Dodaj do ulubionych

gdzie na piffko?

09.10.03, 14:23
mieszkam przy ul. Wrzeciono, ale wciąż nie mogę odkryć jakiegoś
sympatycznego (albo nawet jakiegokolwiek) pubu w tej okolicy...czy zawodza
mnie zmysły, czy po prostu takowy nie istnieje?
wojtek
Obserwuj wątek
    • Gość: szalkowski Re: gdzie na piffko? IP: *.klaudyny.waw.pl / 195.116.48.* 10.10.03, 18:01
      nie bedzie to co prawda typowy pub (o ile mamy w ogole precyzyjna definicje
      pubu), ale pojawilo sie stosunkowo niedawno bardzo mile miejsce kolo placu
      Wilsona, mianowicie Galeria Domova. Przejdz sie tam, to miejsce ma klimat jak
      na nasze przasne warunki bielansko-zoliborskie - ych, strasznie tak pisac:/
      bywaja tam troche inteligencko zakreceni yuppiszoni, ladna i ciekawa
      zoliborska mlodziez - jak w recenzji ktos napisal - i do calego textu podaje
      link:

www2.gazeta.pl/cjg/1,33251,1335869.html

• Gość: DJ Paula Re: gdzie na piffko? IP: *.acn.pl / *.acn.pl 10.10.03, 19:25
        Tiaaa... I Marcin Cacko występuje!
      • Gość: roland_x Re: gdzie na piffko? IP: *.chello.pl 10.10.03, 20:52
        niestety domova to już historia
        • xieni Re: gdzie na piffko? 11.10.03, 11:12
          gdzie jest ta Domowa? albo była?
          • Gość: szalkowski Re: gdzie na piffko? IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.34.* 12.10.03, 21:26
            na Myslowickiej, kolo Bohomolca, w miare niedaleko Wilsona jesli ktos nie
            kojarzy tamtejszych uliczek.
            przechodzilem tam wczoraj, wisiala kartka z napisem: chwilowo nieczynne czy
            podobnie.
            czy oni planuja ja zamknac????!

:/
            • roody102 Re: gdzie na piffko? 18.10.03, 00:12
              Domova już raz bankrutowąła i jakoś odżyła. Ale ostatnio na płocie wisiała
              klepsydra, więc trudno powiedzieć do będzie dalej.
              • Gość: szalkowski Re: gdzie na piffko? IP: *.klaudyny.waw.pl / 10.1.34.* 24.10.03, 02:38
                wlasciciele oficjalnie mowia o slabej sprzedazy (niszowe klimaty etc...),
                natomiast znajomy (zorientowany w dziennikarsko-oficerskich arkanach;) mowi,
                ze to tylko chwilowe znikniecie po ktorym nastapi druga odslona - gdzies w
                poblizu. a i podobno mialoby chodzic o klientele, ktorej poziom zaczal spadac.
    • Gość: kaśka Re: gdzie na piffko? IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.10.03, 20:40
      siema mój sąsiedzie :) :) :) ..... na pifko mozna skoczyć na ul ogólną do
      pubu "hnizado piratów" zajebista atmosferka przy dżwiękach gitar :) i męskiego
      głosu hehe ;) no i pifko w cenie 6zł. :) polecam doprawdy....to jest niedaleko
      duracza.
      • Gość: gabeeeee Re: gdzie na piffko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.03, 18:00
        ;))
        w niedziele jest promocja ;))) piwo po 5 zeta ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka