Dodaj do ulubionych

ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY

IP: *.pl 27.10.02, 12:21
ZABOJADY WON DO SIEBIE POLSKI HANDEL GOORA DOSC WYZYSKU POLSKICH KUPCOOW
Obserwuj wątek
    • Gość: RM Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.pl 28.10.02, 21:44
      Co to za bzdury? Na razie polski handel nie jest w stanie zapewnić klientom
      tego co zapewniają supermarkety (chociażby asortyment czy łatwość reklamacji).
      Rzadko która mała budka deklaruje się w jakich godzinach będzie czynna - nigdy
      nie wiadomo czego można oczekiwać. Różnic na niekorzyść można znależć więcej.
    • Gość: szalkowski Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.32.* 30.10.02, 16:13
      kolego Niezadowolony, i tak nie uwierze, ze mowiles powaznie:)
      Globi jest troszeczke syfiasty, ale za to mam do sklepu 200m, jest otwarty do
      9pm, oczywiscie asortyment szerszy niz w np. w malym Paczku, gdzie zreszta
      jest 2 razy drozej i czesto sa nieswieze rzeczy.
      z drugiej strony chcialbym zeby kiedys tak bylo w Polsce, co by sie male
      sklepiki (takie Grocerki) dobrze trzymaly i staly na kazdym rogu i kazdy mial
      to co lubi. ale!

szalkowski
      • Gość: NIEZADOWOLONY Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.pl 03.11.02, 19:52
        JA MAM PIEDZIESIĄT METROOW ALE CHODZI OTO ZEBY TO BYŁ POLSKI SKLEP A NIE WYZYSK
        POLAKOOW PRZEZ JAKICHS CUDZOZIEMCOOW .A SWOJA DROGA W PACZKU ZAWSZE JEST PIWO I
        TO DO 10TEJ
        • Gość: ZADOWOLONY Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.waw-kor.leased.ids.pl 04.11.02, 04:02
          Gość portalu: NIEZADOWOLONY napisał(a):

> JA MAM PIEDZIESIĄT METROOW ALE CHODZI OTO ZEBY TO BYŁ POLSKI SKLEP A NIE
          WYZYSK
          >
          > POLAKOOW PRZEZ JAKICHS CUDZOZIEMCOOW .A SWOJA DROGA W PACZKU ZAWSZE JEST PIWO
          I
          >
          > TO DO 10TEJ

LECZ SIĘ I TO SZYBKO!!!!!!!!
    • Gość: esscort Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 11:25
      Na tym wyzysku to sie nie znam. Ale Globi powinien zniknąć, bo to jest
      beznadziejny sklep (brud, kiepski wybór towarów). Oczywiście nic nie stoi na
      prezeszkodzie, by w poblizu lub w tym samym miejscu powstał inny, lepszy sklep.
      Wyjscie jest jedno: ktoś musi albo kupic Globiego i zrobic z niego porządny
      sklep albo w poblizu musi powstć silna konkurencja i wtedy globik albo sam
      zniknie, albo sie poprawi. Podobna sytuacja była np. w łomiankach, gdzie tuz
      obok śmierdzącego, zapyziałego globiego powstał duzy sklep markpolu - czystszy,
      z lepszym towarem, z mozliwoscią płacenia kartami, z miła obsługą itp. Przed
      globim widzę teraz tylko samochód kierownika tego przybytku.
      • sloggi Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY 04.11.02, 13:16
        Sieć Globi została w II kw. 2002 r. sprzedana firmie Carrefour Polska.
        Powoli logo Globi zniknie z marketów, które firmowane są przez Champion.
        Być może to wina kierownictwa placówki, bowiem Globi na Rembielińskiej 7 jest
        świetnie zaopatrzone, a kolejki do kasy świadczą o zadowoleniu klientów.
        • zolibuuusz Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY 16.11.02, 08:04
          i całe okolice betonsów też, bo psują widoki z Pl.J.Lelewela!!!!!!!!
          szczegulnie te wysokie!!!!!!
          • Gość: NIEZADOWOLONY Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.wne.uw.edu.pl 08.01.03, 10:56
            TAK TRZYMAC PANIE WALDORF
            • Gość: sobczak Re: ZBURZYC GLOBI NA KLAUDYNY IP: *.acn.waw.pl 13.03.03, 13:55
              kurde...zdenerwowany...sam sie zburz!!! w globim zawsze w piatek przed
              imprezami spotka sie wszystkich znajomych! to powazny osrodek rozrywki na naszym
              osidlu ;P

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka