sibeliuss 25.08.11, 00:26 Zwróciliście uwagę, że usychają wszystkie drzewa wokół McDonaldsa na Radzymińskiej przy Młodzieńczej? Co za zbieg okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egon Re: Mam urojenia? IP: 157.166.216.* 25.08.11, 14:25 są obszczywane więc usychają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Mam urojenia? IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 14:34 nie obszczywane a co najwyżek oszczywane. Proponuję zawiadomić najbardziej w tej sprawie kompetentnych czyli wydział ochrony środowiska urzędu dzielnicy. Zaraz coś wymyśla żeby się ni e narobić. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Mam urojenia? 25.08.11, 15:10 Gość portalu: egon napisał(a): > są obszczywane więc usychają Sąsiednie nie są? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -- Re: Mam urojenia? IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 16:05 aż yam Cię zaniosło? Zobacz, jak wygladają drzewka na Twoim osiedlu. Zobacz ile tui pozostało. Ale węszyć po innych podwórkach to OK? Zobacz na ten szlaban przywiązany sznurkiem. Chcesz więcej przykładów z własnego otoczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: Mam urojenia? 25.08.11, 16:34 jakiś NIKT napisał wielkie NIC : > aż yam Cię zaniosło? Zobacz, jak wygladają drzewka na Twoim osiedlu. Zobacz ile > tui > pozostało. Ale węszyć po innych podwórkach to OK? Zobacz na ten szlaban przywią > zany sznurkiem. Chcesz więcej przykładów z własnego otoczenia? --- a polot poziomu chodnika... wielu jest takich szczekających NIKTOSIÓW nie robiących nic, wytykających innym to, że informują ludzi o swoich spostrzeżeniach, czasem ciekawych, interesujących lub bulwersujących... co do McDonalda tzn otoczenia... te usychające drzewa to ciekawostka, dawno tam nie byłam, ale w latach ubiegłych widziałam często jak McD dba o otoczenie, kwiaty, rabaty, trawniki... stąd moje ździwienie ws tych drzew... to chyba nie przypadek, że usycha ich więcej naraz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Mam urojenia? IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.11, 10:26 zasolenie ????? stary sposób na drzewo -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Mam urojenia-czyżby IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 20:26 na wycięcie potrzebna zgoda .Do zgody potrzebne uzasadnienie>>> a jeszcze problem z zielonymi /ekologami . drzewka uschną ,a potem dziwnym zbiegiem okoliczności COŚ wyrośnie w tym miejscu i niekoniecznie zieleń . TAKI SEN MIAŁEM DZISIAJ !!!! Ciekawi mnie czy mój sen się spełni ???? Odpowiedz Link Zgłoś
xeroce Re: Mam urojenia? 05.09.11, 20:34 Zasolenie ... zasolenie, oj tam, oj tam, mój kuzyn Szmul w naszym Israel tak mówi do mnie w Idisch, a o obniżającym się poziomie wód gruntowych niesłyszalność Polacy? Jeśli budujecie osiedla to kopiecie doły - wielkie doły, (takie jak Niemcy kazali kopać Żydom i Polakom a Ruscy dla polskich żołnierzy w Katyniu i Miednoje) , te doły nazywają się depresja. I woda spływa nawet z kilku kilometrów do tego leja. Dlatego drzewa 3-5 km dalej schną a piwnice w apartamentowcach są mokre i płytki odpadają. Ech mędrcy polscy - z Arabami byście "pogadali" tobyście wiedzieli co to woda i jej brak! A Wy tu o Wieliczce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drzewko Re: Mam urojenia? IP: *.catv.net.pl 03.10.11, 09:11 czy wiadomo coś więcej na temat tych kliku drzew, do tego usychają te od strony ulic Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Mam urojenia? 04.10.11, 07:30 Usychają też te od strony przystanku, po ich wycięciu restaurację będzie widać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Mam urojenia? [OT] 05.10.11, 01:01 Restaurację???? :-))) [to tak na marginesie i całkiem obok tematu - przepraszam] Odpowiedz Link Zgłoś