Gość: margaretxx@gazeta. IP: *.240.81.adsl.skynet.be 19.02.05, 22:06 Gdzies na Bielanach jest podobno fajny sklep z mydłami Szop Pracz. czy moglibyście podać mi namiary, jesli wiecie? z gory dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ankaj46 Re: Sklep Szop Pracz 20.02.05, 17:14 witam.w okolicach hali marymonckij jest sklep SZOP PRACZwszystkie proszki iplyny sa na wage i litry.sklep jest na bazarku przy hali murowany pawilon przy parkingu.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: Sklep Szop Pracz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 09:22 Czy kupowałyście coś w tym sklepie, czy jest coś ciekawego? jak cenowo? czy są to firmowe towary czy no name? prawdę mówiąc ostatnio trochę zawiodłam się na Visirze i Arielu- bardzo spadła ich jakość, czy warto wypróbować coś nowego? Same pytania...... sorry, ale kompletnie nie mam czsu robić zakupów poza hipermarketami w niedziele. A może jednak warto wygospodarować trochę czasu na odwiedzenie zwykłego bazarku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaretxx@gazeta. Re: Sklep Szop Pracz IP: *.240.81.adsl.skynet.be 23.02.05, 16:58 dziekuje bardzo za szczegółowe informacje Odpowiedz Link Zgłoś