ba_w 01.12.05, 13:01 czy Ktoś wie, gdzie można ładnie oprawić obraz na Białołęce lub w okoliczach z fachowym doborem kolorów (w tym passpartou)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: c Re: oprawy obrazów na Białołęce IP: *.aster.pl 01.12.05, 19:41 Ja robię o w Auchan. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: oprawy obrazów na Białołęce 01.12.05, 20:03 kiedyś korzystałem z usług tej firmy: Pracownia Ram i Oprawy Obrazów K. Kur 03-721 Warszawa Jagiellońska 11 tel 818 57 55 (obok kamienicy "Pod Sowami") i byłem bardzo zadowolony. Jest też świetny zakład szklarsko-ramiarski w starej części Radzymińskiej, m.w. vis a vis wylotu Białostockiej. Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Re: oprawy obrazów na Białołęce 01.12.05, 21:19 Ja oprawiam obrazy w Castoramie. Zupełnie sensowne ceny i całkiem fachowa, uprzejma obsługa - jakby nie z supermarketu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: oprawy obrazów na Białołęce IP: *.devs.futuro.pl 02.12.05, 21:57 Ja Ci natomiast polecam Grochów, ul.Sulejkowska 56, wiem że to daleko, ale pracownia z tradycjami, przemiły właściciel, który rewelacyjnie doradza. Odpowiedz Link Zgłoś