d3b3 06.11.05, 00:40 Nie uznaję ortografii. Dysgraficy fszytkih krajóf łonczcie się! Fszystko morzna przeczytać pod warunkiem zachowania reżimu interpunkcji! Słowo interpunkcja spacja! Np: Żąd jaki jest, karzdy widzi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: interpunkcja cycuś? IP: *.acn.waw.pl 06.11.05, 10:23 Przeczytałem - żyd jaki jest każdy widzi. Za drugim razem dopiero skumałem. Kurcze, przecież jak człowiek niegramotny to można wkleić sobie do worda i po kłopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: interpunkcja cycuś? 06.11.05, 11:19 Kurczę! d3b3 - telepatia jakaś! Albo "eskalacja problemu" Ja też już chciałam wczoraj zakładać nowy wątek dotyczący interpunkcji. Poprzestałam tylko na krótkim komentarzu w wątku o parku. Ja już naprawdę mam dość czytania tych strumieni świadomości - bez kropek, przecinków, wielkich liter. Przecież szacunek dla innej osoby czytającej wymaga...itp. I faktycznie literówki dużo mniej mnie wkurzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIECKO Re: interpunkcja cycuś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:31 hej fajnie , że mnie zauważyliście ale nie zwróciliście pewnie uwagi na nick - to wszystko tłumaczy ach i zapomniałbym - z interpunkcją to ma cie hop la Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: interpunkcja cycuś? 08.11.05, 21:33 Nie truj dzidziu - po prostu nieco kultury, nie hopla :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIECKO Re: interpunkcja cycuś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 21:54 brawo , szybka odpowiedź i na temat ale nie dziwię się kulturalni ludzie oczywiście o tej godzinie serfują po necie i pewnie popijają ti , przecież śledzenie forum wymaga dużego wyrobienia w tej sferze . Pa Odpowiedz Link Zgłoś
z-o-s-i-a przynajmniej szybko się uczy :) 08.11.05, 22:25 Może i kultury trochę brakuje, ale przynajmniej szybko się uczy! :) Kilka przecinków i kropek, a od razu lepiej się czyta niż poprzednio: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=296&w=31429863&wv.x=2&a=31629154 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIECKO Re: przynajmniej szybko się uczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:37 ztąnaukątobymnieprzesadzałalejeślisądzicieżetoodwaszychkilkuwypostowanychzdańtoO K Odpowiedz Link Zgłoś
jota.40 Re: przynajmniej szybko się uczy :) 08.11.05, 22:44 Kładź się spać! I to zaraz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIECKO Re: przynajmniej szybko się uczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 22:43 B. miło mi było idźmy spać ponieważ każdy z nas wyindywidualizował się z rozentuzjazmowanego tłumu niekulturalnych neciarzy i jak będziemy dalej ciągnąć tę jałową z natury dyskusję to soki wyjdą z naszych klawiatur - Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Drogie DZIECKO 09.11.05, 00:21 Dorośli dysgraficy nie hodzą spać z kórami. Słowik jest naszym ptaszkiem nie skowronek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finia Re: Drogie DZIECKO IP: *.bredband.comhem.se 09.11.05, 14:13 Dla mnie to macie jakis gigantyczny problem, i kompleks nizszosci. Co za roznica czy ktos uzywa przecinkow, kropek itp. To jest forum internetowe, a nie szkola i nie ma co zaraz robic porblemu z tego, ze jedni sie staraja a drudzy nie. Trzeba zwracac uwage na przekazywana informacje, a nie jej forme. I zaraz mowic o braku szacunku.... Ludzie opamietajcie sie! Co to za roznica!? Odpowiedz Link Zgłoś
zoskaanka Re: Drogie DZIECKO 09.11.05, 14:50 Gość portalu: Finia napisał(a): > Dla mnie to macie jakis gigantyczny problem, i kompleks nizszosci. Co za > roznica czy ktos uzywa przecinkow, kropek itp. To jest forum internetowe, a nie > > szkola i nie ma co zaraz robic porblemu z tego, ze jedni sie staraja a drudzy > nie. Trzeba zwracac uwage na przekazywana informacje, a nie jej forme. I zaraz > mowic o braku szacunku.... Ludzie opamietajcie sie! Co to za roznica!? Zasadnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIECKO Re: Drogie DZIECKO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 00:14 Dzięki Finiu za wsparcie PA Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 Re: Drogie DZIECKO 10.11.05, 00:49 Forma jest funcją treści. Treść jest funkcją formy :-) Część postów jest czytelna, część nie. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
balandis MODERATORZE nie śpij!!! Re: interpunkcja cycuś? 09.11.05, 16:26 To chyba nie jest wątek dotyczący Żoliborza, ani Bielan. Moderatorze nie śpij!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keg MODERATORZE nie śpij!!! Re: interpunkcja cycuś? IP: *.alcatel.pl 09.11.05, 16:30 Błagam o zachowanie -minimalnego choć- poziomu tych postów. Moderatorze! Do dzieła! (Wiem, że nie jesteś cenzorem,... , ale bądź człowiekiem!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DZIECKO MODERATORZE nie śpij!!! Re: interpunkcja cycuś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.05, 00:13 TAK drogi moderatorze ja też popieram , jeśli to jest forum dzielnicy to pora zakończyć ten dyskurs o przecinkach . Mnie tu wplątano przypadkiem , gdyż jedna z tutejszych rej wiodących pościarek , umieściła linka do tego wątku , tuż za moją wypowiedzią pod artykułem o parku Żeromskiego. A ja nieświadom myślałem że tu jest kącik interpunkcyjny czołem ,, .. ,, .. ,, Odpowiedz Link Zgłoś
d3b3 wolność słowa 10.11.05, 01:13 Nie rozmawiamy o przecinkach tylko o pryncypiach. DZIECKO napisał: "Mnie tu wplątano przypadkiem , gdyż jedna z tutejszych rej wiodących pościarek , umieściła linka do tego wątku ," 1. interpunkca, 2. spacje, 3. "rej wiodące pościerki"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza No to juz jest chore- IP: *.mnhelse.net 10.11.05, 08:22 Pani/Pan uprzejmie placze sie we wlasnych sidlach krecac zbyt ostre piruety.Za chwile bedziemy swiadkami bolesnego upadku.Pycha jest grzechem i brakiem wyobrazni.Podobnie, jak fundamentalistyczne doktrynerstwo.Czy nie da sie zalozyc, ze nie wszyscy sa koniecznie od nas glupsi? Pzdr, serdeczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Pościarka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 09:05 Ahoj! Zgaduję, że to forma żeńska od "poster" - słowo zapożyczone z jęz. ang. a oznaczające kogoś kto wysyła listy elektroniczne do grup dyskusyjnych ew. pisuje na forach internetowych. Borys, poster Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: 10.11.05, 11:51 A ja znam takiego człowieka, co to jak ma stworzyć dłuższy post, to najpierw go pisze w wordzie, sprawdza - a potem przekleja... No czego to ludzie...? Ale ten człowiek powinien chyba ćwiczyć swe talenty dydaktyczne, bo jego zapał nie udziela się podopiecznym - cóż powiesz - Panie Redaktorze? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: interpunkcja cycuś? 10.11.05, 19:58 www.bibula.art.pl/rozrywka.php?p=27 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: interpunkcja cycuś? 10.11.05, 20:17 Idąc za ciosem: www.bibula.art.pl/strip.php?p=80 Całość polecam. Odpowiedz Link Zgłoś