Dodaj do ulubionych

Spotkania klubowe w soboty w Bajkolandii

14.05.09, 13:00
Dziewczyny, szczęście na nas ciągle spływa, tym razem właścicielka
Bajkolandii (sala zabaw i edukacji dla dzieci) udostępnia nam na
spotkania klubowe swoją placówkę na Bemowie; zaczynamy od soboty
6.06 od 10:30; mamy 2 godzny, dzieciaki mogą szaleć w sali z kulkami
itp. a my obok możemy posiedzieć i spokojnie pogadać; zapraszamy też
tatusiów i nasze pracujące mamy, które dotychczas nie mogły
przychodzić; tutaj jest ich strona: bajkolandia.pl/
to jest w pasażu, w nowych blokach za Mac Donaldem na Wrocławskiej,
dojazd od nas niezły, napewno 184 i nie wiem czy coś jeszcze; jeśli
macie jakieś pytania to piszcie do mnie biuro@tataija.edu.pl
Poza tym 30.06 w Bajkolandii będzie przez cały dzień impreza z
okazji Dnia Dziecka, wstęp wolny, szczegóły na ich stronie.
Obserwuj wątek
    • holy07 Re: Spotkania klubowe w soboty w Bajkolandii 14.05.09, 16:14
      Witam wszystkie dziewczyny, jestem nowa, z Bemowa:) Bajkolandia jest
      rzut beretem ode mnie czy mogę sie do Was przyłączyc?:)Mam synka
      prawie 11 m-cy
      • paskowka1973 Re: Spotkania klubowe w soboty w Bajkolandii 14.05.09, 18:47
        No super, bo ja od 1.06 będę mamą pracującą:( więc wtorkowych spotkań
        bedzie mi bardzo brakowało.
        Holy07 - serdecznie zapraszamy!
        • lynettes Re: Spotkania klubowe w soboty w Bajkolandii 14.05.09, 19:53
          no właśnie, to nie dość, że będziemy się nadal widywały to jeszcze
          dzieci poszaleją w innym miejscu niż dotychczas; nowe mamy
          serdecznie zapraszamy
          • damar28 Re: Spotkania klubowe w soboty w Bajkolandii 14.05.09, 21:51
            A czy któraś z Was słyszała coś o tych zajęciach MALUCHY W AKCJI
            www.bajkolandia.pl/index.php/zakladka,20,maluchy,akcji,.html z opisu
            brzmi baaardzo ciekawie i bardzo mi się podoba, więc chyba się zapiszemy w
            następnym tygodniu :) :) :) A co do sobotnich szaleństw, to rewelacja :)
            • mamajoanna41 Re: Spotkania klubowe w soboty w Bajkolandii 14.05.09, 23:00
              Dziewczyny z tego jednego spotkania w sprawie organizacyjnej zauważyłam, że jest
              tam przemiła atmosfera. Właścicielka jest super!!!!!Sala dla dzieci extra-
              będzie wszystko remontowane w sierpniu także będzie jeszcze lepiej i ze
              zwiększoną powierzchnią. To dla nas rewelacja . No i pewnie zajęcia mają super ,
              bo pracują tam tylko profesjonaliści. No i uroczystości dla dzieci można robić.
              My to naprawdę mamy szczęście. Ale staramy się bardzo jak tylko możemy- bo dbamy
              o Was MAMUŚKI , wasze dzieci i mężów. Myślę, że tacy się pojawią. Można zrobić
              na próbę spotkanie samych ojców z dziećmi, a my w domku odpoczywamy ,albo
              idziemy wspólnie na kawusię. Co Wy na to? Są różne opcje. Pozdrawiam Joanna
              • martynachmiel Re: Spotkania klubowe w soboty w Bajkolandii 15.05.09, 21:02
                ja zapisalam tam Magdę na jakieś zajęcia, i wybieram się w najbliższy
                poniedziałek (o ile mnie nie wyrzucą, bo potwierdzałam,że będę 2 tyg temu, ale
                wzięło i się mi na rodzenie zebrało:)
                • damar28 Re: Spotkania klubowe w soboty w Bajkolandii 15.05.09, 21:59
                  powinnaś dostać rabat :) Jesteś klientką dobrze rokująca na przyszłość
                  Bajkolandii - kolejny potencjalny klient na świecie :) Na jakie zajęcia
                  zapisałaś małą? Ja chciałam zapisać synka na Sprawnego Malucha, ale miejsca są
                  tylko na 15stą w środę. 15 trochę kipśko, bo wolimy świeże poranki. Napisz jak
                  było.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka