Gość: ppp IP: *.kijowska.waw.pl / *.kijowska.waw.pl 16.03.04, 22:45 www.praga-pn.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palker Re: Witryna 16.03.04, 23:13 a co jest ciekawego na tej stronie www.praga-pn.waw.pl/ że postanowieś zwrócic nam na nią uwagę? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Witryna 17.03.04, 00:04 Nie lubie stron "dzielnicowych" milczących o przetargach, gruntach do zbycia i inwestycjach. Ta strona nie ma takiego działu, zatem mało mnie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tolek Re: Witryna IP: *.crowley.pl 17.03.04, 12:11 No wreszcie jest porządna strona, bo poprzednia była fatalna!!! Z ciekawością ją obejrzałem i stwierdzam, że jest naprawdę dobra. Dużo informacji o Pradze. Osobiście moją uwagę zwróciła „Praga turystyczna”, ciekawa jest też „Praga artystyczna”. Wreszcie można dowiedzieć się co się dziej na dzielnicy. Naprawdę jestem pod wrażeniem, w przeciwieństwie do sloggiego........aaaaaaa, informacje o przetargach z tego co widziałem to są, jak i również inwestycje - co prawda jest odwołanie do strony miasta, ale to chyba kwestia czasu, przecież strona dopiero co powstała. Zachęcam do bardziej szczegółowego obejrzenia strony :)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś