Gość: mobilny IP: *.chello.pl 03.02.02, 11:07 czy ktoś się orientuje ile może kosztować przelot nad Żoliborzem chciałem zrobić parę fotek z góry Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wsciekla Re: polatać 03.02.02, 22:43 polatać każdy by chciał, ale trzeba dużo bulić. Dokładnie nie wiem, ale podobno w granicach 200-300 blach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilny Re: polatać IP: *.chello.pl 03.02.02, 23:06 to mało precyzyjna wskazówka trza będzie pewnie na jaką stronę aeroklubu wjechać albo może kto pomoże a latać się chce dodatkowo to musi być taka maszyna żeby można było uchylić okienko muszę zrobić zdjęcia albo jaki balon Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekla Re: polatać 03.02.02, 23:17 A nie boisz się, że jak otworzysz okienko w samolocie to Cię wyssie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilny Re: polatać IP: *.chello.pl 03.02.02, 23:21 nad W-wą latają małe wolne samolociki, jakieś jednopłaty to nie odrzutowce i nie wysysa! poza tym to się dzieje na bardzo niskim pułapie ja wystawię tylko aparat i pstryk, pstryk, pstryk... Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekla Re: polatać 03.02.02, 23:25 A nie boisz się, ze jak mocniej zawjeje to Ci aparat wyrwie, albo, że go upuścisz. A tak A'propos jaki masz aparat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilny Re: polatać IP: *.chello.pl 03.02.02, 23:41 przecie go sobie zawiszę na szyi co by nie wypadł żadne tam wielkie cacko, na imię mu Pentax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilny Re: polatać IP: *.chello.pl 03.02.02, 23:52 a co wściekła też lubisz pstryknąć od czasu do czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekla Re: polatać 04.02.02, 00:24 Tak, czasami pstrykam, ale nie mam żadnego dobrego sprzętu, a poza tym to nie mów, że pentax to żadne cacko, bo to jeden z najdroższych aparatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: polatać IP: *.chello.pl 07.04.02, 21:00 Nie koniecznie trzeba zaraz latać. Proponuję tak: zdalnie sterowany samolot z podwieszoną kamerą oraz nadajnikiem video, kierujemy z ziemi samolot tam gdzie chcemy ,nadajnik wysyła obraz z kamery i nagrywamy wszystko na magnetowid dalej już chyba jasne. Propozycja serio, takie rzeczy już praktykowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekla Re: polatać 04.02.02, 15:11 I co? Dowiedziałeś się czegoś o tym lataniu? Poszperałeś w internecie? Mam prośbę, jak bedziesz już coś wiedział to daj mi znać bo sama się zaciekawiłam. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilny Re: polatać IP: *.chello.pl 04.02.02, 15:23 www.ibex.com.pl/lot/cennik niestety to droga impreza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilny Re: polatać IP: *.chello.pl 04.02.02, 15:25 www.ibex.com.pl/lot/cennik.html Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekla Re: polatać 04.02.02, 15:26 O kurza dupa, ale drożyzna!! Może gdzie indziej byłoby taniej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobilny Re: polatać IP: *.chello.pl 04.02.02, 15:33 taniej byłoby iść na kurs pilotażu www.aeroklub-warszawski.enter.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: polatać IP: *.chello.pl 07.04.02, 21:07 Po co zaraz latać. Proponuję tak: zdalne sterowany samolot/model/ z podwieszoną kamerką TV i nadajnikiem video. Z ziemi kierujemy samolotem gdzie chcemy kamera przekazuje obraz do nadajnika a my rejestrujemy wszystko na magnetowidzie ,dalej już chyba wszystko jasne . Propozycja serio praktykowałem już takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś