inecita 10.10.04, 11:03 Szukam DOBREGO dermatologa w okolicach Bródna, Targówka, może byc dermatolog - alergolog, najchętniej państwowego. Jeśli to prywatny lekarz napiszcie ile kosztuje wizyta. Będę wdzięczna za numery telefonów. Dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nika Re: dobry dermatolog? IP: *.crowley.pl 11.10.04, 10:19 Cześc. Alergologa polecam Ci z przychodni na pl.Hallera, dr Leszek Olchowik, dobry, zkręcony jak baranie rogi, niestety ciężko się do niego dostać, jak to zwykle państwowo. Prywatnie mogę Ci polecić dr Tomasz Wasyłyszyn, dermatolog, bardzo dobry !!!, przyjmuje dość blisko tych rejonów o których piszesz, tylko po drugiej stronie Wisły, na Ansersa. Jeśli Cię interesuje to masz adres jego strony internetowej ze wszystkimi potrzebnymi informacjami www.wasylyszyn.com Wizyta kosztowała w czerwcu 80 zł, ale moim zdaniem warto, facet nie czaruje, że po jednej maści miną Ci dolegliwości, bo niestety wiadomo, że sprawy dermatologiczne leczy się długo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga (inecita) Re: dobry dermatolog? IP: *.chello.pl 27.10.04, 11:53 dzieki, o Olchowiku już słyszałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: dobry dermatolog? IP: *.aster.pl 29.10.04, 21:25 Witaj, zawsze mialam problem z dobrym i kompetentnym dermatologiem,mecze sie z wypadajacymi wlosami i kazdy zawsze wymyslal jakies dziwne powody ich wypadania ale nigdy nawet nie spojrzal na nie.Ostatnio bylam w panstwowej przychodni na Wilenskiej.Pani dr Kozub,przepisala mi leki,probowala znalezc przyczyne...polecam Odradzam natomiast dermatologow na Hallera... Odpowiedz Link Zgłoś