Dodaj do ulubionych

światowida 47

18.09.02, 10:14
jedziemy dzisiaj oglądać mieszkanko do wynajęcia - proszę o info jaki jest
tam dojazd z Centrum.... i wogóle jak jest np. z podłączeniem netu itp.
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: światowida 47 18.09.02, 10:20
      Do Centrum:
      508 - pl.Bankowy, Centrum, Dw.Centralny
      509 - Targowa, pl.3 Krzyży, pl.Konstytucji, Metro
      510 - Hala Marymoncka, Jana Pawła, Dw.Centralny
      518 - R.Starzyńskiego, Krakowskie, pl.3 Krzyży
      E4 - do Metro Ratusz
    • Gość: moko Re: światowida 47 IP: *.MAN.atcom.net.pl 20.09.02, 13:56
      madziasz napisała:

> jedziemy dzisiaj oglądać mieszkanko do wynajęcia - proszę o info jaki jest
      > tam dojazd z Centrum.... i wogóle jak jest np. z podłączeniem netu itp.

jeśli masz na myśli osiedle mostostalu, to mieszka się tam całkiem przyjemnie.
      wszystkie większe remonty związane z wiekiem dziecięcym już się chyba
      zakończyły - a było ich sporo: odpadały sufity, przeciekały tarasy i garaże,
      wszystko więc skuwali. teraz też kują - montują gabinety dentystyczne w jednym
      z bloków. oczywiście mostostal, który jest winien tych bubli, się tym wszystkim
      nie przejmował, bo co ich obchodzi że ludzie nie mogą normalnie mieszkać. ale
      mam nadzieję, że teraz naprawdę będzie już z górki, bo sam tam mieszkam i co mi
      pozostaje? tylko mieć nadzieję
      jeśli chodzi o net, to w całym bloku są telefony obsługiwane przez el-net, ja
      akurat łączę się przez modem i działa. ale była jakaś oferta aster city
      dotycząca kablówki i internetu, nie skorzystałem bo mi dobrze z modemem.
      dojazd ok, jest też przystanek nocnego pod samym osiedlem, obok sympatyczny
      bazar, fryzjer, tylko knajp brak
      • Gość: beata_ Re: światowida 47 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.09.02, 14:56
        Gość portalu: moko napisał(a):

> madziasz napisała:
        >
        > > jedziemy dzisiaj oglądać mieszkanko do wynajęcia - proszę o info jaki jest
        >
        > > tam dojazd z Centrum.... i wogóle jak jest np. z podłączeniem netu itp.
        >
        > jeśli masz na myśli osiedle mostostalu, to mieszka się tam całkiem
        przyjemnie.
        > wszystkie większe remonty związane z wiekiem dziecięcym już się chyba
        > zakończyły - a było ich sporo: odpadały sufity, przeciekały tarasy i garaże,
        > wszystko więc skuwali. teraz też kują - montują gabinety dentystyczne w
        jednym
        > z bloków. oczywiście mostostal, który jest winien tych bubli, się tym
        wszystkim
        >
        > nie przejmował, bo co ich obchodzi że ludzie nie mogą normalnie mieszkać. ale
        > mam nadzieję, że teraz naprawdę będzie już z górki, bo sam tam mieszkam i co
        mi
        >
        > pozostaje? tylko mieć nadzieję
        > jeśli chodzi o net, to w całym bloku są telefony obsługiwane przez el-net, ja
        > akurat łączę się przez modem i działa. ale była jakaś oferta aster city
        > dotycząca kablówki i internetu, nie skorzystałem bo mi dobrze z modemem.
        > dojazd ok, jest też przystanek nocnego pod samym osiedlem, obok sympatyczny
        > bazar, fryzjer, tylko knajp brak

A ile płacisz za net, że Ci tak dobrze z modemem? Tak z ciekawości czystej
        pytam..., bo aster to jednak stałka za niewygórowaną cenę
        • Gość: moko Re: światowida 47 IP: 212.76.37.* 21.09.02, 13:24
          nawet nie wiem ile płacę. generalnie rachunki za telefon ok. 150-250 zł.
          miesięcznie, ale większość to za rozmowy. połączenia z numerem el-netu
          umożliwiającym korzystanie z sieci są po preferencyjnych cenach i naprawdę
          niedużo kosztują, chyba ok. 50 groszy za 15 minut. jedyny problem że się często
          rozłącza.
          • Gość: beata_ Re: światowida 47 IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 21.09.02, 16:43
            Gość portalu: moko napisał(a):

> nawet nie wiem ile płacę. generalnie rachunki za telefon ok. 150-250 zł.
            > miesięcznie, ale większość to za rozmowy. połączenia z numerem el-netu
            > umożliwiającym korzystanie z sieci są po preferencyjnych cenach i naprawdę
            > niedużo kosztują, chyba ok. 50 groszy za 15 minut. jedyny problem że się
            często
            >
            > rozłącza.

To stosunkowo niedużo, może mało w necie buszujesz:-)))
            A mnie nie rozłącza...:-)
    • Gość: KAMA Re: światowida 47 IP: 217.153.44.* 21.09.02, 16:59
      OOOOOOOOO TO TARCHOMIN!!! FAJNA OKOLICA ALE CZASEM NIEBEZPIECZNA. MIESZKAM TAM
      OD PONAD 15 LAT.Z CENTRUM 510-DWORZEC CENTRALNY.
      • Gość: gosia Re: światowida 47 IP: *.acn.waw.pl 22.09.02, 17:38
        Gość portalu: KAMA napisał(a):

> OOOOOOOOO TO TARCHOMIN!!! FAJNA OKOLICA ALE CZASEM NIEBEZPIECZNA. MIESZKAM
        TAM
        > OD PONAD 15 LAT.Z CENTRUM 510-DWORZEC CENTRALNY.
        Czasami kradna samochody, czasami kradna tylko alufelgi z garazu. Wiec jak masz
        auto to go pilnuj. A ochrona to jest do d... do niczego wiecej... ta pod 47.

Gosia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka