Dodaj do ulubionych

Mam urojenia?

25.08.11, 00:26
Zwróciliście uwagę, że usychają wszystkie drzewa wokół McDonaldsa na Radzymińskiej przy Młodzieńczej? Co za zbieg okoliczności.
Obserwuj wątek
    • Gość: egon Re: Mam urojenia? IP: 157.166.216.* 25.08.11, 14:25
      są obszczywane więc usychają
      • Gość: xyz Re: Mam urojenia? IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 14:34
        nie obszczywane a co najwyżek oszczywane. Proponuję zawiadomić najbardziej w tej sprawie kompetentnych czyli wydział ochrony środowiska urzędu dzielnicy. Zaraz coś wymyśla żeby się ni e narobić.
      • sibeliuss Re: Mam urojenia? 25.08.11, 15:10
        Gość portalu: egon napisał(a):

> są obszczywane więc usychają

Sąsiednie nie są?
        • Gość: -- Re: Mam urojenia? IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 16:05
          aż yam Cię zaniosło? Zobacz, jak wygladają drzewka na Twoim osiedlu. Zobacz ile tui
          pozostało. Ale węszyć po innych podwórkach to OK? Zobacz na ten szlaban przywiązany sznurkiem. Chcesz więcej przykładów z własnego otoczenia?
          • f.l.y Re: Mam urojenia? 25.08.11, 16:34
            jakiś NIKT napisał wielkie NIC :

> aż yam Cię zaniosło? Zobacz, jak wygladają drzewka na Twoim osiedlu. Zobacz ile
            > tui
            > pozostało. Ale węszyć po innych podwórkach to OK? Zobacz na ten szlaban przywią
            > zany sznurkiem. Chcesz więcej przykładów z własnego otoczenia?

---
            a polot poziomu chodnika...

wielu jest takich szczekających NIKTOSIÓW nie robiących nic, wytykających innym to, że informują ludzi o swoich spostrzeżeniach, czasem ciekawych, interesujących lub bulwersujących...

co do McDonalda tzn otoczenia...
            te usychające drzewa to ciekawostka, dawno tam nie byłam, ale w latach ubiegłych widziałam często jak McD dba o otoczenie, kwiaty, rabaty, trawniki... stąd moje ździwienie ws tych drzew...

to chyba nie przypadek, że usycha ich więcej naraz...

• Gość: dyzio Mam urojenia? IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.11, 10:26
        zasolenie ?????
        stary sposób na drzewo --
    • Gość: dyzio Mam urojenia-czyżby IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.11, 20:26
      na wycięcie potrzebna zgoda .Do zgody potrzebne uzasadnienie>>> a jeszcze problem z zielonymi /ekologami .
      drzewka uschną ,a potem dziwnym zbiegiem okoliczności COŚ wyrośnie w tym miejscu i niekoniecznie zieleń .
      TAKI SEN MIAŁEM DZISIAJ !!!!
      Ciekawi mnie czy mój sen się spełni ????
    • skiela1 Re: Mam urojenia? 26.08.11, 02:29
      Moze zasolenie gleby jest tam spore.
      • xeroce Re: Mam urojenia? 05.09.11, 20:34
        Zasolenie ... zasolenie, oj tam, oj tam, mój kuzyn Szmul w naszym Israel tak mówi do mnie w Idisch, a o obniżającym się poziomie wód gruntowych niesłyszalność Polacy? Jeśli budujecie osiedla to kopiecie doły - wielkie doły, (takie jak Niemcy kazali kopać Żydom i Polakom a Ruscy dla polskich żołnierzy w Katyniu i Miednoje) , te doły nazywają się depresja. I woda spływa nawet z kilku kilometrów do tego leja. Dlatego drzewa 3-5 km dalej schną a piwnice w apartamentowcach są mokre i płytki odpadają. Ech mędrcy polscy - z Arabami byście "pogadali" tobyście wiedzieli co to woda i jej brak! A Wy tu o Wieliczce!
        • Gość: drzewko Re: Mam urojenia? IP: *.catv.net.pl 03.10.11, 09:11
          czy wiadomo coś więcej na temat tych kliku drzew, do tego usychają te od strony ulic
          • sibeliuss Re: Mam urojenia? 04.10.11, 07:30
            Usychają też te od strony przystanku, po ich wycięciu restaurację będzie widać z daleka.
            • beata_ Re: Mam urojenia? [OT] 05.10.11, 01:01
              Restaurację???? :-)))

[to tak na marginesie i całkiem obok tematu - przepraszam]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka