Gość: alex IP: *.hsd1.il.comcast.net 10.02.06, 15:10 pozdrowienia dla pani krok....milo wspominam ekcje matematyki chociaz bylo to juz daaaawno temu!!!! pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: były uczen Re: Szkolne science fiction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 15:30 ale jaja.... czego ten chomik nie wymysli jeszcze :D:D:D pana Czajke mi tam wkreccie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolejny były uczen Re: Szkolne science fiction IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.02.06, 15:35 edzię!!!! to jest science- fiction w czystej postaci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była uczennica Re: Szkolne science fiction IP: *.chomiczowka.net.pl 10.02.06, 19:16 Hehe, ciekawe w sumie czemu nie zrobią czegoś na kształt znikających dzienników. To przecież też się zdarza. Have no fear, Ignacy Domeyko is here! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lou Pin Nasi psorzy rządzą =] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 19:57 O Edzia to by było coś, przyznaję ;) lekcje z nią to czysta magia Dobrze by było jeszcze obstawić w roli pana Lesia :P A pani Krok na pewno sobie doskonale poradzi, w końcu na każdej lekcji robi show i świetnie 'gra swoją rolę', chociaż szczerze mówiąc bardziej komedia z tego wychodzi :) W ogóle pozdro dla Chomika, fajnie sie o tym z gazety dowiedzieć, ale jak dawno z nim nie gadałam to sama mam za swoje ;) ale cóż - próbne testy matematyczne, full zadanek i kartkówki z ciągów i tym podobnych - nie ma czasu na nic innego, zresztą na co komu czas na cokolwiek innego jeśli ma robić MAtMę!!! <serce> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojot Re: Szkolne science fiction IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 22:33 zielu ziomus, nizla sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DeszczU Re: Szkolne science fiction IP: 213.17.223.* 10.02.06, 22:34 noralnie rox ;] mam nadzieje ze wam sie uda ;] >>>>>>>>>>>>>Piła<<<<<<<<<<<<<< Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord_Hamster Re: Szkolne science fiction IP: *.acn.waw.pl 11.02.06, 20:44 Ja nie mogę. Jak tylko przybyłem do tej szkoły wiedziałem że bedzie ekstra, zupełnie inna niż wszystkie pozostałe, ale to już jest przesada :D. Chomik wielkie pozdro i powodzenia w kręceniu filmu. Mam nadzieję że wyjdzie z tego hit na Oscara :PPP. Pozdrowienia dla p. Krok, z którą ostanio mieliśmy fajne (;))) ) zastępstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielarz Re: Szkolne science fiction IP: *.chello.pl 11.02.06, 22:12 Dziękujemy wszystkim za pozdrowienia i zyczenia! Postarmy sie żeby ten film to było coś ekstra!:D Odpowiedz Link Zgłoś