Gość: Kaska 25 IP: *.mofnet.gov.pl 17.03.06, 08:25 Kto może polecić mi dobry sposób na rozładowanie emocji i nudę wieczorową porą. No i dobrze by było gdyby był to sposób na poznanie nowych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aaga8 Re: Samotność 17.03.06, 09:03 joga, karate, inne sporty ekstremalne :-)- na Żoliborzu trochę tego jest gra na bębnach :-) (nieźle rozładowywuje - zajęcia w PKIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Co mi pomaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 09:55 Ahoj! Mi w takich sytuacjach pomaga moje hobby: www.cytadela.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=168 Borys Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILOSZ Re: Samotność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:16 CZesc Kaska ... jesli ci nudno to chetnie zapraszam ciebie na kregle lub rzutki. Ja czest z kolegami chodze ... oczywiscie sa tez kolezanki. Zapraszamy do naszej gromadki. Cezar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILOSZ Re: Samotność IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.06, 15:17 a zreszta dobrze sie zaprzyjaznic z kims z Ministerstwa finansów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
santakasia nuda wieczorową porą 23.03.06, 13:52 dziś będziemy zabijać nudę wieczorową porą w towarzystwie forumowym. w Pracovni po 21.00. można zapytać przy barze, wtedy pokażą, którzy to są "ci z forum" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chętnta Re: nuda wieczorową porą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.06, 14:50 proszę o adresik, pliiiis czy to daleko od Tucholskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: nuda wieczorową porą 23.03.06, 15:19 www.pracovnia.pl ulica Stołeczna pod wezwaniem księcia Józefa Popiełuszki 16. Za sklepem ogrodniczym, od tyłu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza No, zarcik piekny, rozkoszny wrecz IP: *.mnhelse.net 23.03.06, 15:37 proponuje ulice nazwac Swietlistego Szlaku albo Gwardii Ludowej- nie bedzie budzic kontrowersji na Forum Zoliborza. Odpowiedz Link Zgłoś
wilson05 Re: No, zarcik piekny, rozkoszny wrecz 23.03.06, 19:36 > proponuje ulice nazwac Swietlistego Szlaku albo Gwardii Ludowej- nie bedzie > budzic kontrowersji na Forum Zoliborza. Jedyna nazwa niebudzaca kontrowersji jest Stoleczna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: No, zarcik piekny, rozkoszny wrecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 19:40 rany, faktycznie poziom dowcipu wysoki... Odpowiedz Link Zgłoś
donkej rozkoszny 23.03.06, 20:02 No właśnie - ja niestety lubię wsadzać kij w mrowisko:->>>> Byłam ciekawa ile pryncypialnych protestów się pojawi. Ale czy ktoś potrafi racjonalnie zanalizować co mianowicie było nadużyciem w tym określeniu ( nie przeze mnie zresztą ukutym)? Racjonalnie i logicznie? :->>>> Odpowiedz Link Zgłoś
wilson05 Re: rozkoszny 23.03.06, 20:18 > Ale czy ktoś potrafi racjonalnie zanalizować co mianowicie było nadużyciem w tym > określeniu ( nie przeze mnie zresztą ukutym)? Imie obecnego patrona ulicy ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: rozkoszny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.06, 20:25 no zabawilas sie, pokazalas na co cie stac, a teraz baw sie sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grisza Nie bylo intencji obrazy zadnych wartosci! IP: *.bb.online.no 23.03.06, 21:20 Zakladam, ze nie.Ale przypominam, ze na tym forum mozna narazic sie wiedza o aborygenach, pozartowaniem z MixToto lub odwrotnie, lub za skomentowanie czyjegos zwrotu, ze kogos tam "pojebalo"- ten post zreszta zasluzyl sobie na tak zarliwa uwage admina, ze musial zniknac.To tylko tak na marginesie.Ogolnie zalaczam pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
wilson05 Re: nuda wieczorową porą 23.03.06, 15:32 > proszę o adresik, pliiiis Popieluszki 16, wejscie blizej Slowackiego > czy to daleko od Tucholskiej? ok. 630-940 metrow, zalezy z ktorego miejsca Tucholskiej Odpowiedz Link Zgłoś
akg1962 Re: nuda wieczorową porą 07.07.06, 14:30 santakasia napisała: > dziś będziemy zabijać nudę wieczorową porą w towarzystwie forumowym. w Pracovni > > po 21.00. można zapytać przy barze, wtedy pokażą, którzy to są "ci z forum" Można się do was przyłączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
jota.40 Re: nuda wieczorową porą 07.07.06, 15:23 Można, tylko chwilowo "społeczne wizytacje" uległy zawieszeniu. Może należałoby ruszyć z programem wakacyjnym, aż się prosi o chłodne piwo w takie upalne wieczory... Możemy wstępnie ustalić przyszłą środę, jako dzień forumowego spotkania. A propos - w PracoVni jest klima!! Moje wstępne propozycje: bar Monetti w parku Żywiciela (zaleta - bardzo cienisty taras), PracoVnia, U Araba. Permanentnie zapraszamy chętnych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
donkej Re: nuda wieczorową porą 09.07.06, 16:58 Tak tak zgadzam się z Joanną. Społeczne wizytacje można by "odwiesić". Poprzednio bardzo się sprawdzały. Dla mnie może być tradycyjnie środa. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek_z_puszczy Re: Samotność 23.03.06, 15:27 zapisz sie na wioslarstwo ;)) - na razie pochodzisz na silownie - niby nie az tak fajnie, ale zawsze poznasz ludzi z ktorymi bedziesz pozniej trenowac... a jak sie zrobi cieplej - poczujesz bluesa ;)))wisla, zegrze, kanal zeranski (krolewski) jesli chodzi o strone towarzyska, to moja droga polecam Ci lodzie smocze (dragonboat - 20-22 osoby na lodzi i wspaniala atmosfera...), ale z tego co wiem to w wawie dopiero sa plany zalozenia sekcji - masz szanse zostac jedna z zalozycielek ;)) pozdrawiam z_z_p Odpowiedz Link Zgłoś
jota.40 Re: Samotność 23.03.06, 19:18 Dziś PracoVnia, a w sobotę - Maraton po przybytkach piwnych na brzegu Wisły! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikulaszm Re: Samotność IP: *.kosson.com 24.03.06, 20:35 No właśnie. W sobotę odbędzie się kolejny, 11-nasty już Wiosenny Maraton Nadwislański "Szlakiem Orlich Gniazd". Impreza przeznaczona jest dla zdecydowanych miłośników piwa, nadwiślańskich klimatów, knajp oraz przyrody. Start w sobotę 25 marca o godz.18:00 w barze Albatros (przy Wisłostradzie, u stóp Starówki). Kierować się będziemy w stronę Żoliborza. A oto trasa: bar "Pod rurą", Stary Młyn, knajpa płetwonurków (o ile będzie czynna), Żagielek, u Araba. Tu zazwyczaj maraton się rozsypywał, ale kto wie, może dotrzemy i dalej. Odpowiedz Link Zgłoś