Dodaj do ulubionych

Szegedyńska - opinie

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.05, 21:26
Moi przyjaciele chcą kupić mieszkanie przy ul. Szegedyńskiej 8. Mam do Was
prośbę, w ich imieniu, o opinie na temat tamtejszej okolicy. Ja mieszkam na
Bielanach od niedawna i przyznam, że nie bardzo się orientuję jak wyglądają
tamtejsze rejony ( poziom bezpieczeństwa )
Pozdrawiam cieplutko i zajrzę tu jutro ( już jako Pani magister jak się uda:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Beata Re: Szegedyńska - opinie IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 29.06.05, 21:30
      zajrzyj tu:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=22402970&a=22402970
      pozdr. B.
    • Gość: ximor Re: Szegedyńska - opinie IP: *.acn.waw.pl 30.06.05, 22:40
      Moja obecna żona mieszkała pod ósemką . Jak najbardziej polecam. Jesteśmy w
      tych okolicach z dzieci prawie codziennie i wieczorami też. Nie miałem
      najmniejszych problemów . Blok jest odmalowany i ocieplony. Teraz jest trochę
      zamieszania bo wymieniaja elektrykę na klatkach( ale to chyba dobrze ). Co do
      zarządania blokiem i terenem to miałbym pare zastrzerzeń ( teść tam ciągle
      mieszka) do spółdzielni, ale to margines. Trochę ciasno jest wieczorami z
      parkowaniem. Ale bliskość Lasu Bielańskiego i odnowina szkoł i boisko.Sam stąd
      nie pochodzę , ale ogólnie podoba misię i polecam.
      • Gość: axen Re: Szegedyńska - opinie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.07.05, 09:17
        Dziękuję, za opinię przyjaciele oglądali wczoraj i się zdecydowali:)
    • Gość: gocha Re: Szegedyńska - opinie IP: *.nfz.gov.pl / *.crowley.pl 04.07.05, 15:27
      A jaki nr bloku??
      • Gość: axen Re: Szegedyńska - opinie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.07.05, 18:56
        Szegedyńska 8
        • Gość: gocha Re: Szegedyńska - opinie IP: *.nfz.gov.pl / *.crowley.pl 06.07.05, 14:04
          3-pokojowe? może? a jaki nr? jeśli możesz podać?-jeśli 3 pokoje, bo to coraz
          ciekawiej wygląda...
          • Gość: axen Re: Szegedyńska - opinie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.07.05, 19:55
            Wiesz co tak 3 pokojowe, numeru nie znam, na 1 pietrze, a co????????
            • Gość: gocha Re: Szegedyńska - opinie IP: *.nfz.gov.pl / *.crowley.pl 08.07.05, 10:38
              Jeśli z garażem to proszę o kontakt pod adresem malpusz@ten.pl Chyba to dla
              kupujących będzie ważne...
              • Gość: axen Re: Szegedyńska - opinie IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.05, 17:47
                Gość portalu: gocha napisał(a):

> Jeśli z garażem to proszę o kontakt pod adresem malpusz@ten.pl Chyba to dla
                > kupujących będzie ważne...

Wysłałam Ci maila ale zwróciło go więc napisz na joannapekal@wp.pl bardzo
                proszę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka