Gość: Kajko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.02, 00:12 chce mi sie płakać!!! wycieli te piękne klony na placu Wilsona a jesienią tak pieknie wyglądały z czewonymi liśćmi... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bor'ka Moj komentarz IP: *.katowice.tpnet.pl / *.umultowo.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 00:36 ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ ................................................................................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bor'ka Re: Moj komentarz IP: *.katowice.tpnet.pl / *.umultowo.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 00:38 To bylem JA. Bor'ka z Wisona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Re: pl. Wilsona IP: *.pseinfo.pl 03.07.02, 09:29 Prawdopodobnie,w ciągu roku cały plac Wilsona zrobi się "łysy". Szkoda, za jakieś 3 lata jeżeli uda się zbudować metro pewno posadzą małe drzewka albo wybudują np. piramidę, czy coś betonowego (chciałbym się mylić). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: pl. Wilsona IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.07.02, 11:18 Prawdopodobnie mieszkańcy mogą się wypowiedzieć na temat przyszłego wyglądu placu - chyba w Radzie Dzielnicy, może trzeba/należy to zrobić! Odpowiedz Link Zgłoś
zoska4 Re: pl. Wilsona 09.08.02, 13:05 mieszkam przy samym placu i faktycznie wychodząc z bramy (o którą jest ostatnio sporo hałasu) czegoś mi brakuje :-/ na pewno coś z tym niedługo zrobią... Odpowiedz Link Zgłoś