Dodaj do ulubionych

Koncert Sidney'a Polaka w bloku wymalowanym we ...

IP: *.chello.pl 01.03.05, 01:34
sidney polak to pajac który zorientował się że napie..nie w bębny przestało
się opłacać i dlatego zajął się hiphopolo
Obserwuj wątek
    • Gość: edek Re: Koncert Sidney'a Polaka w bloku wymalowanym w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 04:20
      Niech się zajmuje czym chce, a tobie pajacu nic do tego.
    • Gość: blee Re: Koncert Sidney'a Polaka w bloku wymalowanym w IP: *.acn.waw.pl 01.03.05, 08:59
      dokładnie!
      • Gość: drty Re: Koncert Sidney'a Polaka w bloku wymalowanym w IP: *.oaza-dd.com 05.03.05, 14:28
        super
    • Gość: magda bylo swietnie!! IP: *.centertel.pl 01.03.05, 10:26
    • Gość: mariusz Re: Koncert Sidney'a Polaka w bloku wymalowanym w IP: 212.160.138.* 01.03.05, 10:31
      Było zaje... świetnie. Okazało się, że to normani ludzie, którym woda sodowa
      nie uderzyła do głowy... jak większości innym, którzy sprzedali kilka płyt... i
      ich klipa puścili w telewizji regionalnej.
      Szacunek dla całego zespołu
    • Gość: Lolek Siyney na Chomiczówce IP: 212.160.211.* 01.03.05, 16:17
      Niech radny dzielnicowy BB wykorzysta swe kontakty ze spółdzielnią Chomiczówka
      i zorganizuje koncert Sydneya np. na powitanie wiosnyna wolnym terenie za
      blokami przy Bogusłwaskiego 2 a dostanie mandat na trzecią kadencję!!!A jest
      jeszcze tyle klatek do odmalowania!
    • Gość: miki super IP: *.aster.pl 04.03.05, 21:58
      to coś wspaniałego
    • Gość: H CHOMICZOWKA WOLNA OD TRAS!!! IP: 195.94.197.* 08.03.05, 11:22
      16.03 o 15.00 manifestacja pod ministerstwem infrastruktury. Badzcie.
      Choc na Maszewskiej 33 tylko lamperie.
      • mon_cynamon CHOMICZOWKA WOLNA OD TRAS!!! zgoda! NIE BYŁAM... 08.03.05, 12:00
        ...CHOMICZOWKA WOLNA OD TRAS!!! - zgoda!! inny wariant POPROSZĘ, nie pod
        oknem, proszę, proszę - zgadzam się na trasy wszelkie, niech będą, tylko nie 5
        cm od buzi, proszę))

********************************************************************************
        Nie byłam na wernisażu, choć też mieszkam na tym osiedlu! Bardzo bardzo żałuję!
        Mój mały syn uwielbia Sydneya! KURCZE - BRACIA I SIOSTRY Z MASZWESKIEJ 37 - mam
        żal do Was (a może coś przeoczyłam?...)
        • mon_cynamon Re: CHOMICZOWKA WOLNA OD TRAS!!! zgoda! NIE BYŁA 08.03.05, 12:03
          mon_cynamon napisała:

> ...CHOMICZOWKA WOLNA OD TRAS!!! - zgoda!! inny wariant POPROSZĘ, nie pod
          > oknem, proszę, proszę - zgadzam się na trasy wszelkie, niech będą, tylko nie
          5
          > cm od buzi, proszę))
          >
          >
          *******************************************************************************
          > *
          > Nie byłam na wernisażu, choć też mieszkam na tym osiedlu! Bardzo bardzo
          żałuję!
          >
          > Mój mały syn uwielbia Sydneya! KURCZE - BRACIA I SIOSTRY Z MASZWESKIEJ 37 -
          mam
          >
          > żal do Was (a może coś przeoczyłam?...)

OK nr 1: Sidney - jak widzę
          OK nr 2: bracia i siostry - tak mi się pojechało>>
          OK nr 3: mój syn + ja
          OK nr 4: kogo ja właściwie proszę? Który wariant, oto jest pytanie
          egzystencjalne na Chomikach na dziś. A kto zna odpowiedź?
      • Gość: Suflerka Re: CHOMICZOWKA WOLNA OD TRAS!!! IP: 217.153.60.* 08.03.05, 13:28
        Ja mieszkam na Maszewskiej 33 i info o protescie widzialam na naszej klatce
        schodowej kolo skrzynek pocztowych...

a lamperie obrzydliwe... komu przyszlo do glowy zrobic takie paskudztwo i tak
        nam blok skrzywdzic... ?
        • Gość: H Re: CHOMICZOWKA WOLNA OD TRAS!!! IP: 195.94.197.* 08.03.05, 14:46
          Suflerko, robimy z cynamonem akcje przeciw trasom, moze na poczatek strone i plakaty. Moze sie
          przylaczysz?
          • Gość: Suflerka Re: CHOMICZOWKA WOLNA OD TRAS!!! IP: 217.153.60.* 08.03.05, 15:16
            jasne, ze tak, jak sie skontaktujemy?

Moge prosic o maila na: suflerka3@wp.pl?
        • mon_cynamon Maszewska - CHOMICZOWKA WOLNA OD TRAS!!! 09.03.05, 15:38
          spotkajmy sie na wątku "CHOMICZÓWKA WOLNA OD TRAS"
          • roody102 Re: Maszewska - CHOMICZOWKA WOLNA OD TRAS!!! 09.03.05, 15:49
            Moim skromnym zdaniem to nie wypali... Poza tym nie wiem dlaczego nagle
            wszystko ma się znaleźć w tamtym wątku z Sidneyem Polakiem włącznie? :)))
            • mon_cynamon Re: Maszewska - CHOMICZOWKA WOLNA OD TRAS!!! 09.03.05, 15:51
              roody102 napisał:

> Moim skromnym zdaniem to nie wypali... Poza tym nie wiem dlaczego nagle
              > wszystko ma się znaleźć w tamtym wątku z Sidneyem Polakiem włącznie? :)))

co nie wypali? Polak odśpiewał na Maszewskiej - ulicy najbardziej chyba
              zagrożonej przebiegiem trasy
              • roody102 Re: Maszewska - CHOMICZOWKA WOLNA OD TRAS!!! 09.03.05, 15:54
                Nie wypali próba ściągnięcia wszytskich do jednego wątku. Gdyby można było
                zamknąć pozostałe, bez kasowania, to by się mogło udać a tak i tak będą pisać
                gdzie popadnie :)

Związku tego wątku z S-7 nadal nie dostrzegam, ale co tam, próbuj :)
    • Gość: maciek wernisaż IP: *.aster.pl 14.03.05, 22:57
      bracia i siostry z maszewskiej 33, błagamy o wybaczenie ale przekazywaliśmy
      zaproszenie do wszystkich wspólnot osiedla rodziny połanieckich przez firmę
      pzn. ktoś zawalił! a złośliwie: żałujcie - było wspaniale. Co do tras to
      walczymy do końca. teraz piszemy do unii a jutro będziemy przypinać się
      kajdankami do drzew. żaden samochód tędy nie przejedzie!
      • mon_cynamon Kajdanki! 15.03.05, 09:43
        Hej, nie masz co pisać, byśmy żałowali, bo to oczywista kwestia. W drodze
        rewanżu my przykujemy was - do bloków. He he - to czarny mój dowcip. Jak
        będziecie pisać - dajcie cynk. Możemy zrobić wspólny obchód Połanieckich.
        • mon_cynamon Przeoczone słowo: złośliwość 15.03.05, 09:49
          mon_cynamon napisała:

> Hej, nie masz co pisać, byśmy żałowali, bo to oczywista kwestia. W drodze
          > rewanżu my przykujemy was - do bloków. He he - to czarny mój dowcip. Jak
          > będziecie pisać - dajcie cynk. Możemy zrobić wspólny obchód Połanieckich.

Acha, chodzi Ci o złośliwość. A ja powiem, że gratuluję Wam pomysłu
          wernisażowego - i występu na radzie :)
      • mon_cynamon Re: wernisaż + kajdanki 15.03.05, 09:46
        Macieju i spółko - nie omijajcie wątku "Chomiczówka wolna od tras" - poza tym
        korzystajcie z www.chomiczówka.org - tam możemy się spotkać, by ustalić
        chociażby wspólne przykuwanie do drzew, bądź bloków, tudzież innych
        symatycznych obiektów :)
        • Gość: H Re: wernisaż + kajdanki IP: 195.94.197.* 15.03.05, 18:17
          Ja tez mam zamiar protestowac do konca. Bez zartow. Chocby trzeba bylo sie przykuwac - przykuje sie.
          Jest prawem kazdego czlowieka bronic swojego zycia, zdrowia i domu.

Szkoda mi tego koncertu, przyszlibysmy z dzieciakami. Jako nastepna impreze proponuje podpalenie i
          topienie w Wisle marzanny. Z twarza dyrektora GDDKiA, ze nie wymienie z nazwiska.

Milosiernie nie zabiore szpilek.

www.chomiczowka.org

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka