Gość: Emilian Re: Milas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 09:00 Taki młody a już na emeryturze.Szkoda,że odszedł On, a nie ktoś inny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Milas IP: *.net-serwis.pl 04.10.06, 15:38 O kim mówisz Emilianie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilian Re: Milas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.06, 19:49 Mówię o Panu od kucania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Milas IP: *.net-serwis.pl 05.10.06, 11:11 Mnie kucania uczył Kegel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawekp Re: Milas IP: 213.17.170.* 06.10.06, 09:15 Uprzejmie donoszę, że Miecio (o ile wiem) nie jest jeszcze na emeryturze. Działa aktywnie w środowisku sportu akademickiego. Trzyma fason. Mieszka w pobliżu (na Wileńskiej) i ostatnio jak go spotkałem (2-3 lata temu) miał włosy związane w kucyk, tryskał dobrym humorem i był w świetnej formie fizycznej.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilian Re: Milas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 19:19 Pan Z.Milewski.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kurs1974 może zarejstrujcie się na <a href="http://nasza-klasa.pl/" target= 20.12.06, 14:08 Ja chodziła w latach 89-93 wychowanka prof. Wróbla (fizyka) i poniekąd legendarnego Dubielaka :) Może dodajcie też swoje dane na stronie nasza- klasa.pl/ tam łatwiej się zorientować kto jest kto ;) Marta Link bezpośredni do szkoły: nasza-klasa.pl/school/45600 Odpowiedz Link Zgłoś
goshagosha Re: może zarejstrujcie się na <a href="http:/ 19.08.23, 22:32 To chyba stare forum … ale tak sobie czytam z rozrzewnieniem … w tych samych latach byłam uczniem ( klasa C - wych. PZPR Szyszko ;)) Trochę traumatycznych przeżyć zostało po tej szkole - chociaż teraz bardziej bawią niż wtedy. Moja Mama poszła na zebranie do prof. Szyszko tylko raz. Podobno jedyne co usłyszała od niej to „‚no i właśnie mówię, no i mówię „ I rzeczywiście - nie wiem czy ktoś pamięta - ale miała taki sposób wypowiadania się 🤣 Chyba trafiła mi się najgorsza kadra w tym roczniku. Ale jestem zaskoczona opinią o A. Witek - ponieważ z mojego punktu widzenia była dość dobrym pedagogiem, po moich kiepskich przygodach z matmą w podstawówce - udało jej sie nawet przekonać mnie do tego przedmiotu i miałam całkiem fajny start na studia. Może dlatego, ze była młoda, dość wyluzowana i jakos weselej bylo na jej lekcjach. Płeć męska ją uwielbiała 😉 Na wymianie niemieckiej tez byłam w tym czasie i bardzo dobrze wspominam :) P. Romankiewicz nigdy nie wybaczę, ze straciłam przez nią 4 lata historii którą tak lubiłam :( Byłam za to ulubienicą p. Slezakowskiej, uważała ze pisze jak Hemingway 🤣 Polski lubiłam i to jej „nawiedzenie” nawet mi wtedy pasowało … Pamiętam jej zachwyt nad „ Stowarzyszeniem Umarłych Poetów „ - chyba dwukrotnie byliśmy na tym filmie W ogóle chyba jedynie dzięki niej chodziliśmy na fajne sztuki, filmy i ta jedyna wycieczka w góry świętokrzyskie tez była za jej sprawą. Wlodar i jego kapcie i punktualne dzwonki .. to historia ! I Arazny od wf która uczyła nas wykorzystywać każdy moment na ćwiczenia mięśni brzucha … mówiła co mozemy robić stojąc np na mszy w kościele 🤣 Do tej pory to pamietam - choć nie chadzam :) Gdyby pojawił się ktoś z klasy C 92-96 - dajcie znać :) Odpowiedz Link Zgłoś