Gość: prawdziwy gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.08, 14:29 orientujecie się, gdzie i za ile można wymienić opony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GEORG Re: opony - wymiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 17:53 Kwitnąca 4a POLECAM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dario Re: opony - wymiana IP: 217.153.131.* 10.11.08, 09:34 Powązkowska, przy stacji benzynowej ja jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: opony - wymiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 19:07 a jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: opony - wymiana IP: *.chello.pl 10.11.08, 20:06 W Leclercu na Kwitnącej (dolny parking) 60,00 za wymianę na stalowych, 70,00 za alu. Sprawnie, szybko, zmieniam tam od kilku lat, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: opony - wymiana IP: *.u.itsa.pl 12.11.08, 13:07 PRZESTRZEGAM ! przed wulkanizacją na rogu Maczka i Rudnickiego. Właściciel jest chamski a klienta traktuje jak śmiecia. Doświadczenia moje i 2 znajomych więc nieodosobnione. Wszędzie tylko nie tam. Polecam Leclerca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yxar Re: opony - wymiana IP: *.acn.waw.pl 18.11.08, 21:47 Byłem na Rudnickiego róg Maczka. Mogli mnie tylko zapisać na przyszły tydzień na wymianę opon. Nie chciałem tyle czasu czekać, więc pojechałem na myjnię samochodową na Powązkowskiej przy Orlenie. Wymienili mi od razu bez kolejki. Chyba nie wszyscy wiedzą, że tam jest wulkanizator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ok Re: opony - wymiana IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.08, 06:00 dobrze wiedzieć bo ja do chama z Maczka/rudnickiego też nie jeżdżę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack36 Rudnickiego/Maczka-wymiana opon bez stresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 07:15 Ja korzystam z tego warsztatu co roku i nigdy nie miałem problemów. Tylko, że opony należy wymieniać WCZEŚNIEJ jeśli chce się uniknąć kolejek. Obsługa grzeczna i sprawna. W Leclerku jest drogo, a obsługa siedzi znudzona, bo nie ma klientów. Nic dziwnego zważywszy na ceny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart Re: Rudnickiego/Maczka-wymiana opon bez stresu IP: *.chello.pl 22.11.08, 09:15 Jasne, znudzeni. Znudzeni to mogliby być, gdyby w sierpniu rozpoczynali wymianę z letnich na zimowe, jestem tam kilka razy w tygodniu i jakoś nudą nie wieje, tylko wieczne kolejki chętnych na wymianę opon. To może podaj ceny w innych warsztatach gdzie jest tak tanio zamiast pisać bzdury??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack36 Re: Rudnickiego/Maczka-wymiana opon bez stresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 21:22 Ja byłem w Leclercu pod koniec pażdziernika i klientela jakoś im nie dopisywała. Wszyscy skarżą się, bo zaczynają wymiane opon jak spadnie pierwszy śnieg. I mają pretensje, bo są kolejki i zapisy. Ja robię to pod koniec pażdziernika i nie mam takich problemów. Na Rudnickiego wymiana opon jest bez stresu Tomo, bo bez kolejek, zapisów. Szybko sprawnie i w normalnej cenie. Z wywarzeniem zapłaciłem 60 zł, tak więc nie są to jakieś ogromna suma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mart Re: Rudnickiego/Maczka-wymiana opon bez stresu IP: *.chello.pl 22.11.08, 21:45 No to po co piszesz że w Leclercu jest drogo jeżeli też kosztuje 60,00??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack36 Re: Rudnickiego/Maczka-wymiana opon bez stresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 02:28 W tym roku musiałem kupić sobie nowe zimówki. Jak zobaczyłem ceny opon w Leclercu, to zrezygnowałem z ich usług. Dodatkowo zniechęciłem sie, gdy zobaczyłem tych zblazowanych pracowników. Jeśli mam zapłacić tyle samo za wymianę opon, to jadę na Maczka/Rudnickiego bo tam pracownicy nie mają problemu, żeby ruszyć swoje cztery litery z krzesła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Rudnickiego/Maczka-wymiana opon bez stresu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 00:45 Gość portalu: Jack36 napisał(a): > Ja byłem w Leclercu pod koniec pażdziernika i klientela jakoś im nie dopisywała. :)) Gdybys tam pojechal w sierpniu, to jeszcze bardziej byś wszystkich z tą wymiana przechytrzył:) Opony zimowe trzeba montować nie wtedy, gdy nie ma kolejki, lecz wtedy, gdy jest śnieg i mróz. Opona zimowa jest na zimę. Jest lepsza od letniej TYLKO na śniegu i lodzie. W pozostalych warunkach - np. deszcz, nawet przy nieskiej temperaturze - najlepsza opona zimowa jest gorsza od niezbyt dobrej opony letniej. Dlatego wymiana opon na zimowe, gdy nie jeździ się po sniegu i lodzie nie tylko nie ma sensu lecz wręcz jest niebezpiecznie (nie mówiąc o przyspieszonym zużywaniu się opony zimowej, gdy temperatura przekracza 10 stopni). Dlatego - jeśli ktoś np. jeżdzi tylko w mieście po sprzątanych ulicach to nie ma co z ta wyminą wpadać w panikę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Rudnickiego/Maczka-wymiana opon bez stresu IP: *.merinet.pl 22.11.08, 09:30 "Rudnickiego/Maczka-wymiana opon bez stresu" - niezły tytuł :) Jeżeli komuś wymiana opon kojarzy się ze stresem to co jest wobec tego niestresujące? A co do Maczka to nie podoba mi się tam jedna rzecz - wymiana w partyzanckich warunkach na zewnątrz budynku. Goś nawet nie ma podnośnika, tylko jedzie na dwóch "żabach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaki58 Glupota IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.08, 17:38 Ja wymieniłem jakieś dwa tygodnie temu u swojego brata n a ul Heroldów 4 i nie było kolejek ani zapisów ,i dziwie się tym osobom co czekają do ostatniej chwili na zmianę .Wiadomo ze w ostatniej chwil są problemy i kolejki .AAAAAA w tej okolicy jest kilka wulkanizacji i można wybierać...telefon do brata 022 864 94 27 . POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
kajsik Re: opony - wymiana 19.11.08, 07:54 Opony wymieniam w małym warsztacie przy ulicy Wrzeciono 2, bez zapisów, od ręki, za 60zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy gość Re: opony - wymiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.08, 12:24 dzięki za informacje, bo to ostatni dzwonek na wymianę. Byłem wczoraj w Leclercu ale kolejka na 10 aut, a zapisów nie prowadzą. A szkoda ok 18.00 od ręki to chyba nie możliwe. Sprawdzę jeszcze na Wrzecionie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: opony - wymiana IP: *.chello.pl 24.11.08, 19:40 Znalazłem na Alledrogo opony, czytam szczegóły warsztat na Ordona... Zadzwoniłem, umówiłem się na 11 w sobotę. Byłem o 10.55, a oni właśnie kończyli wymianę. Polecam, fajne ceny nówek, a wymiana tak jak wszędzie 60 zł za stalowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: opony - wymiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 17:31 Zakład Autogazu na AWF-ie od niedawna prowadzą też wymianę opon.Przy okazji przeglądu załatwiłem jedno z drugim ,całkiem sprawnie im to idzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: opony - wymiana IP: *.chello.pl 27.11.08, 20:02 witam ja wymienialem oponki w mix service na ulicy tatarskiej:) szybko i za 60 zl :) w innych miejscach kazali mi czekac :/ a tam odreki :) polecam rowniez mechanika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: opony - wymiana IP: *.acn.waw.pl 13.10.09, 12:31 Tuż kolo stacji Orlen na Powązkowskiej, szybko (dziś udało mi się od ręki i bez potrzeby umawiania się na godzinę) i za 40 zł wymienili i wyważyli mi opony letnie na zimówki ze stalowymi felgami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawianka eleclerc IP: *.aster.pl 20.10.09, 19:13 niedawno zmieniałam opony na zimówki w garażu eleclerc i znowu podrożało na 70 zł -felgi stalowe :( Pewnie dlatego i klienci nie dopisywali. Gdyby nie brak czasu poszukałabym tańszej oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ole! Re: opony - wymiana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 11:57 Kwitnąca i Marii Kazimiery . Odpowiedz Link Zgłoś
ja-motylek Re: opony - wymiana 21.12.09, 15:21 dziś pojechałam za Waszymi radami na AWF do autko-gaz, zadzwoniłam o 11.00 umówiłam się na 14.00 - 30zł - miła obsługa - POLECAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sajer Re: opony - wymiana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.09, 16:07 o rany, a ja zawsze zmieniam u tego buca na Koźmiana.. i za zmiane opon na felgach (tylko wywaznie i przykręcenie) zapłaciłem 70 zl! Odpowiedz Link Zgłoś