Gość: szalkowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 21:35 Nie wiecie gdzie pojawil sie Tusk? wiadomosci.onet.pl/1178032,,,,,,4528,itemspec.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
samulakm Re: Tusk na Zoliborzu 11.10.05, 23:14 Pojawiajac sie na Zoliborzu Tuska wbij kij w gniazdo żmiji... :-) i dobrze żmiji tak :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esscort Re: Tusk na Zoliborzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 23:31 pozował do zdjęć na tle domu kultury. Odpowiedz Link Zgłoś
grarza Re: Tusk na Zoliborzu 12.10.05, 14:27 zdaje sie, ze chcial zrobic komus na zlosc... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
h108 Re: Tusk na Zoliborzu 12.10.05, 16:31 Ponoc chcial sie zaprezentowac w mateczniku przeciwnika. Gdzie zreszta wygral juz w I turze. A czy ktos wie, gdzie na Zoliborzu urodzil sie i wychowal Lech Kaczynski? Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia Re: Tusk na Zoliborzu 12.10.05, 16:43 h108 napisała: > A czy ktos wie, gdzie na Zoliborzu urodzil sie i wychowal Lech Kaczynski? to ja się wypowiem, jako główna ekspertka do spraw wcześniejszego miejsca zamieszkania Kaczorów ;-) mieszkali na Pochyłej (dziś Lisa-Kuli). mieszkali tam odkąd pamiętam, ale czy mieszkali tam "od zawsze" - tak mi się zdaje, ale mogę się mylić Odpowiedz Link Zgłoś
liloom Re: Tusk na Zoliborzu 12.10.05, 19:58 plotki o znanych ludziach na zoliborzu w innym watku;) Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Tusk na Zoliborzu 13.10.05, 07:55 Prawda z tą Pochyła. Dodam że jako dzieci byli nielubiani przez kolegów, takie dwa typowe osiołki do bicia. Jak inni grali w piłke, ci byli od jej podawania. Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: Tusk na Zoliborzu 13.10.05, 09:41 Osiołki? Bez takich przytyków. Raczej chomiki;) Ale Kaczor-kandydat podobno głosował w lokalu (chyba) w szkole pożarnictwa - Sarmatów czy coś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Czy lepszy byl"uklad warszawski" ? IP: *.mnhelse.net 13.10.05, 12:48 Odpowiedz Link Zgłoś
xieni Re: Tusk na Zoliborzu 13.10.05, 20:56 a teraz jak inni "grają w piłkę", oni głownie krytykują, lubią być wopozycji do wszystkich. Może im to z dzieciństwa zostało? www.kurczeblade.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś