Gość: mucha Re: Frederic Moreno- fryzjer w Arkadii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.16, 16:29 Witajcie ? ja jestem mega zadowolony ??chodze tam do chlopaczyny w okularach i brak mi slów jak piesci mi glowe ?? z wielka checia i przyjemnoscia tam wracam i polecam go wszystkim facet zna sie na tym co robi?? Odpowiedz Link Zgłoś
katelline Re: Frederic Moreno- fryzjer w Arkadii 17.04.16, 11:37 Chłopaczyna w okularach to zdaje się Roland. Zapamiętałam, bo imię dosyć rzadkie :) Miałam przyjemność jakiś czas temu do niego trafić i był to raj dla mojej głowy. Niestety jak raz go nie było zajęła się mną jakaś harpia - Jola? Nigdy więcej nie pójdę do nikogo na zastępstwo jak Pana Rolanda nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanka_285 Re: Frederic Moreno- fryzjer w Arkadii IP: *.dynamic.chello.pl 05.05.16, 21:32 też miałam przyjemność trafić na p. Rolanda :) od początku do końca obsługa na najwyższym poziomie, z przyjemnością będę wracała tylko do sympatycznego p. Rolanda :) moje włosy zasługują na to co najlepsze, Dziękuję i Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
messimalo Re: Frederic Moreno- fryzjer w Arkadii 25.04.16, 23:35 No skoro tak wspaniale Ci pieści głowę, to nic dziwnego, że jesteś super zadowolony......... ale czy na pewno masz na myśli ten salon ??? Odpowiedz Link Zgłoś
messimalo Re: Frederic Moreno- fryzjer w Arkadii 25.04.16, 23:38 Ps. a tak na serio, ten cały fryzjer to jakaś totalna żenada. Szkoda 5 dych a pierwszy lepszy fryzjer "osiedlowy" obetnie człowieka lepiej i do tego za połowę ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
demilette Re: Frederic Moreno- fryzjer w Arkadii 30.05.16, 23:33 NIE POLECAM ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RUDA POSTAWIONE WŁOSY FRYZJERKA!!!!NIE DOBRAŁA FRYZURY ANI KOLORU PRZEPŁACONE 330 zł, CIENIOWANIE DO BANI, JEJKU CHYBA NIE MAJA WYBORU A KASE BIORA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marina Re: Frederic Moreno- fryzjer w Arkadii IP: *.146.2.39.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.06.16, 20:05 Niestety, nie polecam usług salonu w Arkadii. Przede wszystkim używana jest obecnie do koloryzacji, chyba najgorsza farba Matrixa, ponieważ po nałożeniu farby, strasznie szczypało w głowę i intensywnie śmierdziało amoniakiem. Wydało mi się to dziwne, bo od kilku lat używam farby Matrixa i nigdy nie miałam takich doznań. Zapytałam nawet, czy na pewno używana jest farba Matrixa. Pani potwierdziła.Poza tym, zostałam oszukana. Poza koloryzacją, strzyżeniem i modelowaniem co zgodnie z cennikiem miało wynieść 200zł, na paragonie została dopisana dodatkowa pozycja za 35zł. Coprawda Pani proponowała mi różne dodatkowe usługi (pasemka, dodatkową regenerację ) ale ja na nic nie wyraziłam zgody, a pytała mnie aż dwa razy czy na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spl Re: Frederic Moreno- fryzjer w Arkadii IP: *.play-internet.pl 14.07.16, 01:25 Ten zaklad to obecnie dno. Od dwóch lat jest gorzej i gorzej. Z uwagi na przywyczajenie przychodziłem mimo coraz gorszej usługi. Po ostatniej wizycie więcej nie przyjdę. Obecnie jest na paziomie fryzjera z komisji wojskowej. NIE IDZCIE TAM!!! Pal licho pieniądze. Jak pokaże się ludziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Frederic Moreno- fryzjer w Arkadii IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.16, 20:08 Odradzam ten salon. Bardzo przedmiotowo traktują klienta. Chciałam tylko podcięcie końcówek a próbowano mnie namówić na: koloryzacje, jakiś zabieg nawilżający, następnie zakup maseczki a na końcu na zakup olejku. Fryzjer nie pytał jak: nosze włosy czy związane czy rozpuszczone, o ile skrócić (o to zapytał się jak już machnął pierwsze pasmo), po której stronie noszę przedziałek (o to dopiero spytał przy modelowaniu) ani o rodzaj włosa i jak się układają, natomiast pytał jakie stosuje kosmetyki i prezentował co tam mają na salonie by sprzedać. Sam zabieg podcinania byleby szybciej. Efekt.. włosy krzywo obcięte, jeszcze zwróciłam na to uwagę w salonie, poprawił. W domu jednak zauważyłam że i tak mimo wszystko nierówno i krzywo. Też już więcej z ich usług nie skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Frederic Moreno- fryzjer w Arkadii IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.16, 20:13 Brudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Frederic Moreno- fryzjer w Arkadii IP: *.play-internet.pl 16.09.16, 07:28 A czy ktoś wie, jak ma na nazwisko lub gdzie teraz pracuje Pani Paulina, które do końca czerwca pracowała w salonie w Wola Parku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Frederic Moreno- fryzjer w Arkadii IP: 176.111.231.* 17.05.17, 07:54 krzysiek z salonu pracuje na wilanowie hopchop.pl/warszawa-wilanow.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Frederic Moreno- fryzjer w Arkadii IP: *.jmdi.pl 30.01.18, 12:53 Witam, byłam w salonie tydzień temu. Było miło i sympatycznie. Wprawdzie pani zaproponowała mi inną fryzurę niż chciałam ale zgodziłam się, bo miała być lekka i ładnie się układać. Włosy zostały ścieniowane. Na moją uwagę, że mam sztywne włosy, problematyczne w układaniu - pani powiedziała, że to nie ma znaczenia, będzie świetnie. Na koniec rzeczywiście było świetnie. niestety jak dojechałam do domu - fryzura się rozpadła. Teraz jest dramat. Po umyciu, przy modelowaniu włosy stawiają opór, końce są wystrzępione i o jakiejkolwiek porządnej fryzurze mogę zapomnieć. Ļo zakręceniu na wałki wszystko rozpada się po pół godzinie a ja wyglądam jakby w piorun w miotłę strzelił. Jestem załamana. Nie wiem co robić. Zapłaciłam bardzo drogo a w zamian mam na głowie stóg siana. Pani, która się mną zajmowała była sympatyczna ale przecież nie to było najważniejsze. Zastanawiam się nad reklamacją ale obawiam się, że może być jeszcze gorzej. Ta wizyta była pomyłką, która drogo mnie kosztowała. Odpowiedz Link Zgłoś