mercy2 19.01.07, 15:57 Witam, interesuje mnie Wasza opinia na temat przedszkoli na Bielanach. Do których uczęszczają wasze dzieci? Czym się kierowaliście wybierając to konkretne przedszkole? Będę wdzieczna za wszelkie rady i opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lavinka z nielogu Re: Przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 22:05 Nie mam dzieci,ale na Wawrzyszewie jest przedszkole (okolice bazaru Wolumen,ul.Wergiliusza bodajże, przy Dantego) z bardzo dużym placem zabaw. Mają w środku żółwie w terrarium,kolorową szatnię... warto się tam rozejrzeć.Niestety nie wiem jak kadra, bywa tam tylko z okazji Wyborów ;-) lav Odpowiedz Link Zgłoś
rakkar5 Re: Przedszkola 19.01.07, 23:50 Mój bratanek bardzo sobie chwali przdszkole na Broniewskiego przy placu zabaw. nr 79 czy 81, jakoś tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 18:48 Kadra jest wykwalifikowana a przede wszystkim ma odpowiednie podejście do dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: Przedszkola IP: *.marymont.pl 20.01.07, 09:23 Trzecie dziecko z kolei posłałam do przedszkola państwowego na Klaudyny (młodsze grupy - budynek żłobka, starsze - bliżej trasy AK), nie żałuję, uważam, że teraz jest jeszcze lepiej niż wtedy gdy chodziła starsza dwójka. B. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrol-k Re: Przedszkola 26.01.07, 14:32 Gość portalu: Beata napisał(a): > Trzecie dziecko z kolei posłałam do przedszkola państwowego na Klaudyny > (młodsze grupy - budynek żłobka, starsze - bliżej trasy AK), nie żałuję, > uważam, że teraz jest jeszcze lepiej niż wtedy gdy chodziła starsza dwójka. zdecydowanie potwierdzam. Także jestem bardzo zadowolony a moje dzieci do tej pory wspominają przedszkole na "Pod Kasztanem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaC Re: Przedszkola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 12:19 Bliskością od domu ? JaC > Czym się kierowaliście wybierając to konkretne przedszkole? Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamakota1 Re: Przedszkola 21.02.07, 10:23 Moje dzieci chodzą do przedszkola 39 "Pod Topolami". Jest to przedszkole bliskie mojemu sercu - sama tam uczęszczałam, oraz miejscu zamieszkania (tuż pod blokiem). Jest naprawde O.K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Przedszkola IP: *.chello.pl 26.02.07, 18:51 moja córka chodziła do 318 na Kochanowskiego. Rewelacyjne przedszkole ekologiczne. Super warunki po wyremontowaniu calusieńkiego przedszkola (łącznie z wymianą ścian),fajny placyk.Świetne przedszkole. Odpowiedz Link Zgłoś
marcyszka Re: Przedszkola 27.02.07, 09:41 Witam, Zapisałam synka do przedszkola 318. Czy mogłabys napisać coś więcej o podejściu wychowawczyń, o poziomie nauczania, itp. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
helaraja Re: Przedszkola 01.03.07, 14:35 Ja jestem zachwycona tym na AWFie. Niby przy Marymonckiej, ale z daleka od ulicznego smrodu,m świetny personel, świetna dyrekcja - a to ważne, gdy dyrektorka jest gospodarna. Dużo dodatkowych zajęć, zwłaszcza sportowych ze wzg. na kontakty z olimpijczykami. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mercy2 Re: Przedszkola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.07, 12:58 Ja złożyłąm papiery do Przedszkola na Broniewskiego 81 nr 287. Czy ktoś mógłby coś wiecej o nim napisać? Odpowiedz Link Zgłoś