voytaszek 09.10.03, 14:23 mieszkam przy ul. Wrzeciono, ale wciąż nie mogę odkryć jakiegoś sympatycznego (albo nawet jakiegokolwiek) pubu w tej okolicy...czy zawodza mnie zmysły, czy po prostu takowy nie istnieje? wojtek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szalkowski Re: gdzie na piffko? IP: *.klaudyny.waw.pl / 195.116.48.* 10.10.03, 18:01 nie bedzie to co prawda typowy pub (o ile mamy w ogole precyzyjna definicje pubu), ale pojawilo sie stosunkowo niedawno bardzo mile miejsce kolo placu Wilsona, mianowicie Galeria Domova. Przejdz sie tam, to miejsce ma klimat jak na nasze przasne warunki bielansko-zoliborskie - ych, strasznie tak pisac:/ bywaja tam troche inteligencko zakreceni yuppiszoni, ladna i ciekawa zoliborska mlodziez - jak w recenzji ktos napisal - i do calego textu podaje link: www2.gazeta.pl/cjg/1,33251,1335869.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJ Paula Re: gdzie na piffko? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 10.10.03, 19:25 Tiaaa... I Marcin Cacko występuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roland_x Re: gdzie na piffko? IP: *.chello.pl 10.10.03, 20:52 niestety domova to już historia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalkowski Re: gdzie na piffko? IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.34.* 12.10.03, 21:26 na Myslowickiej, kolo Bohomolca, w miare niedaleko Wilsona jesli ktos nie kojarzy tamtejszych uliczek. przechodzilem tam wczoraj, wisiala kartka z napisem: chwilowo nieczynne czy podobnie. czy oni planuja ja zamknac????! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: gdzie na piffko? 18.10.03, 00:12 Domova już raz bankrutowąła i jakoś odżyła. Ale ostatnio na płocie wisiała klepsydra, więc trudno powiedzieć do będzie dalej. __________________________ Roody102 - hip-hopowy erudyta by Wszechwarszawiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalkowski Re: gdzie na piffko? IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.34.* 24.10.03, 02:38 wlasciciele oficjalnie mowia o slabej sprzedazy (niszowe klimaty etc...), natomiast znajomy (zorientowany w dziennikarsko-oficerskich arkanach;) mowi, ze to tylko chwilowe znikniecie po ktorym nastapi druga odslona - gdzies w poblizu. a i podobno mialoby chodzic o klientele, ktorej poziom zaczal spadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: gdzie na piffko? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 20:40 siema mój sąsiedzie :) :) :) ..... na pifko mozna skoczyć na ul ogólną do pubu "hnizado piratów" zajebista atmosferka przy dżwiękach gitar :) i męskiego głosu hehe ;) no i pifko w cenie 6zł. :) polecam doprawdy....to jest niedaleko duracza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabeeeee Re: gdzie na piffko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 18:00 ;)) w niedziele jest promocja ;))) piwo po 5 zeta ;))) Odpowiedz Link Zgłoś