojnym podejściem do dzieci i rodziców, ciepła i mocno angażująca się pani dyrektor, bardzo kreatywny program. Jestem pod dużym wrażeniem po wcześniejszych doświadczeniach z prywatnymi żłobkami do których mój synek uczęszczał (był w dwóch różnych), niczym poza reklamą nie dorównywały zaangażowaniu z jakim się tutaj spotykamy. Jest dużo atrakcji, zajęć tematycznych, koncertów, teatrzyków, wycieczek, cały czas coś się dzieje. Z czystym sumieniem mogę polecić. Mieliśmy też możliwość uczęszczać podczas dyżuru wakacyjnego przez 2 tygodnia do przedszkola "Pod Kasztanem" i bez porównania, delikatnie mówiąc - przepaść:) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_cubic Re: Przeszkole Pod Tęczą nr 364 10.05.16, 13:39 Nie znam przedszkola "Pod Tęczą" ale stanę w obronie przedszkola "Pod Kasztanem". Myślę, że podczas dyżuru wakacyjnego ciężko jest poznać przedszkole, wychowawczynie, program itd. Jeżeli chcesz pisać w superlatywach o przedszkolu "Pod Tęczą" to super, ale opluwaj jednocześnie "Pod Kasztanami", bo to delikatnie mówiąc nie fair. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minia Re: Przeszkole Pod Tęczą nr 364 IP: *.dynamic.chello.pl 16.05.16, 09:53 To jest tylko moje zdanie, możesz mieć inne. Takie zdanie mam na podstawie krótkiej 2-tygodniowej obserwacji opiekunek, placówki oraz chęci z jaką dziecko uczęszczało. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_cubic Re: Przeszkole Pod Tęczą nr 364 16.05.16, 11:04 Rozumiem, że jest to Twoje zdanie, ale chciałem Ci tylko zasugerować, że może być niesprawiedliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
totata Re: Przeszkole Pod Tęczą nr 364 01.09.16, 10:35 My chodziliśmy i Pod Tęczę i Pod Kasztana, obydwa przedszkola są fajne. Pod kasztanem w tym większym budynku przedszkola jest dużo przestrzeni + salka gimnastyczna. Plusem jest też własna kuchnia. Wg mnie przeciętnie rozwijające się dziecko bez większych zaburzeń emocjonalnych powinno odnaleźć się w każdym normalnym przedszkolu. Wszędzie może pojawić się przedszkolanka-potwór, albo jakieś niemiłe sytuacje, dlatego zawsze trzeba "doglądać" tego co dzieje się w przedszkolu, rozmawiać z dzieckiem i z przedszkolankami. Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_cubic Re: Przeszkole Pod Tęczą nr 364 01.09.16, 10:58 100% zgoda. Ja wychodzę z założenia, że dziecko, nawet takie które nie rozwija się przeciętnie tylko jest albo troszkę do przodu, albo do tyłu, powinno chodzić do normalnego państwowego przedszkola. Powinno się wychowywać z tymi samymi ludźmi z którymi potem bawi się na placu zabaw, idzie do szkoły, a po latach pracuje i żyje w jednym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś