Dodaj do ulubionych

operator kablówki

18.03.14, 11:39
Witam , czy ktoś zastanawia sie nad zmianą operatora kablówki ? Obecnie do wyboru jest tylko UPC która nie jaest najtańsza . po rozmowie z przedstawicielem VECTRA byłoby to możliwe ale wcześniej jest potrzebna zgoda administracji na okablowanie budynku . prosze o opinię .Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • malborska3 Re: operator kablówki 21.03.14, 21:42
      jestem za, III etap
    • draqqar Re: operator kablówki 29.03.14, 16:07
      Zmieniłem w listopadzie operatora z UPC na Vectrę - bez żadnych problemów.
      Vectra ma okablowanie doprowadzone do naszych budynków (przynajmniej do II Etapu, ale pewnie i do innych).
      Technicznie przełączenie trwało 1 godz., termin 4 dni po podpisaniu umowy.
      Telefon stacjonarny przeniesiony w 2 tyg. z zachowaniem numeru (tymczasowy numer na czas przełączania telefonu).
      Finansowo trochę lepiej od UPC za porównywalny zakres usług.
      Technicznie jakość usług bardzo zbliżona, na razie nie mam zastrzeżeń.
      Uważać trzeba tylko na rozliczenia - na fakturach potrafią się pojawić usługi nie objęte umową, ale reklamacje odnoszą skutek.
    • marchelio Re: operator kablówki 08.10.14, 14:01
      sprawdzałem i najtaniej ma netia z gigakablówką gdzie od 40zł masz telewizje osobistą z netem
      • grzes_ek3 Re: operator kablówki 30.10.14, 23:11
        ale ta gigakablówka jest tylko na osiedlach gdzie kiedyś było aster
        • bojnice Re: operator kablówki 08.01.15, 13:37
          mam netie od listopada 14r ale sygnał pomiedzy pokojami bez połaczenia kablem był słaby ( bezposrednio z internetu) jeszcze to nie działa jak np upc z ktorego zrezygnowałem ale cene mam o 50% nizszą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka