Gość: Prażynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:17 macie taki dylemat?-dom stary,a wycena jak za zboże... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewak Re: warto wykupić stare mieszkanie od gminy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 23:02 Ale dostajesz przeciez 90% upustu! Odpowiedz Link Zgłoś
margala za ile? 14.10.05, 10:35 Gość portalu: Prażynka napisał(a): > macie taki dylemat?-dom stary,a wycena jak za zboże... na ile wycenili Ci metr kwadratowy mieszkania? Odpowiedz Link Zgłoś
chromare1 Re: warto wykupić stare mieszkanie od gminy? 18.10.05, 09:17 Jak nie podoba ci się wykupienie na własnośc mieszkania wartego na rynku 100 tyś za 10 tyś .....................TO WEŻ 100 TYSIĘCY I KUP GDZIE CHCESZ I GDZIE CI PASUJE ......................................BARDZO GŁUPIE PYTANIE !!!!!!!!!!daj mi auto np SKODĘ OKTAWIĘ wartości 50 tyś ................a ja za 10% czyli 5 tyś KUPUJĘ OD RĘKI GDZIE TAK MOŻNA ................................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prażynka Re: warto wykupić stare mieszkanie od gminy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:50 ciekawy jestem czy np.80-letnią skodę(jeśli by taka wogóle była)kupiłbyś z otwartymi rękami...więc nie gadaj głupot ty.Chodzi o to,że weszła ustawa by ludzie mogli wykupić mieszkania w których od lat już mieszkają i by im to ułatwić a wyszło jak zwykle.Co z tego że upust jest jak cena wyjściowa horendalna jak na standard i wiek domów...i o to mi chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uvw Re: warto wykupić stare mieszkanie od gminy? IP: *.acn.waw.pl 19.10.05, 17:23 ja juz rok czekam na wycene :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania091951 Re: warto wykupić stare mieszkanie od gminy? IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 19.10.05, 23:47 JAKA W POLSCE SPRAWIEDLIWOSC JEDNI DOSTAJA MIESZKANIA ZA DARMO INNI MUSZA KUPIC CZY TO SPRAWIEDLIWIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prażynka Re: warto wykupić stare mieszkanie od gminy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 20:05 krzyczysz Aniu-091951 Caps Lock-iem niepotrzebnie,bo właściwie do kogo kierujesz te swoje uwagi nie na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
marzka4 Re: warto wykupić stare mieszkanie od gminy? 07.11.05, 11:14 Ja chcialabym wykupic mieszkanie od spoldzielni. Czy mozesz mi powiedziec jak wyglada procedura? dzieki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś