Dodaj do ulubionych

Statoil otwartyyyyyy !!!!!!

IP: 195.94.205.* 15.07.04, 09:23
Mozna wybrac sie na hot doga i zatankowac.
Obserwuj wątek
    • margala Re: Statoil otwartyyyyyy !!!!!! 15.07.04, 10:59

jest gaz?
      a jesli jest to po ile?

no i gdzie ta stacja?
    • Gość: Czarek_D Re: Statoil otwartyyyyyy !!!!!! IP: *.crowley.pl 15.07.04, 12:41
      Chyba bardziej opłaca się pojechać na Neste A24 przy Carrefourze i zatankować za
      3.69 niż tu przy kanałku za 3.78 !!
      • sloggi Re: Statoil otwartyyyyyy !!!!!! 15.07.04, 15:55
        ul.Kondratowicza 47
    • Gość: Pawel Hurra !!! - Stacja benzynowa w środku osiedla !!! IP: 193.111.166.* 15.07.04, 12:57
      .
      • sloggi Re: Hurra !!! - Stacja benzynowa w środku osiedla 15.07.04, 15:56
        Mieszkam przez jezdnię i nie mam nic przeciw stacji.
        W dodatku wreszcie jest sklep całodobowy.
        • yigael Re: Hurra !!! - Stacja benzynowa w środku osiedla 15.07.04, 21:09
          Paweł ma rację! Zmarnowano piękny teren! Można by tam usypac górkę obsiać ją
          soczystą trawką, umaić kwieciem, przydać jej piękną białą skałkę, na której
          siedziałby sędziwy góral w stroju regionalnym - siedziałby i kręcąc sumiasty
          wąs pasałby białe owieczki! Takie puchate! Z dzwoneczkami na szyjach! Pasając
          snułby też /w godzinach pozalekcyjnych/ gawędę dla okolicznej dziatwy.
          Albo chociaż kiosk z asortymentem z cyklu "wszystko po pięć złotych".
          Ostatecznie mogli zostawić rozjeżdżony trawnik i gdzieniegdzie chaszcze.

W środku osiedla? A nie przy skrzyżowaniu dwóch ulic, naprzeciw ratusza czasem?
          O tej samej stacji mówimy?
          • sloggi Re: Hurra !!! - Stacja benzynowa w środku osiedla 16.07.04, 08:31
            Wczoraj "zlustrowałem" nową stację - nie mam się do czego przyczecić. O północy
            były jeszcze 4 rodzaje bułek i 3 rodzaje chleba.
          • Gość: Paweł Re: Hurra !!! - Stacja benzynowa w środku osiedla IP: 193.111.166.* 16.07.04, 12:02
            Macie rację, ta stacja to bardziej Wasza broszka. Ja jej nie mam pod oknami,
            nienie do mnie będą dolatywały ewentualne opary. Nawet rozjeżdżony trawnik,
            jest trawnikiem, chaszcze są roślinami produkującymi tlen. Nie twierdzę, że
            powinni akurat w tym miejscu to pozostawić, ale uważam, że stacja (kolejna w
            promieniu 2 km. - Trocka, Generalska x 2, Wysockiego, Kopijników, Łabiszyńska,
            AK, Łodygowa, CH Targówek) to chyba nie jest najpotrzebniejsza infrastruktura w
            tym miejscu. Z produktów "full synthetic" używam oleju silnikowego, ale nie
            pieczywa, więc i tak tam nie kupię bułeczek o północy, chodźbym zdychał z głodu.
            A "hot dogi" na STATOILU - proszę nie mówice, że kupujecie tę chamszczą parówę
            wetkniętą w środek gumowej buły. Lubię hot dogi, ale tego czegoś nie
            klasyfikuję w tej kategorii, podobnie jak wynalazku z IKEI. A wódeczkę w nocy
            przecież można kupić np. w ELE... (100 metrów dalej). Ale to moje zdanie.
            Dla ścisłości, stacja nie jest naprzeciw ratusza, ale budynków mieszkalnych,
            tych nowych, wysokich i starych bloków przy Malborskiej.
            Można pogratulować ludziom z Bródna, że są otwarci na inwestycje - ludzie w
            trzech innych, znanych mi miejscach w W-wie protestują przeciw stacjom pod
            oknami (Żoliborz vis a vis Hali, Białołęka - shell przy Modlińskiej i Rosoła),
            a tu - cieszą się z nowej stacji blisko domów.
            Serdecznie pozdrawiam i życzę smacznych hot dogów, ja chyba pozostanę przy
            Turku za rogiem Malborskiej...
            • margala a propos HOT-DOGów 16.07.04, 14:07
              Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Macie rację, ta stacja to bardziej Wasza broszka. Ja jej nie mam pod oknami,
              > nienie do mnie będą dolatywały ewentualne opary. Nawet rozjeżdżony trawnik,
              > jest trawnikiem, chaszcze są roślinami produkującymi tlen. Nie twierdzę, że
              > powinni akurat w tym miejscu to pozostawić, ale uważam, że stacja (kolejna w
              > promieniu 2 km. - Trocka, Generalska x 2, Wysockiego, Kopijników,
              Łabiszyńska,
              > AK, Łodygowa, CH Targówek) to chyba nie jest najpotrzebniejsza infrastruktura
              w
              >
              > tym miejscu. Z produktów "full synthetic" używam oleju silnikowego, ale nie
              > pieczywa, więc i tak tam nie kupię bułeczek o północy, chodźbym zdychał z
              głodu
              > .
              > A "hot dogi" na STATOILU - proszę nie mówice, że kupujecie tę chamszczą
              parówę
              > wetkniętą w środek gumowej buły. Lubię hot dogi, ale tego czegoś nie
              > klasyfikuję w tej kategorii, podobnie jak wynalazku z IKEI. A wódeczkę w nocy
              > przecież można kupić np. w ELE... (100 metrów dalej). Ale to moje zdanie.
              > Dla ścisłości, stacja nie jest naprzeciw ratusza, ale budynków mieszkalnych,
              > tych nowych, wysokich i starych bloków przy Malborskiej.
              > Można pogratulować ludziom z Bródna, że są otwarci na inwestycje - ludzie w
              > trzech innych, znanych mi miejscach w W-wie protestują przeciw stacjom pod
              > oknami (Żoliborz vis a vis Hali, Białołęka - shell przy Modlińskiej i
              Rosoła),
              > a tu - cieszą się z nowej stacji blisko domów.
              > Serdecznie pozdrawiam i życzę smacznych hot dogów, ja chyba pozostanę przy
              > Turku za rogiem Malborskiej...

z większością tego co napisałeś nie czuję potrzeby polemizować, ale w kwestii
              hot-dogów chcę zabrać głos.
              Hot-dogi w IKEA to dla mnie najlepsze hot-dogi w Warszawie a przy okazji sa
              bardzo tanie.
              natomiast uważam, że hot-dogi na stacjach benzynowych STATOIL są być może
              dobre, ale stanowczo za drogie.

te ceny to chyba kwestia marketingowa, bo przecież i tu i tu hot-dog składa się
              z bułki i parówki. Statoil na tym zarabia a Ikea tym przyciąga.
              • glory Re: a propos HOT-DOGów 17.07.04, 10:11
                Cieszcie sie, ze mozecie w tylu punktach zatankowac swoje auta. Benzynka z
                takimi i takimi oktanami, LPG , wybor oleju, myjnia, itp i itd. I jeszcze mozna
                zjesc hot doga albo kupic flaszke wyskokowa.
                Na Brodnie kiedys to tylko mozna bylo zatankowac( oczywiscie jak byla wacha na
                kartki) przy rogu Syrokomli/Wysockiego. I to bez hot dogow. Stalo sie po te
                pare litrow paaaare godzin. Do dupy z takim interesem. Najblizsza stacja to
                dopiero byl CPN przy FSO na Starzynskiego. Albo CPN na 11-Listopada. I to samo.
                Zero benzy, kolejka, niemila obsluga i oczywiscie ogrzewanie w aucie w tym
                momencie nawalilo.
                Przestancie narzekac.
                • michkos Re: a propos HOT-DOGów 23.07.04, 23:00
                  Jak sa flachy wyskokowe, to zaraz się tam zrobi "nocny". Podobnie było ze
                  Statoilem przy Trasie Toruńskiej.
    • margala czy jest LPG? 15.07.04, 22:00

cz jest gaz [lpg] ?
      po ile?
      • Gość: pablo Re: czy jest LPG? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 16.07.04, 07:26
        Gazu niet.
        • sloggi Re: czy jest LPG? 16.07.04, 08:35
          Stacja LPG [nowiutka] jest trochę wcześniej - na Gilarskiej.
          • margala Re: czy jest LPG? 16.07.04, 11:16
            sloggi napisał:

> Stacja LPG [nowiutka] jest trochę wcześniej - na Gilarskiej.

gaz tankuję tylko na stacjach firmowych.
            mam bardzo złe doświadczenia z małymi, prywatnymi punktami z LPG.
      • pawelm11 Re: czy jest LPG? 16.07.04, 09:27
        ale bedzie kierowniczek mowil ze pracuja nad pozwoleniem ;-)
        • aktywista13 Re: czy jest LPG? 16.07.04, 11:08
          Tylko czy nie zanieczyszczą już dość paskudnie wyglądającego kanałku?
    • Gość: CHROMAR Re: Statoil OTWARTY ?????? IP: *.chello.pl 20.07.04, 22:22
      .......mam ich gdzieś.poważna firma ????? jestem na stacji ,chcę dopompować
      koło ............A TU FIGA !!!!!!! KOMPRESOR NIE
      DZIAŁA !!!!.............FALSTART !!!!!!!!a tak na marginesie to paliwo na
      STATOILU NIE JEST CHYBA ZA DOBRE.....KTO JEŻDZI W ZIME TO WIE O CZYM MÓWIE...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka