Dodaj do ulubionych

Veturilo dla Targówka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.12, 15:35
Jest pomysł, żeby zorganizować grupę nacisku na wszystkie czynniki, żeby Veturilo pojawiło się na Targówku. Nie może być tak, żeby jedna strona Wisły miała, a my nie. Zajrzyjcie, proszę, tutaj: www.facebook.com/pages/Veturilo-dla-Targówka/437452496291110?ref=hl , dołączcie się, podawajcie dalej!
Obserwuj wątek
    • swiete.jeze Re: Veturilo dla Targówka 09.10.12, 23:06
      Nie spodziewałabym się tego. Zła strona Wisły, obrzeża miasta i tak dalej.
    • Gość: typ Re: Veturilo dla Targówka IP: *.centertel.pl 10.10.12, 07:34
      właśnie, metro też powinni po równo dzielić!!!
    • sibeliuss Re: Veturilo dla Targówka 16.10.12, 10:45
      Jestem przeciwny.
      • pieskuba Re: Veturilo dla Targówka 16.10.12, 11:21
        Dlaczego?

Pozdrawiam, pies
        • sibeliuss Re: Veturilo dla Targówka 16.10.12, 12:44
          Dlatego, że patrząc na stopień dewastacji otoczenia uważam, że szkoda takiej oferty. Czy widzisz co się dzieje na przedmieściach, nie tylko na Bródnie, jak duży jest poziom zdebilowacenia wielu ludzi? Niestety przyszło nam mieszkać w otoczeniu wielu kretynów, którzy nie widzą nic złego w wyrzucaniu kiepa z okna, śmiecenia tam gdzie stoją i niszczenia zieleni, mamy pobazgrolone nowiutkie przystanki, a czysta ściana już po kilku dniach ma bohomazy ze sprayu. Zaraz ktoś mi napisze, że nie wszyscy tacy są. No jasne, ale patrzmy na ogół a nie na określoną grupę.
          • pieskuba Re: Veturilo dla Targówka 16.10.12, 13:19
            Faktycznie ja, urodzona optymistka, jakoś na to nie wpadłam :) Ale pocieszające jest to, że na Bielanach jakoś te rowery funkcjonują, a tubylcy nie różnią się od naszych.

pies
            • sibeliuss Re: Veturilo dla Targówka 16.10.12, 15:12
              Na Bielanach jest jednak mniej krzaków i kanałków :)
              • pieskuba Re: Veturilo dla Targówka 17.10.12, 10:25
                :)
          • Gość: nik Re: Veturilo dla Targówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 10:28
            o kurczaki! mieszkam na Bródnie od zawsze i uważam, że więcej gówna kręci się po Centrum. No cóż, osiedle ma przylepioną łatkę osiedla przestępców co jest śmieszne i bezpodstawne.
    • swiete.jeze Re: Veturilo dla Targówka 17.10.12, 17:42
      Niewiarygodne, ale prawdziwe: warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,34903,12689456,Veturilo_dojedzie_na_Targowek__5_stacji_na_75_rowerow.html

Jest duża szansa, że już w marcu stacje systemu miejskich rowerów staną na Targówku.

Z drugiej strony jak partia obieca, że zabierze, to zabierze, a jak partia obieca, że da, to obieca.
      • Gość: qw Re: Veturilo dla Targówka IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.13, 20:41
        będzie siedem stacji - albo i więcej
        www.targowek.info/2013/01/jeszcze-wiecej-veturilo-radziminska-osiedle-wilno/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka