dorotamakota1 11.04.07, 15:31 Czy znacie tą ulicę i co o niej sądzicie? Znajoma ma się tam przeprowadzić a różne historie o niej chodzą?! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi64 Re: Dorycka 11.04.07, 15:45 Lepszego miejsca nie znajdzie na Bielanach i Żoliborzu. Co tam na Bielanach i Żoliborzu, nawet w Warszawie. Poziom atrakcyjności tego miejsca stanowi, że ma ono wszystkie inne miejsca pod sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamakota1 Re: Dorycka 11.04.07, 15:52 Poziom atrakcyjności tego miejsca stanowi, że ma > ono wszystkie inne miejsca pod sobą. No dobrze ale co tam takiego atrakcyjnego? Znam wiele atrakcyjnych miejsc w Warszawie, ale czym Dorycka mogłaby je przewyższać??? Odpowiedz Link Zgłoś
empi64 Re: Dorycka 11.04.07, 16:02 Niezwykle atrakcyjna architektura, niezwykle atrakcyjni ludzie, niezwykle atrakcyjny klimat - no ogólnie - moc atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senior Re: Dorycka IP: *.chello.pl 12.04.07, 09:13 hahahah,świetnie ujęte.Ale powiedz prawdę :)o tym magicznym miejscu.Smaku żula na klatce,zapachu jego odzieży,niszczeniu samochodów,libacji alkoholowych na pobliskich działkach,parę nowych plomb nie wyleczy wszystkich dziur Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żoliborzanin Re: Dorycka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 19:53 dorotamakota1 napisała: > Czy znacie tą ulicę i co o niej sądzicie? > Znajoma ma się tam przeprowadzić a różne historie o niej chodzą?! a jakie historie o tej znajomej chodzą? :-) Dorycka... betonowe blokowisko jak wiele innych. Z zalet - blisko do lasku bielańskiego. Niedaleko (Przy Agorze) komisariat policji. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotamakota1 Re: Dorycka 12.04.07, 09:33 Dobra, dobra przyznam się wam to była mała prowokacja z mojej strony... SORRY Sama mieszkam na Doryckiej od urodzenia i chciałam sprawdzić czy nadal to blokowisko ma taką złą opinię. Ja nie narzekam! I nie wiem czy chciałabym się z tąd wyprowadzić! A co wy tak naprawdę sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś