Dodaj do ulubionych

PILNE!!! Cerowanie artystyczne

29.07.05, 15:47
Podarłam sobie najlepszą sukienkę ;(((( śliczna, czarna, kaszmirowa, w stylu
flamenco od Telimeny... qrwa jakiś debil zostawił wystającą śrubkę we
framudze drzwi w redakcji...

POMOCY! Gdzie ja teraz znajdę cerowanie artystyczne w Warszawie???
Obserwuj wątek
    • Gość: mala07 Re: PILNE!!! Cerowanie artystyczne IP: 195.117.255.* 29.07.05, 15:52
      ja mam ten sam problem ale ze spodniami lnianymi - i juz znalazlam konkretne
      mieisce tylko ze jeszcze tam nie bylam: Warszawa Marymont ul. Popiełuszki stare
      pawilony po prawej stro nie za zakretem jak sie jedzie juz w strone centrum
      • Gość: i ul. Poznańska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 17:11
        Trzy, cztery lata temu korzystałam z tego typu usługi u starszej pani na ul.
        Poznańskiej. Bardzo ładnie zacerowała, nie było śladu po uszkodzeniu.
        • Gość: uwzetka Re: ul. Poznańska IP: *.chello.pl 31.07.05, 18:01
          kiedyś cerowanie artystyczne było w hali Mirowskiej, ale czy teraz jest
          niestety nie wiem
          • momas Re: ul. Poznańska 01.08.05, 10:46
            Cerowanie artystyczne:
            *Sklep z kapeluszami, koło Merkurego. Nie korzystalam, ale tam jest.
            *Grójecka , na odcinku od Wawelskiej do Kina Ochota, po prawej stronie w
            kierunku Centrum (dokladnie nie umiem podac numreru
            *Koszykowa, w bramie prowadzacej do kina Polonia
    • Gość: ciekawa Re: PILNE!!! Cerowanie artystyczne IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.08.05, 19:02
      Przepraszam, że zapytam, ale te okoliczności mnie bardzo zaciekawiły. Byłaś w
      pracy, w czarnej kaszmirowej sukience, kiedy od 1,5 tygodnia upały sięgają 40
      stopni C??????????
      • Gość: AN Re: PILNE!!! Cerowanie artystyczne IP: 195.117.255.* 02.08.05, 11:28
        dobreeeeeee:-)
        no wlasnie????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka