Dodaj do ulubionych

NAMIOT WARKI (TYLKO KARKI) PRZY PKS MARYMONT

IP: 10.1.1.* 27.07.01, 20:44
Znacie to miejsce, ludzie półlnocy? Ja go szczerze nienawidze, taka prowizora, syflandia, karki schodzą się tam
tlumnie... Niestety plany inwestycyjne nie przewidują tam np. dużego parku z normalną kawiarnią czy dobrą
restauracją, o kinie nawet nie wspomnę... z tego co wiem docelowo ma być to teren pod handel i usługi... A
Halina? jest tylko przystanek dalej, no ale Halina to osobny wątek, kto chciałby znależć się na chwilę z powrotem
w prl ale nie takim sentymentalnym tylko w realnym to tylko halka-wchodzisz na własną odpowiedzialność. Czy
są jakieś szanse,że na bielanach będzie fajniej?
Obserwuj wątek
    • Gość: wirus Re: NAMIOT WARKI (TYLKO KARKI) PRZY PKS MARYMONT IP: 195.116.48.* 30.07.01, 00:38
      nie martw sie niedługo mają zabudować ten teren
      • Gość: nitro Re: NAMIOT WARKI (TYLKO KARKI) PRZY PKS MARYMONT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.09.01, 23:18
    • melenka Re: NAMIOT WARKI (TYLKO KARKI) PRZY PKS MARYMONT 10.10.01, 12:56
      masz rację, na usta ciśnie się cytat "wstyd mi...". Bardzo szkoda, ze mamy tak
      ubogo i jedyne nowopowstajace "obiekty" to budy klecone z surowej deski. Nie
      to, ze mam niechęć do materiałów ekologicznych, ale chciałoby się gdzieś
      normalnie usiąść bez konieczności wielkiej wyprawy autobusowo-samochodowej...
      Może doczekamy (tandem: metro+infrastruktura kult-rozr z prawdziwego zdarzenia -
      chyba sama nie wierzę w to, co piszę)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka