Dodaj do ulubionych

Poznam Mamy z Bielan

IP: *.starnettelecom.pl 28.09.06, 11:51
Witam,
mam 28 lat, 2-letnią córeczkę i mieszkam na Chomiczówce. Poznam sympatyczne
mamy z dziećmi w zbliżonym wieku w celu miłego spędzania jesiennych
popołudni. Szybko robi sią ciemno, a wiec spacery po obiadku pójdą w
zapomnienie niestety. Chetnie bym zaprosiła do siebie na plotki a dzieci by
sie pobawiły razem, sama tez chętnie bym gdzieś wyskoczyła z małą...
Serdecznie zapraszam.
A moze ktoś wie o jakiś popołudniowych lub weekendowych zajęciach dla
maluchów na Chomiczowce,Bielanach??
Obserwuj wątek
    • remislanc Re: Poznam Mamy z Bielan 28.09.06, 12:28
      A nie mogą być jakcyś tatusiowie.........:))))
      • empi64 Re: Poznam Mamy z Bielan 28.09.06, 13:27
        No, to zależy co kto lubi. Ja np.wolałbym poznać jednak jakieś sympatyczne
        mamy. Nawet niekoniecznie z Bielan, mogą być też z Żoliborza. Nawet
        niekoniecznie mamy, mogą być w ogóle jakieś sympatyczne Panie. Chciałbym dodać,
        że chociaż wiek już troszkę nie za bardzo, to nadal jestem wielkiej śliczności.
        • Gość: fizia Re: Poznam Mamy z Bielan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.06, 17:48
          Mój kolega pożyczał świeże dziecko od swojego brata, bo mówił że "na tatusia" ma
          najlepsze rwanie.
    • wenezuela1 Re: Poznam Mamy z Bielan 29.09.06, 12:10
      A ja mam 3-letnią córkę (teraz jest chora - ale kiedys będzie zdrowa ;-),
      mieszkam też na Chomiczówce i bardzo chetnie poznam inne Mamy lub Tatusiow z
      dziećmi :-)

Pozdrawiam.
      • empi64 Re: Poznam Mamy z Bielan 29.09.06, 12:42
        Ja natomiast jestem ojcem 19 letniego Krzysia, który dziś również jest chory,
        ponieważ przyszedł do domu o 3 w nocy i rano unosił się nad nim odór fajek i
        piwska. Ale wieczorem będzie już zdrowy. Jest piątek można urządzić jakąś bibkę
        z dzieciaczkami.
    • Gość: kk Re: Poznam Mamy z Bielan IP: *.acn.waw.pl 29.09.06, 16:16
      Aga, napisz do mnie na gg 9217592, jestem z bielan, chętnie się spotkam, mam
      synka 2,5.
    • Gość: kk Re: Poznam Mamy z Bielan IP: *.acn.waw.pl 29.09.06, 16:16
      Aga, napisz do mnie na gg 9217592, jestem z bielan, chętnie się spotkam, mam
      synka 2,5.
    • Gość: agula785 Re: Poznam Mamy z Bielan IP: *.starnettelecom.pl 04.10.06, 12:55
      coś mało odpowiedzi???
      • martynachmiel Re: Poznam Mamy z Bielan 06.10.06, 23:33
        to moze sie umowimy na ktoryms placu zabaw?
        ja mam prawie dwulatka i malutkie malenstwo:)
        malutkie malenstwo nie jest jeszcze zainteresowane kolegami ani kolezankami, ale
        synek pewnie chetnie pobawi sie w piaskownicy:)
        • Gość: Agnieszka Re: Poznam Mamy z Bielan IP: *.starnettelecom.pl 11.10.06, 12:34
          Martyna, a gdzie mieszkasz? w okolicach ul . Conrada moze??
          • martynachmiel tak! 22.10.06, 10:33
            mieszkam na rogu Conrada, Reymonta, Postancow i Kochanowskiego.
            wiec wlasciwie czy pl zabaw taki duzy kolo szkoly (nie wiem jakiej) na vis a vis
            Alberta (no, prawie:), czy te 2 w okolicach Marii Dąbrowskiej- mozemy sie tam
            umowic?
            innych placow nie znam:(
    • Gość: agula Re: Poznam Mamy z Bielan IP: *.starnettelecom.pl 16.10.06, 14:59
      zachecam jeszcze do kontaktów
      • Gość: nasze.bielany Gdzie na Bielanach urządzić Ogródek Jordanowski ? IP: *.chello.pl 20.10.06, 21:42
        Gdzie na Bielanach urządzić Ogródek Jordanowski ? Czy Bielany stać na taki plac
        zabaw jaki jest w Parku Żeromskiego na Żoliborzu. Gdzie urządzić taki plac z
        sektorammi zabaw dla małych i większych dzieci ?
        • z-o-s-i-a Re: Gdzie na Bielanach urządzić Ogródek Jordanows 20.10.06, 22:28
          Gość portalu: nasze.bielany napisał(a):

> Gdzie na Bielanach urządzić Ogródek Jordanowski ? Czy Bielany stać na taki
          plac
          > zabaw jaki jest w Parku Żeromskiego na Żoliborzu. Gdzie urządzić taki plac z
          > sektorammi zabaw dla małych i większych dzieci ?

A w jakim stanie jest już istniejący bielański Jordanek? Dawno tam nie
          zaglądałam, więc nie wiem jak obecnie wygląda.
    • samulakm Re: Poznam Mamy z Bielan 21.10.06, 21:19
      Faktycznie coś w tym jest. Z tego co się orientowałem to raczej nie ma na
      Chomiczówce dobrze zagospodarowanego placu zabaw, ktory byłby porządnie
      oświetlony. Zreszta to nie jest jedynie problem tego osiedla ale też i innych
      na Bielanach...
      • Gość: gość Czy mamy nie mają uwag na temat potrzeb swoich dz IP: *.chello.pl 23.10.06, 09:59
        Czy mamy nie mają uwag na temat potrzeb swoich dzieci na Bielanach (co trzeba
        zmienić na plachach zabaw, jakie zajęcia dla maluchów są potrzebne i gdzie ?
        • Gość: nasze.bielany Nowe place zabaw na Bielanach niepotrzebne IP: *.chello.pl 01.11.06, 22:20
          Jak widać nowe i wyremontowane place zabaw na Bielanch nie są potrzebne.
          • Gość: obserwator Nowe place zabaw na Bielanach niepotrzebne IP: *.chello.pl 29.12.06, 17:51
            Czy ktoś z mieszkanców Bielan widział ostatnio urzadzony i oddany za 1 mln 200
            tys złotych palc zabaw na ul. Gajcego (Wrzeciono). Ten olbrzymi wydatek
            zrealizowano między obskurnymi garażami a altaną śmietnikową i kontenerami na
            śmieci. "Prześliczny i estetyczny" zakątek z górą śmierdzących śmieci obok na
            pewno wart był takiej inwestycji. Ciekawe który radny z Wrzeciona poprzedniej
            kadencji przeforsował tak chybioną lokalizację ?
            • mama_basienki Re: Nowe place zabaw na Bielanach niepotrzebne 30.12.06, 07:34
              Pewnie ten, który mieszka w pobliżu. Co by miał "ładniejszy" widok z okna niż
              do teh pory. :)

Widziałam to okropieństwo. :/ Choć z drugiej strony dobrze,że wogóle COŚ robią.
              Przydałoby się mniej betonu...wszędzie. Bo place zabaw też
              zstasznie "obetonowane: ;) budują. I drzew więcej. Ten plac zabaw
              niedaleko "okrąglaka" to straszna porażka. Latem da się tam wytrzymać tylko
              raniutko 8 -9 albo póżnym popołudniem, tak grzeje...beznadzieja. :/
              • Gość: ojciec Który były radny mieszka blisko placu zabaw ? IP: *.chello.pl 30.12.06, 16:46
                Który były radny mieszka blisko placu zabaw na ul. Gajcego na Wrzecionie ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka